Kanal D Tatlı İntikam - Dizi Yorumları

Bölümün başını kaçırdım ama şimdi kanalı açtım şu anda reklamda umarım güzel olur

Fragmanlar çok çok iyiydi bence

İnşallah bol Ceyda izleriz

#tatliintikam Bölüm etiketi

Başlamasına 1:26

Dizi reklamdan döndü şu an :oley::Z

Bol bol aksiyon :oley:

Ya şu gereksiz sahneler olmadın ya of :T:

Kesin Ceyda :oley::oley:

Son düzenleme:
Bence kesin Ceyda diye düşündüm ama rüzgar :oley::Z:ok::love1:

Ve Pelin kaçaçak çok heyecanlı :oley:ve adamlar geldi dizi süper :Z:Z

Bu sahne saçmaydı dizi eski kalitesinde olmamasada dizi güzel

Yarın dizi yüksekecek bence reytinglerde total de 4,75 ab 4,25 abc1: de 4.45 civarlarında alır :oley:

Pelin ime el kalkanlar kendisi bulsun

Ceyda değil işte demiştim :Z:Zama rüzgar haksızlık işte :oley::kiki:

Ve Pelin bulunacak :oley::oley:

Ve komik anlar

Ya rüzgar :Z

Dizi güzel ama bazı saçma sahneleri çıkarsalar 0,50-1 Reyting daha yüksek alacak bence

Son düzenleme:
Pelin ile kaçıran Ada'mla konuşması komediydi :lol:😎

Bu 21 dakikayı izlemiştim çok iyiydi :oley: açıkçası : Pelin kaçtı ve gizem de vardı kaçıran kişiyi gösterdiler ve Ceyda karakola gitti😎:Z:lol: ama burda rüzgar diye şüphelenmeye başladım :Z:ok:

Şimdi izlediğim 7 dakikada çok iyiydi :Z😎 Pelin bulundu ve Ceyda burda biraz da olsun şüphe çekti ama rüzgar da büyük ittimhal

Son düzenleme:
10 dakika çok iyi geçti :oley::oley:Pelin kaçamadı ve kaçtı ve Sinan onu buldu ve Pelin in muhabettleri çok komik😎:lol::Z:Z

Bu izlediğim ara Pelin in rüyası dışında pek bir olay olmadı (b)

Bu izlediğim ara Pelin bulundu ailesine aşkı içinkarşı çıktı 😎ama Necip sahneleri gereksiz Di

Bu 21 dakiakayı izlemiştim ve harikaydı özellikle son sahne şimdi son sahneyi yine izliycem:oley:

Son düzenleme:
Son sahne harikaydı :oley:😎:lol::Z:Z
Bu bölüm çok heyecanlı ve komiklerle geçti beklentimi tam olarak karşıladı dizi zaten 12-16 bölümler durgun ilerledi hadi 12-13-15 in son sahneleri süperdi ama 14 durgun ve akıcıydı sonları beklentimi karşılayamadı geçen bölüm çok heyecanlı gözüküyordu daha çok heyecanlı beklerdim ama olmadı bir tek Ceyda sahneleri ve ilk 5-10 dk güzeldi :oley::ok:😎 Pelin Sinan Dan ayrılsın arada durgun sahneler vardı ama çok güzeldi fragman tam anlamayla bombe :Z:Zhttps://www.kanald.com.tr/tatli-intikam/fragmanlar/tatli-intikam-18-bolum-fragmani

Yarın diziden total de 4,50 civarlarında ab de ve abc 1 de 5 alamasa ona yakın bekliyorum

:oley:

TOTAL
1 TATLI İNTİKAM 3.45
AB
2 TATLI İNTİKAM 3.48
ABC1
1 TATLI İNTİKAM 332

TOTAL
1 TATLI İNTİKAM 3.45
AB
2 TATLI İNTİKAM 3.48
ABC1
1 TATLI İNTİKAM 332
#TATLIİNTİKAM reytingler çok kötü :Tbundan sonra Reyting toparlanmaz ya:T:

Son sahne harikaydı :oley:😎:lol::Z:Z
Bu bölüm çok heyecanlı ve komiklerle geçti beklentimi tam olarak karşıladı dizi zaten 12-16 bölümler durgun ilerledi hadi 12-13-15 in son sahneleri süperdi ama 14 durgun ve akıcıydı sonları beklentimi karşılayamadı geçen bölüm çok heyecanlı gözüküyordu daha çok heyecanlı beklerdim ama olmadı bir tek Ceyda sahneleri ve ilk 5-10 dk güzeldi :oley::ok:😎 Pelin Sinan Dan ayrılsın arada durgun sahneler vardı ama çok güzeldi fragman tam anlamayla bombe :Z:Zhttps://www.kanald.com.tr/tatli-intikam/fragmanlar/tatli-intikam-18-bolum-fragmani

Yarın diziden total de 4,50 civarlarında ab de ve abc 1 de 5 alamasa ona yakın bekliyorum

:oley:
Her yerde 3 almışız haftaya 4 yapçam ben bir şekilde

😎😎😎Dizi bana kalırsa yaz sonunda bitirelecekler gibi ben artış bekledim haftaya romantik komedi havaya dönse 4-5 alır ama yeterki güzel ve akıcı olsun dün çok güzeldi :oley::Z:Z😎

Son düzenleme:
1 saat çok heyecanlı ve güzeldi Sinan rüzgar dan şüphelendi :oley:

Kafam karıştı iyice Ceyda mı şimdi rüzgar mı

Son düzenleme:
İlk 41 dk güzeldi bence Ceyda ile rüzgar beraber yapıp Oray'a gelen kişi Ceyda bide çantasında leke olan rüzgar var ve ona ne söyledin dedi

Bölüm muhazzam bu 41 dk da çok iyiydi 2 bölümdür eski hava var dizide :oley:Yanlız Bülent'e sinir oldum başağıma yazık gıcık koca karı Başak la dalga dalga geçiyor ne saçma bu ya :ppp:

Forum İstatistikleri

Konular
176,518
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem