Kanal D Tatlı İntikam - Dizi Yorumları

çiğdemle @Yiğitt in oğlanı öldürelim bence bu çift ana çift olursa daha çok reyting alır zaten bu kız @FurkanTB nin kpa sında harcanmıştı @destere @Harunnn60 @DarkLeqenD @Doğu
bu arada 2.30-3.20 arası @Çiğdem- le @vadikızı nın dramı resmen :A
başak iskeletor gibi birşeymiş bir deri bir kemik yanlışlıkla kızın üstüne otursalar kız dağılır cam gibi :) tipsizliğini çok konuşarak kapatmaya çalışıyor kızcağız :)

Bu kızı Demet Evgar'a bir tek ben mi benzetiyorum :A
bakıyım benziyormu :)
1219040_620x410.jpg
fft267_mf2323831.Jpeg

yok hiç benzemiyormuş :) benzetmen yanlış çıktı :) her türlü demet evgar derim :)

Kendi açıklaması var çok benzetiyorlar diye :A Kendinden iyi mi bilecen totoş benziyorum diyorsa benziyordur hanım ablamız :A
kendisi bilemez imkansız ona bakarsan kızların hepsi kendisini ünlü bir mankene güzellik kraliçesine benzetir ama asıl kararı biz vereceğiz :)
@Çiğdem- de ben tıpkı adriana lima gibiyim hık demişim burnundan düşmüşüm diyor :) şimdi ona inanalımmı yani :)

kendisi bilemez imkansız ona bakarsan kızların hepsi kendisini ünlü bir mankene güzellik kraliçesine benzetir ama asıl kararı biz vereceğiz :)
@Çiğdem- de ben tıpkı adriana lima gibiyim hık demişim burnundan düşmüşüm diyor :) şimdi ona inanalımmı yani :)
Son karar mercii bayanlardır :A Adriana Limaya benziyorum diyorsa benziyordur :A (iftar öncesi sıvamızı yaptık çok şükür :A)

Son karar mercii bayanlardır :A Adriana Limaya benziyorum diyorsa benziyordur :A (iftar öncesi sıvamızı yaptık çok şükür :A)
oldumu şimdi bu ? :) akşama kadar bu sıcak yaz günü uğraş didin bir sevap kazanmak için oruç tut, akşam sırf sıva yapayım diye büyük bir yalan patlat yine günah hanene yazılsın bişeyler :) yapmayacaktın bunu, seni düşünüyorum yazık ettin kendine :))

oldumu şimdi bu ? :) akşama kadar bu sıcak yaz günü uğraş didin bir sevap kazanmak için oruç tut, akşam sırf sıva yapayım diye büyük bir yalan patlat yine günah hanene yazılsın bişeyler :) yapmayacaktın bunu, seni düşünüyorum yazık ettin kendine :))
afferim @Doğu :A :A :A