seni özellikle etiketlemedimki -15 le başlayasın diye yine gelmiş baykuşEn geç 8'e kadar yollayacağım![]()
Canım benim ben öyle unutkan biri değilim acil bir işim olmadığı sürece unutmam.seni özellikle etiketlemedimki -15 le başlayasın diye yine gelmiş baykuş
bu videodaki çift nereye gidiyor hangi mantıkla gidiyorlar hadi kızı anladıkta erkek niye gidiyor onu anlayan varmı@xemrexxx @MEnes @Harunnn60 @Doğu @Çiğdem-
oylar açıklanırken görürsünbende berkayı sevmemde normalde bu hafta o kadar itici şarkılar yanyana gelmişki berkayın berbatlığı pek hissedilmiyor)
leğen arkadaşımız oylarını atmışmıydı acaba onada bir seslenelim la @DarkLeqenD nörüyon nirelerdesin konuya gel)
berkaya 1 puandan fazla vermeyeydin bu hafta göndermemiz şartoylar açıklanırken görürsün![]()
oyunu yolla diyen oldumu olmadı? kendi kendine iş yapıyorsunOylarımı gönderdim.![]()
Benim bildiğim testereler tatlı, ponçik bir şey olur. Sen niye böylesin?berkaya 1 puandan fazla vermeyeydin bu hafta göndermemiz şart)
Aşk olsun ne zaman etiketledin de ben cevap vermedim.@Yiğitt ters pandik hareketi çekmek için yıldırım gibi yetişmiş kendisini etiktlemediğim mesajaşimdi etiketlesem kırk yıl cevap vermezdi ama hiç kendisiyle alakası olmayan konuya cumburlop dalıyor ne hikmetse
)
benim sempatikliğim devam ediyor orda bir sorun yokBenim bildiğim testereler tatlı, ponçik bir şey olur. Sen niye böylesin?
İnşallah elenmem de sen görürsün.![]()
Kıskananlar çatlasın.benim sempatikliğim devam ediyor orda bir sorun yoksorun senin antipatik kazma yarışmacından kaynaklı
![]()
kıskanılacak bir tarafı yokki neyini kızkanalım şimdi hogathaya sorsak o bile erkek kıtlığı yaşadığı halde beğenmez berkuntuKıskananlar çatlasın.![]()
berkaya 1 puandan fazla vermeyeydin bu hafta göndermemiz şart)
oyunu yolla diyen oldumu olmadı? kendi kendine iş yapıyorsunoyların geçersiz sayılır benim kontrolümden geçiyor o oylar tek tek
![]()
İnşallah 1 değil de 2 ve üstü vermişsindir.kıskanılacak bir tarafı yokki neyini kızkanalım şimdi hogathaya sorsak o bile erkek kıtlığı yaşadığı halde beğenmez berkuntu![]()
berkaya 1 puandan fazla vermeyeydin bu hafta göndermemiz şart)
oyunu yolla diyen oldumu olmadı? kendi kendine iş yapıyorsunoyların geçersiz sayılır benim kontrolümden geçiyor o oylar tek tek
![]()
aha bir puanın sahibi geldi şimdi @YiğittMuratı nasıl buldun?) Bence çok iyi
En azından bir foka benzemiş
En az 10 verseydin
![]()
Biz senle hiç anlaşamayacaz mı bu programda.Berkay'ın puanı bu hafta üst sıralarda bende.![]()
sanırım kötü gününde dinledin şarkıları? yoksa puan yükseltmen mümkün değildiBerkay'ın puanı bu hafta üst sıralarda bende.![]()
1 vermedim ya , ben bu hafta Bully i göndermeyi düşünüyorumberkaya 1 puandan fazla vermeyeydin bu hafta göndermemiz şart)
![]()