hanı maçtan sonra açıklanacaktı ?3.puan durumu
4 Yalın 95
5 Zara 91
6 Murat Boz 91
7 Kıvırcık Ali 89
8 haluk levent 89
9 Berkay 88
10 Rihanna 83
emre kürüstür arabasıyla geriden geliyor ha gayret yetişecek
Final puanını kıl payı kaçıracam gibi hissediyorum bakalım.3.puan durumu
4 Yalın 95
5 Zara 91
6 Murat Boz 91
7 Kıvırcık Ali 89
8 haluk levent 89
9 Berkay 88
10 Rihanna 83
Bu hafta beni ağlatan çok vurucu bir sahneyle geleceğim. Düşük vermen çok zor. Oyunculuk ne demek görecek bu forum ahalisi.Aaa ben hiç Leyla ile Mecnun izlemedim, bu hafta düşük verecektim de komik diye verdim. Her zaman denk gelmez, dikkatli ol.
maç var dediler tamam dedim sonra ben keyfimden değiştirdim gibi yapıp niye değiştiriyorsun dediler bende normale döndüm bu erkekler dengesizlerhanı maçtan sonra açıklanacaktı ?
Güzel gidiyoruz hala 7.sıradayım ama her an ilk 3'e girebilirim.3.puan durumu
4 Yalın 95
5 Zara 91
6 Murat Boz 91
7 Kıvırcık Ali 89
8 haluk levent 89
9 Berkay 88
10 Rihanna 83
Senin zevksizliğinin yanında benim zevklerim mükemmel gözüküyor.@OzaN ne biçim bir puan böyle çok zevksizsin keşke adminlikten istifa etsen.
ay bu şarkı diğerlerinden kötü diye aradan çıksın dedimDaha çok ekmek yemen lazım
Ağlatıcı sahneyle geliyorsan sonunculuğu göze al.Bu hafta beni ağlatan çok vurucu bir sahneyle geleceğim. Düşük vermen çok zor. Oyunculuk ne demek görecek bu forum ahalisi.
Lost'u izliyorum ama.Senin zevksizliğinin yanında benim zevklerim mükemmel gözüküyor.
Aynen çok total bir şarkıydı.ay bu şarkı diğerlerinden kötü diye aradan çıksın dedim
Çok teşekkürler@Mr.At@Mr.At oyları
Barış Akarsu - Allahım Güç Ver Bana 13
Haluk Levent - Haydar 12
Kıvırcık Ali - Laz Eminem 11
Teoman - Gönülçelen 10
Zara - Kızılkaya 9
Yalın - Eyvahlar Olsun 8
Rihanna - Cheers Drink To That 7
Katy Perry - International Smile 6
Murat Boz - Hatun Yıkılır 5
Aşkın Nur Yengi ve Harun Kolçak - Bile Bile 4
Carvin Harris ft Gwen Stefani - Together 3
Berkay - İki Kişiden Biri 2
Demet Akalın - Sana Değer 1
2-3 şarkı dışında tüm şarkılar berbattı, kulağıma daha hoş gelen şarkıları da böyle dizmenin doğru olacağı kanaatine vardım.
Normalde 2-3 kişi dışında herkes 1 almayı hak ediyordu.
Bu hafta Kuzey'in efsane küfürlerinden biriyle gelecem, güzel puanını beklerim.Ağlatıcı sahneyle geliyorsan sonunculuğu göze al.
Kuzey Güney'in morgdaki sahnesine çok kötü verdim @Bully .ss Bu sıcakta gitmiyor böyle olaylar.
neyse sorun değil böylede iyi bu arada maç çok heyecanlıydı nerdeyse uyuyacaktım keşke daha önce bakabilseydim foruma )maç var dediler tamam dedim sonra ben keyfimden değiştirdim gibi yapıp niye değiştiriyorsun dediler bende normale döndüm bu erkekler dengesizler