Kiz harunu da mi haremine katican ramazan ramazan iyice azittin sen.ssben sana manken gibi kız bulucam demedimki gel gerisi kolay dedim seviyor sevmiyordaki kız gibi bulucam sana @Forumdash
Kiz harunu da mi haremine katican ramazan ramazan iyice azittin sen.ssben sana manken gibi kız bulucam demedimki gel gerisi kolay dedim seviyor sevmiyordaki kız gibi bulucam sana @Forumdash
hahah hayırr beee giresundan kız bul dedi onu diyorumKiz harunu da mi haremine katican ramazan ramazan iyice azittin sen.ss
Ayol o göstermelik Allah bilir neler kuruyon o pis fantezi dünyanda.sshahah hayırr beee giresundan kız bul dedi onu diyorum
tek bir hogathayla başedemiyordun şimdi hogathayla birleşip tek güç oldukki daha güçlüyüz bizi kimse yıkamaz )Bak bak her şeyi bize yıkıp birbirlerine yürüyorlar Bu forumda @MEnes ile yapayalnızız bize Allah yeteeerrrr
imkansız bişey aslında foruma girmeye fırsat bulamıyorum girmeye zamanım olsa üfff ortalığı yakıp yıkacağız )
hahaha ayy bence yaz aylarında senide köyde çalısıtırıyorlar karizman bozulucak diyemi söylemiyorsuntek bir hogathayla başedemiyordun şimdi hogathayla birleşip tek güç oldukki daha güçlüyüz bizi kimse yıkamaz )
imkansız bişey aslında foruma girmeye fırsat bulamıyorum girmeye zamanım olsa üfff ortalığı yakıp yıkacağız )