Euro 2016'nın Şampiyonu Portekiz!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
portekiz_fransa_euro_2016_finali_ne_zaman_saat_kacta_trt_1_canli_izle_h9109_76e2b.jpg

Avrupa Şampiyonası kupası sahibini buluyor! Dev final maçında ev sahibi Fransa'nın rakibi Portekiz...

Saat 22.00'de başlayacak olan mücadeleyi TRT 1 naklen yayınlayacak.

Muhtemel 11'ler:

Portekiz:
Patricio, Soares, Pepe, Fonte, Guerreiro, Sanches, W.Carvalho, Joao Mario, Silva, Nani, Ronaldo.

Fransa: Llorid, Sagna, Umtiti, Koscielny, Evra, Matuidi, Pogba, Sissoko, Griezmann, Payet, Giroud.

Portekiz'in finale kadar kalması bile rezillik. Gruptan çıkmayı bile hak etmemişti, finale kadar Hırvat hariç doğru düzgün takımla da oynamadı. Gördüğüm en ballı takım ve en kötü turnuva. Olur da Portekiz alırsa büyük skandal olur. Portekiz'in yerine Almanya, İtalya, Belçika olmalıydı Fransa'nın rakibi...

Fransa ezip geçecek inşallah. :)

@HeisenBerg o 2 tane penaltıdan biri verilse %99 ihtimalle şimdi Belçikayı izliyor olucaktık :(

Hiç abartmıyorum eğer o Çek maçından sonra gruptan çıkmış olsaydık önce Galler'i sonra Portekiz'i kesinlikle elerdik. Portekiz'de şanstan ve Ronaldo'nun egosundan başka hiçbir şey yok. Galler ne kadar elenmiş olsa bile benim için G.Bale Ronaldo'dan çok daha fazla çabaladı, takımını nerelere taşıdı. Ronaldo ise kendine pas atılmadığında trip atan kendini beğenmiş, hele bir frikikleri var ki bizim Sabri Sarıoğlu düzeyinde. İnşallah bugün gol atamaz.

Hiç abartmıyorum eğer o Çek maçından sonra gruptan çıkmış olsaydık önce Galler'i sonra Portekiz'i kesinlikle elerdik. Portekiz'de şanstan ve Ronaldo'nun egosundan başka hiçbir şey yok. Galler ne kadar elenmiş olsa bile benim için G.Bale Ronaldo'dan çok daha fazla çabaladı, takımını nerelere taşıdı. Ronaldo ise kendine pas atılmadığında trip atan kendini beğenmiş, hele bir frikikleri var ki bizim Sabri Sarıoğlu düzeyinde. İnşallah bugün gol atamaz.
Aynen bende katılıyorum 2008 de ki gibi tarih yazardık. kötü başlayıp iyi sonlandırırdık . o değil de Ronaldo naptı sana da bu kadar sevmiyorsun adamı :D

Aynen bende katılıyorum 2008 de ki gibi tarih yazardık. kötü başlayıp iyi sonlandırırdık . o değil de Ronaldo naptı sana da bu kadar sevmiyorsun adamı :D

Tamam Sabri örneğinde biraz abarttım ama bu adamın dünyanın en iyisi olduğuna kesinlikle katılmıyorum. Messi dururken Ronaldo'nun konuşulması sadece artistliğinden kaynaklanıyor. Benim gözümde tek Ronaldo gerçek Ronaldo'dur yani Brezilya'lı. Bu ise çakma Ronaldo. Ve ayrıca Pele, Maradona, Romario, Ronaldinho, Zidane, Beckham ve Messi gibi isimlerin arasına giremez.

Fransa başlarda istenilen perfomansı veremedi sonradan açıldı. Yine Portekiz'de tam süper diyeceğimiz bir takım olamadı turnuvada. Ama tabi eşleşmeler o kadar absürt olunca çoğu güçlü takımlar hemencecik elendi. :D

Gönlüm Portekiz'den yana. Umarım 2004'te ki hatalarını telafi ederler. :)

Portekiz'in finale kadar kalması bile rezillik. Gruptan çıkmayı bile hak etmemişti, finale kadar Hırvat hariç doğru düzgün takımla da oynamadı. Gördüğüm en ballı takım ve en kötü turnuva. Olur da Portekiz alırsa büyük skandal olur. Portekiz'in yerine Almanya, İtalya, Belçika olmalıydı Fransa'nın rakibi...

Fransa ezip geçecek inşallah. :)
Böyle deme böyle dersen portekiz kazanir tersini söyle fransa kazansin :F

Gayet güzel söylemiş işte ne karışıyorsun sen :A Yalnız biraz eksik kalmış sonuna da Beter ol Portekiz ! yazmalıydı :A
Dogru diyorsun aslinda bende portekizden yanayim ama onu uyardim sadece sonra üzülmesin diye :A portekiz kazanacaktir rahat olabiliriz :A

@HeisenBerg o 2 tane penaltıdan biri verilse %99 ihtimalle şimdi Belçikayı izliyor olucaktık :(
Aynen öyle. Sergiledikleri pozitif futbolla, genç ve iyi oyuncularıyla çok büyük keyif veriyorlardı. Hakem doğradı resmen o maç Belçika'yı.

Bu akşam tarafımız belli. Ronaldo ülkesine kupa getirecek inşallah.

Ömrü hayatımda izlediğim en zevksiz, en anlamsız, en berbat turnuvanın sonuna geldik. İçinde biz olmasak zap yaparken bile izlemezdim. Portekiz'in final oynadığını bir ay önceye ışınlanıp grup maçlarını izleyen kendime söylesem totomla gülerdim galiba :A Fransa kazanırsa sıradan bir turnuva olur ama Portekiz kazanırsa bundan yüz yıl sonra bile gelmiş geçmiş en b*ktan turnuva olarak hatırlanır.

Portekiz kazansın istiyorum ama Fransa'nın kazanacağını tahmin ediyorum bakalım nasıl bir maç olacak