Kanal D'mizin Bodrum Masalı da var.Benim izlemeyi düşündüğüm tek yaz dizisi zaten Yüksek Sosyete, annemler de çok beğenmişler, netten izleyeceğim en kısa zamanda.![]()
Kanal D'mizin Bodrum Masalı da var.Benim izlemeyi düşündüğüm tek yaz dizisi zaten Yüksek Sosyete, annemler de çok beğenmişler, netten izleyeceğim en kısa zamanda.![]()
Pek bir fikrim yok onun hakkında, başrolleri falan içime sinmedi bilmiyorum. ssKanal D'mizin Bodrum Masalı da var.![]()
İzlemezsen seni ''kanal haini'' olarak her yere servis ederim.Pek bir fikrim yok onun hakkında, başrolleri falan içime sinmedi bilmiyorum. ss
Ay söyleyene bakın sanki Kanal D'den dizi izlediği var, ilk bölümlere bakıp satıyor sonra.İzlemezsen seni ''kanal haini'' olarak her yere servis ederim.![]()
Doğru şu an hiç bir dizisini izlemiyorum.Ay söyleyene bakın sanki Kanal D'den dizi izlediği var, ilk bölümlere bakıp satıyor sonra.
Ben Tatlı İntikam'a bakıyorum, Hayatımın Aşkı'na da yetişmeye çalışacağım.![]()
Yemin ediyorum şu adamdan ben daha yakışıklıyım.bu yaz kaliteli diziler yapılıyor yüksek sosyetede şuan seviyor sevmiyordan sonra takip ediceğim 2. yaz dizim oldu vadiden sonra perşembe napacam diyordum ama bu romantik dizide düşmez kış sezonu perşembeyi çok rahat götürür kösemin günü değişmeli yüksek sosyete bu yaz 10 civarlı reytingleri bulur kış sezonunuda çok rahat götürür
aaaa yalnız ben başroldeki olanı değil merti beğendim bu ne sempatik bir çocuktur öyle gülüşü beni benden aldı simasıda tanıdık geliyor bu kim bu ayoll
![]()
@Bully @destere @Harunnn60 @xemrexxx @cookies @Yiğitt
benim favorim bu oldu vlla başroldekı oğlanı sevmedimYemin ediyorum şu adamdan ben daha yakışıklıyım.![]()
![]()
bu yaz kaliteli diziler yapılıyor yüksek sosyetede şuan seviyor sevmiyordan sonra takip ediceğim 2. yaz dizim oldu vadiden sonra perşembe napacam diyordum ama bu romantik dizide düşmez kış sezonu perşembeyi çok rahat götürür kösemin günü değişmeli yüksek sosyete bu yaz 10 civarlı reytingleri bulur kış sezonunuda çok rahat götürür
aaaa yalnız ben başroldeki olanı değil merti beğendim bu ne sempatik bir çocuktur öyle gülüşü beni benden aldı simasıda tanıdık geliyor bu kim bu ayoll
![]()
ay dedim zaten bu dizi yabancı dizilerdeki sarışın oğlanlara bakıp fantezi yapan çiğdem ve @vadikızı larına göre diyeYemin ediyorum şu adamdan ben daha yakışıklıyım.![]()
![]()
Tamam kadroya baktım evet başrolü bende sevmiyorum.benim favorim bu oldu vlla başroldekı oğlanı sevmedim![]()
Tamam kadroya baktım evet başrolü bende sevmiyorum.Bu dediğin daha iyi.
![]()
bu ölü perşembe gününde kış sezonunda bile çok rahat gider bu dizi bence düşünülmeden konusu açılsın bunun @Bullyay dedim zaten bu dizi yabancı dizilerdeki sarışın oğlanlara bakıp fantezi yapan çiğdem ve @vadikızı larına göre diye![]()
Sıkılırsın 2 diziden birisinden. Senin bünyen savaşlı aksiyonlu şeylere alışık.bu ölü perşembe gününde kış sezonunda bile çok rahat gider bu dizi bence düşünülmeden konusu açılsın bunun @Bully![]()
Tatlı Küçük Yalancılar izlediysen oradan tanıdık gelmiştir.bu yaz kaliteli diziler yapılıyor yüksek sosyetede şuan seviyor sevmiyordan sonra takip ediceğim 2. yaz dizim oldu vadiden sonra perşembe napacam diyordum ama bu romantik dizide düşmez kış sezonu perşembeyi çok rahat götürür kösemin günü değişmeli yüksek sosyete bu yaz 10 civarlı reytingleri bulur kış sezonunuda çok rahat götürür
![]()
O işler kolay değil öylebu ölü perşembe gününde kış sezonunda bile çok rahat gider bu dizi bence düşünülmeden konusu açılsın bunun @Bully![]()
sizde bırakmayın diziyi ayoll kaçan sizsiniz hemde şikayet ediyorsunuzTatlı Küçük Yalancılar izlediysen oradan tanıdık gelmiştir.Ben izlemedim tabii o diziyi bilmiyorum, bu adamın biyograsifine baktım Kim Milyoner Olmak İster ve Tatlı Küçük Yalancılar geçmişi varmış.
O işler kolay değil öyleÖnce dizi iyi reytingler alacak ki alacak gibi bu dizi yazın Kiralık Aşk'ı olur bence.
Sonra bu konunun coşması lazım, ayrıca yaz dizilerine bölüm açmak riskli oluyor, yazın diziyi herkes izliyor ama kışın terk ediyorlar.
Sen yoktun forumda bilmezsin Güneşi Beklerken yazın baya ilgi görmüştü bölüm açmıştık ama kışın diziyi benden başka yorumlayan çıkmamıştı. ss Keza Kiralık Aşk'ı da emre dışında yorumlayan yok.![]()
Bu adam oyunbozandada oynamıştıTatlı Küçük Yalancılar izlediysen oradan tanıdık gelmiştir.Ben izlemedim tabii o diziyi bilmiyorum, bu adamın biyograsifine baktım Kim Milyoner Olmak İster ve Tatlı Küçük Yalancılar geçmişi varmış.
O işler kolay değil öyleÖnce dizi iyi reytingler alacak ki alacak gibi bu dizi yazın Kiralık Aşk'ı olur bence.
Sonra bu konunun coşması lazım, ayrıca yaz dizilerine bölüm açmak riskli oluyor, yazın diziyi herkes izliyor ama kışın terk ediyorlar.
Sen yoktun forumda bilmezsin Güneşi Beklerken yazın baya ilgi görmüştü bölüm açmıştık ama kışın diziyi benden başka yorumlayan çıkmamıştı. ss Keza Kiralık Aşk'ı da emre dışında yorumlayan yok.![]()
Kiralık Aşk sıktı beni bir süre sonra napayım zorla devam mı edeyimsizde bırakmayın diziyi ayoll kaçan sizsiniz hemde şikayet ediyorsunuz
kış sezonuda iş yapar bu dizi takip etmeyi bırakmayın izlemediysen sende izle hiç yaz dizisi havası yok çok farklı bir iş olmuş baya kaliteli bir dizi olmuş
o çocuk tatlı küçük yalancılarda ne rolunde oynadı @xemrexxx bilir![]()
aaa tamam hatırladım bu pll orjinal diziden calebin yerine gelmişti galiba @cookies @xemrexxx hatta bu çocuğu ben beğenmemiş eleştirmiştim ama çok değişmiş o dizide uzun saç şarısınmış yüksek sosyetedeki hali daha iyi olmuşKiralık Aşk sıktı beni bir süre sonra napayım zorla devam mı edeyimOna bölümü ben açtırmadım hem Ozan gaza geldi bi ara Kiralık Aşk da arada kaynamış.
Yüksek Sosyete izlemeyi düşündüğüm tek yaz dizisi annemler de çok beğenmiş bir ara bakacağım ben de ilk bölümüne, vakit bulabilirsemEvet komedi, aksiyon, dram falan bir aradaymış.
Bence @Maskeli Fedai melunu daha iyi bilir uğursuzluğuyla diziyi bitirmişti.Ozan Dolunay'mış adamın adı
![]()
Çok beklersin Diriliş bölümü yeter sana.No 309 a açılmalı ilk başta bu diziden daha çok izleyicisi var@Bully
Ozana söylerim açar sana ihtiyacımız yok melunÇok beklersin Diriliş bölümü yeter sana.![]()