haklısın aslında ama bu haftakide iyi bir sahneydi yetmemiş demekkiBelki bundan sonra bir tık daha iddialı sahneler seçmen için işarettir.
Şansa bak, sırada senin oyların var.Oylarımı açıklamanı bekliyorum işte yoksa ne diye yorum yapayım
@vadikızı bulduğu sahneler tam bir faciaydı olaya ben el koydum aslında diğer sahnelerdede yardım edecektim ama şuankı sonucları görünce vazgeçtim çünkü diğer sahneleride ben belirlersem diğerlerinin hiç şansı kalmıcak yeni bir kuzey guney vakası yaşanmasın diye müdahele etmeyi bırakıyorum artıkEzel farkı açmış zirveyi bırakmaz gibi artık.
Yalancı Yarim düşük gidiyor ama yükselecek inşallah
TKY gidici gibi.
biraz düşük puan olmuş @Bully sağlık olsunŞansa bak, sırada senin oyların var.
10 - Yalancı Yarim
9 - Adını Feriha Koydum
8 - Aşk Yeniden
7 - Ezel
6 - Avrupa Yakası
5 - Uçurum
4 - Kara Sevda
3 - Arka Sokaklar
2 - Tatlı Küçük Yalancılar
1 - Behzat Ç.
@batuhankaralar @Billy Kane @denizz19 @eskici @Mr.At @ozgur2113 @papuleoo @turkuazz @vadikızı @xemrexxx
Bırak bence de bu sahne bile diğer efsane sahnelerin yanında sıradan kalır ona rağmen farkla önde @vadikızı kendi başının çaresine baksın artık, diziyi seçtiğine göre sahnelere hakim olması gerekiyor zaten@vadikızı bulduğu sahneler tam bir faciaydı olaya ben el koydum aslında diğer sahnelerdede yardım edecektim ama şuankı sonucları görünce vazgeçtim çünkü diğer sahneleride ben belirlersem diğerlerinin hiç şansı kalmıcak yeni bir kuzey guney vakası yaşanmasın diye müdahele etmeyi bırakıyorum artık
Bu hafta beğendim sahneni ve geçen haftaya göre 4 puan yükselsin listemde tebrikler Zaten Uçurum'un üstündeki diziler de hep izlediğim diziler yani bu açıdan bakarsak iyi bir puan verdiğimi düşünüyorum sana aga@Bully fena degil tesekkürler
Aslında sahnen fena değildi ama diziyi izlemediğim için Kara Sevda benden çok yüksek alamayacaktır bunu şimdiden belirteyim.biraz düşük puan olmuş @Bully sağlık olsun
Hayrına yarışmacıları tekrar etiketlemeni rica edebilir miyim, yorum akışı durdu.Bu hafta beğendim sahneni ve geçen haftaya göre 4 puan yükselsin listemde tebrikler Zaten Uçurum'un üstündeki diziler de hep izlediğim diziler yani bu açıdan bakarsak iyi bir puan verdiğimi düşünüyorum sana aga
Avrupa Yakası'nı da geçebilirsin belki duruma göre o diziyi izlemedim ama sahnesi iyiydi
Bir dahaki hafta buna göre bir değerlendirmem olacak@vadikızı bulduğu sahneler tam bir faciaydı olaya ben el koydum aslında diğer sahnelerdede yardım edecektim ama şuankı sonucları görünce vazgeçtim çünkü diğer sahneleride ben belirlersem diğerlerinin hiç şansı kalmıcak yeni bir kuzey guney vakası yaşanmasın diye müdahele etmeyi bırakıyorum artık
Etiketlesem nolcam hepsi gitmiş işte eskici ve turkuazz kaldı elimizde ben de varım bu şekilde bitirecez artık yapacak bir şey yok sen de şansını zorlama daha fazlaHayrına yarışmacıları tekrar etiketlemeni rica edebilir miyim, yorum akışı durdu.
Ay Yapım dizisi değiliz diye bunlar hepŞirketiyle ilgilenmesine rağmen değerli vaktinden bizlere de ayıran @Forumdash'ın desteği kime verdiği önceden belli.
10 - Ezel
9 - Uçurum
8 - Avrupa Yakası
7 - Aşk Yeniden
6 - Adını Feriha Koydum
5 - Behzat Ç.
4 - Kara Sevda
3 - Yalancı Yarim
2 - Tatlı Küçük Yalancılar
1 - Arka Sokaklar
@batuhankaralar @Billy Kane @denizz19 @eskici @Mr.At @ozgur2113 @papuleoo @turkuazz @vadikızı @xemrexxx @Bully
İzledigin dizileri kayirma bizim sahnelerimiz efsanedirBu hafta beğendim sahneni ve geçen haftaya göre 4 puan yükselsin listemde tebrikler Zaten Uçurum'un üstündeki diziler de hep izlediğim diziler yani bu açıdan bakarsak iyi bir puan verdiğimi düşünüyorum sana aga
Avrupa Yakası'nı da geçebilirsin belki duruma göre o diziyi izlemedim ama sahnesi iyiydi
Aslında sahnen fena değildi ama diziyi izlemediğim için Kara Sevda benden çok yüksek alamayacaktır bunu şimdiden belirteyim.
Bizimkiler izliyor gerçi ama ben Poyraz Karayel'îmi izliyorum