Euro 2016'nın Şampiyonu Portekiz!

Bir Galatasaraylı bunu yazsa bir şey demem de bir Beşiktaşlı'nın bunu yazması komik duruyor. Gören de Fenerbahçe'den çok şampiyon olmuş, kupa kaldırmış bir takımı tuttuğunu sanar.
Bunu ciddiye alıp cvp yazman bile gözünü fanatikliğin bürüdüğünü gösteriyor. Rica edeceğim biz seninle futbol konuşmayalım. Biz diğer arkadaşlarla Beşiktaş başta olmak üzere her takıma çakıyoruz. Bu kadar olayları ciddiye alma alt tarafı gülüp eğlenip zaman geçiriyoruz şurada? :)

Iyi laf cakmislar :A
@sürgünüm @Doğu @Maskeli Fedai
IMG_20160711_021318.jpg

Bunu ciddiye alıp cvp yazman bile gözünü fanatikliğin bürüdüğünü gösteriyor. Rica edeceğim biz seninle futbol konuşmayalım. Biz diğer arkadaşlarla Beşiktaş başta olmak üzere her takıma çakıyoruz. Bu kadar olayları ciddiye alma alt tarafı gülüp eğlenip zaman geçiriyoruz şurada? :)
Kendi içinizde böyle bir şey yazıp gülüp eğlenmeniz normal de karşı taraf da mı gülsün buna bunu mu bekliyorsun? Beşiktaş şampiyon olduğunda nette bir sürü geyik döndü hiçbirini bile gelip de buraya yazmadım, yazanı da görmedim.

Tesadüfle olmuş bir başarı? Tamam biz de eleştiriyoruz ama bunu yazanı da kaale alanı da muhatap kabul etmem. O kadar da değil.
Onu gecte Dursun Ronaldoya yürüyor :A

Tesadüfle olmuş bir başarı? Tamam biz de eleştiriyoruz ama bunu yazanı da kaale alanı da muhatap kabul etmem. O kadar da değil.
Onu gecte Dursun Ronaldoya yürüyor :A

Kendi içinizde böyle bir şey yazıp gülüp eğlenmeniz normal de karşı taraf da mı gülsün buna bunu mu bekliyorsun? Beşiktaş şampiyon olduğunda nette bir sürü geyik döndü hiçbirini bile gelip de buraya yazmadım, yazanı da görmedim.
Yanılıyorsun kardeşim biz @sürgünüm abi ile "tinerci" muhabbetini bile yapmıştık yanlış hatırlamıyorsam? Adamlar gayet hoşgörülü bu konuda ama Fenerlilerde özellikle bu sene ayrı bir kompleks, böyle değişik bi ergen tribi var. Bunu da çok kupa kaybetmenize yoruyoruz :A

Portekiz kupayı aldı:) maçın başından bu yana Portekiz'in kazanmasını istiyordum..öylede oldu.çok keyifli bir maçtı Portekiz iyi mücadele etti.fransada iyi oynadı ama kupayı Portekiz aldı..@Çiğdem- sanada büyük tebrikler bu maçta tahmini tutturdun bunun yanında Portekiz Kupayıda aldı çifte mutluluk senin açımdan:) ayrıca @sürgünüm @EFE UYSAL @OzaN @Maskeli Fedai @beyazsoy @Harunnn60 Desteklediğiniz takım kupayı aldı sizede tebrikler:)

Son düzenleme:
dün maçı izleyemedim yoldaydım özeti izledim de tam tahmin ettiğim gibi bala göte almış portekiz fransaya çok yazık olmuş