Dizi Savaşları - 3. Sezon | 2. Hafta Sonuçları

Ezel farkı açmış zirveyi bırakmaz gibi artık. :D

Yalancı Yarim düşük gidiyor ama yükselecek inşallah :A

TKY gidici gibi.
@vadikızı bulduğu sahneler tam bir faciaydı olaya ben el koydum :A aslında diğer sahnelerdede yardım edecektim ama şuankı sonucları görünce vazgeçtim çünkü diğer sahneleride ben belirlersem diğerlerinin hiç şansı kalmıcak yeni bir kuzey guney vakası yaşanmasın diye müdahele etmeyi bırakıyorum artık :A :A :A

@vadikızı bulduğu sahneler tam bir faciaydı olaya ben el koydum :A aslında diğer sahnelerdede yardım edecektim ama şuankı sonucları görünce vazgeçtim çünkü diğer sahneleride ben belirlersem diğerlerinin hiç şansı kalmıcak yeni bir kuzey guney vakası yaşanmasın diye müdahele etmeyi bırakıyorum artık :A :A :A
Bırak bence de bu sahne bile diğer efsane sahnelerin yanında sıradan kalır ona rağmen farkla önde @vadikızı kendi başının çaresine baksın artık, diziyi seçtiğine göre sahnelere hakim olması gerekiyor zaten :F

@Bully fena degil tesekkürler :D
Bu hafta beğendim sahneni ve geçen haftaya göre 4 puan yükselsin listemde tebrikler :A Zaten Uçurum'un üstündeki diziler de hep izlediğim diziler yani bu açıdan bakarsak iyi bir puan verdiğimi düşünüyorum sana aga :A

Avrupa Yakası'nı da geçebilirsin belki duruma göre o diziyi izlemedim ama sahnesi iyiydi :D

biraz düşük puan olmuş @Bully sağlık olsun:(
Aslında sahnen fena değildi ama diziyi izlemediğim için Kara Sevda benden çok yüksek alamayacaktır bunu şimdiden belirteyim. :(

Bizimkiler izliyor gerçi ama ben Poyraz Karayel'îmi izliyorum :A

Bu hafta beğendim sahneni ve geçen haftaya göre 4 puan yükselsin listemde tebrikler :A Zaten Uçurum'un üstündeki diziler de hep izlediğim diziler yani bu açıdan bakarsak iyi bir puan verdiğimi düşünüyorum sana aga :A

Avrupa Yakası'nı da geçebilirsin belki duruma göre o diziyi izlemedim ama sahnesi iyiydi :D
Hayrına yarışmacıları tekrar etiketlemeni rica edebilir miyim, yorum akışı durdu. :A

Bir dahaki hafta buna göre bir değerlendirmem olacak :A

Hayrına yarışmacıları tekrar etiketlemeni rica edebilir miyim, yorum akışı durdu. :A
Etiketlesem nolcam hepsi gitmiş işte eskici ve turkuazz kaldı elimizde ben de varım bu şekilde bitirecez artık yapacak bir şey yok sen de şansını zorlama daha fazla :A

@Mr.At sen de yorum yap la az anca bakıyon :F

Şirketiyle ilgilenmesine rağmen değerli vaktinden bizlere de ayıran @Forumdash'ın desteği kime verdiği önceden belli. :A

10 - Ezel
9 - Uçurum
8 - Avrupa Yakası
7 - Aşk Yeniden
6 - Adını Feriha Koydum
5 - Behzat Ç.
4 - Kara Sevda
3 - Yalancı Yarim
2 - Tatlı Küçük Yalancılar
1 - Arka Sokaklar

@batuhankaralar @Billy Kane @denizz19 @eskici @Mr.At @ozgur2113 @papuleoo @turkuazz @vadikızı @xemrexxx @Bully
Ay Yapım dizisi değiliz diye bunlar hep :( :F

@Forumdash cok tesekkürler süpersin :D

Aslında sahnen fena değildi ama diziyi izlemediğim için Kara Sevda benden çok yüksek alamayacaktır bunu şimdiden belirteyim. :(

Bizimkiler izliyor gerçi ama ben Poyraz Karayel'îmi izliyorum :A
İzledigin dizileri kayirma bizim sahnelerimiz efsanedir :A

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco