O tiple Berkay denen adam benim 10da 1'im olamaz be.Berkay senden yakışıklı diye kıskandın, onun için en alta koydun. Ben senin içini biliyorum.
Tamam anladık kıskandın işte, bu laflar çok belli etti.O tiple Berkay denen adam benim 10da 1'im olamaz be.
Eleyek gitsin, Berkay olduğunu sanmıyorum ben.belli değil ama sondan 2.ciyide eleyelimmi eminmisin
Sanırım öyle ya baya yabancıOzan yabancılaşmış biridir o anlamaz türküden falan
Kıskandın dedi ya. İyi güldüm bak.Tamam anladık kıskandın işte, bu laflar çok belli etti.
MusicSurvivor'da gel rakibim ol, böyle uzaktan jürilik yapmakla olmuyor
Şu oyların güzelliğine bak bee@Yiğitt oyları
12 PUAN - BARIŞ AKARSU
11 PUAN - MURAT BOZ
10 PUAN - DEMET AKALIN
9 PUAN - KIVIRCIK ALİ
8 PUAN - YALIN
7 PUAN - ZARA
6 PUAN - HALUK LEVENT
5 PUAN - TEOMAN
4 PUAN - RİHANNA
3 PUAN - AŞKIN NUR YENGİ
2 PUAN - KATY PERRY
1 PUAN - CARVİN HARRİS
Berkay sıralamada altlarda olsaydı da sondan 2.yi eleyelim diyebilecek miydin @Yiğitt efendibelli değil ama sondan 2.ciyide eleyelimmi eminmisin
Ayy o özünü unutmuş ergen gibi yabancı dinliyor.
Hem de nasılSanırım öyle ya baya yabancı
Aaa ben hiç Leyla ile Mecnun izlemedim, bu hafta düşük verecektim de komik diye verdim. Her zaman denk gelmez, dikkatli ol.Kıskandın dedi ya. İyi güldüm bak.
Ben adaleti temsil eden yargı mercii olmayı tercih ederim. Leyla ile Mecnun olmasa dizi şavaşına da katılacağım yoktu yine juri olurdum.
Ben all starda mecburen Muratla yarıştım. O denk geldi. Ama sevmiyor değilim. Bu haftaki şarkıyı beğenmedim.@soo sen All-Starda Murat Boz ile yarışmıyor muydun en çok senin sevmen lazım Muratı