Benim Albümüm 2.Sezon 3. Hafta Oylama Başladı

Bilgi için teşekkürler :A
bilgiyi aldında bilgiyi kullanmadıktan sonra ne işe yarar benim çabam :) bilgiyi napıcan şimdi allah bilir çekip koparırsın:) hanı görmemişin şeyi olmuşta çekmiş koparmış misali :))

Zaten yolladım 3. hafta oylarımı kurtardım çenenizden. :A :A
bu hafta bir çok sanatçı berbat gelmiş hanı değerlendirme yapmamışsın mesela @xemrexxx topacının barışı bu hafta dökülüyor resmen yine @Tolstoyevski nin haluk leventide çok çığırıyor kulağım sağır oldu :) ne varsa yabancı kızlarda var :))

bilgiyi aldında bilgiyi kullanmadıktan sonra ne işe yarar benim çabam :) bilgiyi napıcan şimdi allah bilir çekip koparırsın:) hanı görmemişin şeyi olmuşta çekmiş koparmış misali :))

bu hafta bir sanatçı berbat gelmiş hanı değerlendirme yapmamışsın mesela @xemrexxx topacının barışı bu hafta dökülüyor resmen yine @Tolstoyevski nin haluk leventide çok çığırıyor kulağım sağır oldu :) ne varsa yabancı kızlarda var :))
Gerek duymadım değerlendirmeye. Zaten herkes nasıl değerlendirdiğimi görecek oylar açıklanınca. :A :A

zaten değerlendirmeye değmez haklısın valla tüm şarkılar fok gibi :))
O kadar gömmeyelim ama şimdi. Aşkın Nur Yengi'nin bu şarkısını severim. :) Keza Teoman'ın da güzel. Haluk Levent'in şarkısını da severim. Zaten Rihanna Katy hanım ablalarımız her zaman belirli bir çıtanın üstünde olur. :)

bu hafta bir çok sanatçı berbat gelmiş hanı değerlendirme yapmamışsın mesela @xemrexxx topacının barışı bu hafta dökülüyor resmen yine @Tolstoyevski nin haluk leventide çok çığırıyor kulağım sağır oldu :) ne varsa yabancı kızlarda var :))
Güzellik uykusuna yatayım iftara kadar :A Akşama yollarız maç öncesi :A Bu sıcakta şarkı mı dinlenir la yanıyoz ikiyüz elli derece hava :A

O kadar gömmeyelim ama şimdi. Aşkın Nur Yengi'nin bu şarkısını severim. :) Keza Teoman'ın da güzel. Haluk Levent'in şarkısını da severim. Zaten Rihanna Katy hanım ablalarımız her zaman belirli bir çıtanın üstünde olur. :)
sevmediğin bişey kalmadı :) berkayı bile seveceksin nerdeyse :)) @Yiğitt yine haftayı sıvamış şimdi sıkılmadan bizden yüksek puanda bekliyor olabilir :)

sevmediğin bişey kalmadı :) berkayı bile seveceksin nerdeyse :)) @Yiğitt yine haftayı sıvamış şimdi sıkılmadan bizden yüksek puanda bekliyor olabilir :)
O pek mümkün gözükmüyor. :A Berkay'ı sevmem yüksek puan vermem imkan dahilinde olabilemez. :A

Güzellik uykusuna yatayım iftara kadar :A Akşama yollarız maç öncesi :A Bu sıcakta şarkı mı dinlenir la yanıyoz ikiyüz elli derece hava :A
Sen yat rahatı bul tabi. Ben son 3 gün olduğu gibi yine iftara gidiyorum. Bezdim iyice. :A :A

salla yalandan kim ölmş o günde aynı şeyleri pırtlamıştın sonra yollarım felan filan :)) bişey yollayacağın yok ama bu yalanlarla yollu olacaksın ona üzülüyorum :))

O pek mümkün gözükmüyor. :A Berkay'ı sevmem yüksek puan vermem imkan dahilinde olabilemez. :A

Sen yat rahatı bul tabi. Ben son 3 gün olduğu gibi yine iftara gidiyorum. Bezdim iyice. :A :A
Sorma la bin tane akraba çağırdı hepsine hastayım diye bahane üretiyorum Allah affetsin :A Kapı dışarı çıkacak halim yok yaya yaya yatıyorum ben de :A

salla yalandan kim ölmş o günde aynı şeyleri pırtlamıştın sonra yollarım felan filan :)) bişey yollayacağın yok ama bu yalanlarla yollu olacaksın ona üzülüyorum :))
Bugün yollarım söz :A Ajandama kaydettim :A

Sorma la bin tane akraba çağırdı hepsine hastayım diye bahane üretiyorum Allah affetsin :A Kapı dışarı çıkacak halim yok yaya yaya yatıyorum ben de :A

Bugün yollarım söz :A Ajandama kaydettim :A
Ben aç kalmamak için mecbur gidiyorum anasını. :A :A Gözüm kıpkırmızı göz nezlesi mi ne olmuşum. :A Ona rağmen mecbur gidiyorum. :A

bende berkayı sevmemde normalde bu hafta o kadar itici şarkılar yanyana gelmişki berkayın berbatlığı pek hissedilmiyor :))

leğen arkadaşımız oylarını atmışmıydı acaba onada bir seslenelim la @DarkLeqenD nörüyon nirelerdesin konuya gel :))

Oylarımı kullandım tüm yarışmacılara başarılar:)
diğer yarışmacıların başarısı senin başarısızlığına yol açar onun için diğerlerine başarı falan dileme bırak elensinler :)) rakipler ne kadar azalırsa o kadar iyi bu arada senin zara berbat gelmiş bu hafta :))

o zaman bu hafta zaranın hatrına bir puan fazla vereyim ama önümüzdeki hafta dediğin gibi çıkmasa bu haftaki fazladan bir puan gelecek hafta eksi sekiz puan olarak zaraya yansır :)
Kalan şarkıları tamamıyla albümdeki iddalı olan şarkılar..zaranın ilk albümü olduğundan o şarkılar zaranın müzik kariyerine olumlu yansıyan şarkılar:)