haluk levent olucak biriMurat Boz'ların ikisini de geçeriz inşallah.
@MEnes @destere yardımcısı 1.sezon birlikte tarkana düşük verdiler bu sezonda berkayı hedef almıslar
2.puan durumu
2.puan durumu
1 Barış Akarsu 88
2 Aşkın Nur Yengi 75
3 Teoman 73
4 Zara 71
5 Berkay 66
6 Yalın 65
7 Kıvırcık Ali 61
8 Rihanna 56
9 Murat Boz 55
10 Murat Boz 55
11 Katy Perry 53
12 Demet Akalın 51
13 Calvin Harris 35
Hedef alanı hedef alırız, sıkıntı yokBakalım göreceğiz, biraz daha ilgimi çekmelisin.
Önemli olan can sağlığı ya bu sefer kimya tutmadı, yapacak birşey yok.
Yalın sevmiyim neyabaym.
Öyle olmuş bakalım devam edecek mi.
Doğru tespit.
Neyse senden umudu hala kesmiş değilim elbet sevdirecem bir gün, inanıyorum.Bakalım göreceğiz, biraz daha ilgimi çekmelisin.
Önemli olan can sağlığı ya bu sefer kimya tutmadı, yapacak birşey yok.
Yalın sevmiyim neyabaym.
Öyle olmuş bakalım devam edecek mi.
Doğru tespit.
@eskici kankim gelmiş, hoş gelmiş. Canım benim sen sürekli oy kullan, oyların da müthiş, teşekkürler.haluk levent olucak biri
@eskici oyları
13 Berkay
12 Askin Nur Yengi
11 Rihanna
10 Murat Boz
09 Baris Akarsu
08 Yalin
07 Zara
06 Haluk Levent
05 Katy Perry
04 Kivircik Ali
03 Teoman
02 Carvin Harris
01 Demet Akalin,
Hedef alma yok bizde. Kendi kalite ölçüme göre adalet terazisinden şaşmadan veririm puanlarımı hep.Hedef alanı hedef alırız, sıkıntı yok
Senin de. En güzel şarkılarla başlarım ama durumun farklı olucağını düşünmüyorumCanın saolsun. Daha MusicSurvivor var.
Berkay senden yakışıklı diye kıskandın, onun için en alta koydun. Ben senin içini biliyorum.Hedef alma yok bizde. Kendi kalite ölçüme göre adalet terazisinden şaşmadan veririm puanlarımı hep.
Bakalım diğerlerine oranla daha kaliteli bir şarkıyla gelirsen neden olmasın.Neyse senden umudu hala kesmiş değilim elbet sevdirecem bir gün, inanıyorum.
Calvin bey ve ben elendik. @Tolstoyevski diss i yapıştır
Daha iyi şarkıcıyla çık o zaman, Calvin'in modası geçti.Senin de. En güzel şarkılarla başlarım ama durumun farklı olucağını düşünmüyorum