Benim Albümüm 2.Sezon 3. Hafta Oylama Başladı

son gelen şarkıları yapıyorum birazdan başlıcak ama @S.G.A.T. yollamamış ne yapayım şimdi ben bu çocuğa :A
Oy birliğiyle eleyelim. :F Ya da sen seç :D

Kıvırcık Ali'yi bir dinleyelim güzelse bu haftaki 1 puanım onun olsun :A @denizz19
O ne saçma bir cümle güzelse 1 puanı verelim. :A Sen Kıvırcık Ali'yi seviyorsun onu anladım. :D Ayrıca bu haftaki türküm hem çok anlamlı hem de çok sağlam söylüyor. :)

Oy birliğiyle eleyelim. :F Ya da sen seç :D

O ne saçma bir cümle güzelse 1 puanı verelim. :A Sen Kıvırcık Ali'yi seviyorsun onu anladım. :D Ayrıca bu haftaki türküm hem çok anlamlı hem de çok sağlam söylüyor. :)
ben ona dedim ayoll 2.hafta şarkısını yollarken gelmişken 3.haftayıda yolla dedim sonuca göre yollucam dedi bende bir gidince daha gelmiyorsun oyüzden dedim daha olmucak dedi ama yine bir gitti daha selam sabah alınamıyor kendisinden :A

ben ona dedim ayoll 2.hafta şarkısını yollarken gelmişken 3.haftayıda yolla dedim sonuca göre yollucam dedi bende bir gidince daha gelmiyorsun oyüzden dedim daha olmucak dedi ama yine bir gitti daha selam sabah alınamıyor kendisinden :A
Balık baştan kokar aslında fena da puanlar vermiyor Kıvırcık Ali'ye :A

hangi şarkıyı seçelim @denizz19 @Bully de olaya el atsın bu albümle hiç ilgim yok @Mr At da fikir verebilir :A
  1. Anlıyorsun Değil Mi? (Söz & Müzik: Barış Manço)
  2. İstanbul’da Sonbahar
  3. Doktor
  4. İstasyon İnsanları
  5. Mavi
  6. Soluk Soluğa
  7. Zamparanın Ölümü (İkinci ve Son Bölüm)
  8. Sevdim Seni Bir Kere (Söz & Müzik: Özdemir Erdoğan)

@Mr.At
Strateji yapmıyordu Serhan, o zaman iddialı bir şarkı seçecez :A Ama İstanbul'da Sonbahar'ı yine de harcamayalım bence 1 ya da 8'i seç gitsin. :F

Strateji yapmıyordu Serhan, o zaman iddialı bir şarkı seçecez :A Ama İstanbul'da Sonbahar'ı yine de harcamayalım bence 1 ya da 8'i seç gitsin. :F
Teoman mıydı o :A ben 1 ile 8 diyorum bu ikisinden biri olsun :X 2 de iyidir de finallik o bence :A
1 - 2 ve 8.şarkıları biliyorum sadece öbürleri şuan hafızamda değil. :D
sevdim seni birkereyi seçiyorum ozaman bu hafta elenmezde daha şarkı göndermediği hafta olursa @S.G.A.T. seni şutlarız vlla bu seferlik juri başkanı @destere nin önemli arkadaşı olmanın torpiliyle şarkını biz seçiyoruz çocuk forumda yokken bile olayı çözdü işte juri başkanı :F

şu şarkıyı hazırlıyayım bende ozaman :F

sevdim seni birkereyi seçiyorum ozaman bu hafta elenmezde daha şarkı göndermediği hafta olursa @S.G.A.T. seni şutlarız vlla bu seferlik juri başkanı @destere nin önemli arkadaşı olmanın torpiliyle şarkını biz seçiyoruz çocuk forumda yokken bile olayı çözdü işte juri başkanı :F

1 saat gecikmeli başlıyoruz hatırlatacağım. :A

neresi önemli at gitsin :))

Keşke bugün sonuçları açıklasaydık @Çiğdem- çok sıkıldım, içim karardı. :(
berkayı dinleyipte içi morrarmayan vatandaş yoktur zaten:) birde sen kendi yarışmacın diye üstüste dinlediysen senin içinin kararması hatta havale geçirmen bile normal :))

berkayı dinleyipte içi morrarmayan vatandaş yoktur zaten:) birde sen kendi yarışmacın diye üstüste dinlediysen senin içinin kararması hatta havale geçirmen bile normal :))
Tam aksine şu an @Bully nin ''Kalleş'' şarkısını dinliyorum ve fena efkarlandım. :( İçim karardı .ss

hahahah senin torpilinle bu haftaya kaldı ona göre sorumluluk sende :A

Tam aksine şu an @Bully nin ''Kalleş'' şarkısını dinliyorum ve fena efkarlandım. :( İçim karardı .ss

hahahah @Bully sana zorla serdarmı dinletiyor :A

hahahah senin torpilinle bu haftaya kaldı ona göre sorumluluk sende :A

hahahah @Bully sana zorla serdarmı dinletiyor :A
Yok kız Yiğit'in profiline baksana Kısmetse Olur'da Sulugöz şarkısını dinleyip bayılmış, sonra da tüm albümü dinlemiş, şarkıları çok sevmiş. :D

Kalleş de slowlardan favorisiymiş. :A Forumdaki 2 kişilik Serdar fan clup ailemize @Yiğitt'i de kattık böylelikle, 3 kişi olduk. :F

Yok kız Yiğit'in profiline baksana Kısmetse Olur'da Sulugöz şarkısını dinleyip bayılmış, sonra da tüm albümü dinlemiş, şarkıları çok sevmiş. :D

Kalleş de slowlardan favorisiymiş. :A Forumdaki 2 kişilik Serdar fan clup ailemize @Yiğitt'i de kattık böylelikle, 3 kişi olduk. :F
Yok kendim dinliyorum, albümü süper olmuş. :Z
kısmetse olurdan gelmeseymiş keşke :F

gıybeti el birliğiyle 1.sıraya taşıyalım ozaman en son 6.sıraya gelmiş :A