Aynen o kadar mac izledik son maca sufre koyuyorlar yaptiklari ayip yaniBenim yayın da gitti. Digitürk kutumu takacağım şimdi. Çıldırmamak elde değil.
galiba trt kanalı şifre koymuş sanırım çok bilgim yok babam zaten hep lig tvden izliyor şimdide lig tvden izliyorUyduda şifreye girecek bilginize.
@Çiğdem- @DarkLeqenD @halukerogluFOX @berkann @sürgünüm @Tolstoyevski @papuleoo @Billy Kane @Doğu @MEnes @ABAY_06 @Danger UA! @GunesinOglu @takas @turkuazz @eskici @EFE UYSAL @tolgab @HeisenBerg @Maskeli Fedai @s10 @MayısKralı @MasacRE- @batuhankaralar @Polat Şaşmaz @Yiğitt @-KADİR- @emree-29 @gizem ak @BesaleT @Since2011 @Master.1000 @destere @Harunnn60 @Felon @OzaN @legolas9900
D Smartta kacinci kanalMaç yayınını 4k ile platformlar şifresiz yayınlıyor
TRT 1 HD d smartta 26.kanaldaD Smartta kacinci kanal
Normal kanallar zaten 22den basliyor biliyorum da 4K'yı bulamadımTRT 1 HD d smartta 26.kanalda
Maçı trt 4k dan izliyorum.Maç yayını için TV'de yada uydu alıcısında biss özelliği olan yada platformu olanlar izleyebilir,bunların yanında hotbird uydusu zdf kanalıda şifresiz yayınlıyor
Ha sen 4kyı diyorsun yok o kanal şu an için platformlarda yok.ayrıca o kanalın olması için 4k uyumlu tv olmalıNormal kanallar zaten 22den basliyor biliyorum da 4K'yı bulamadım