DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,464
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Nice up. Yanlış konu buraya yazma.Açtım diziyi izlemeye başladım hayırlısı artık .s.s
***? ilk 3 sezon yazıyor nereye yazıcam başkaNice up. Yanlış konu buraya yazma.
Bende başlama kararı aldım, muhteşem dizidir iyi karar vermişsin. Yarın ilk sezonu bitiririm ben de, zamanında başlayınca ilk sezonu pek izlememiştim hatırlamıyorum da. Yarın baştan başlayım da bitireyim. Yazın süper gider. ben geçtiğimiz kış 15 günde 5 sezonu bitirimiştim. Geceleri 3-4'e kadar izlemiştim.Açtım diziyi izlemeye başladım hayırlısı artık .s.s
Bende başlama kararı aldım, muhteşem dizidir iyi karar vermişsin. Yarın ilk sezonu bitiririm ben de, zamanında başlayınca ilk sezonu pek izlememiştim hatırlamıyorum da. Yarın baştan başlayım da bitireyim. Yazın süper gider. ben geçtiğimiz kış 15 günde 5 sezonu bitirimiştim. Geceleri 3-4'e kadar izlemiştim.
bugün 3sezonun 9.bölümüydü heralde son sahne de lori çıkageldi abo dizinin en tırsıtıcı sahnesiydi açık ara 1ve 2. sezon dizi sıradan ama 3.sezon baya bi vites arttırmışlar
Şapşik ne spoilere alıyon .s.s neyse oruçlu oruçlu napmamı bekliyon evde? 2. sezonun son iki bölümü iyiydi gerisi çöpOha ne ara 3. sezona geçtin, forumda görünmediğin sürece sürekli dizi mi izliyon napıyon? 😱
Bu arada yazını spoilere aldım, izlemeyenler görürse spoi yemesin.
Ben en çok 2 ve 3. sezonu sevmiştim. 4. sezon da güzel, 5 sıkıcıydı. Son sezonu da güzeldi, hele son bölüm merakla bitti.
Başlayayım bende, çok özledim o ikinci sezondan sonraki bölümleri. Ne diziydi bee.Şapşik ne spoilere alıyon .s.s neyse oruçlu oruçlu napmamı bekliyon evde? 2. sezonun son iki bölümü iyiydi gerisi çöp
Ne yapsam hangi diziye başlasam ''kaliteden ne anlarsın sen'' ..s.s Geçen yine true detective izliyorum bir sıkıcı bir sıkıcı anlatamam , 3 bölüm izledim .s.s tek artısı uykun geliyor o kadar Hiç bir şekilde izlenilirliği yok.jeneriği güzel o kadar. neyse sıkıldım iyice , sonra TWD aklıma geldi neden başladım bilmiyorumBaşlayayım bende, çok özledim o ikinci sezondan sonraki bölümleri. Ne diziydi bee.
Kaliteden ne anlarsın sen. Bu arada hani BB'ye başlayacaktın, ne ara karar değiştirip buna geçiş yaptın?
İyi yapmışsın, ben de LOST'a başladım ama her sezonu 22-25 bölüm arası ve 6 sezonu var. O diziyi bitirmem baya uzun sürer, sıkıntıya girdim askıya aldım. Yani günde 1 bölüm falan izleyip ilk iki sezonu falan bitireceğim. Bayramdan dönünce de bitirmeye çalışacağım artık.Ne yapsam hangi diziye başlasam ''kaliteden ne anlarsın sen'' ..s.s Geçen yine true detective izliyorum bir sıkıcı bir sıkıcı anlatamam , 3 bölüm izledim .s.s tek artısı uykun geliyor o kadar Hiç bir şekilde izlenilirliği yok.jeneriği güzel o kadar. neyse sıkıldım iyice , sonra TWD aklıma geldi neden başladım bilmiyorum
caps lock açık mı kaldı niye büyük yazıyon dizilerin adını aynen Dexter a başlıcam bundan sonra derken Fear TWD aklıma geldi her şeyin bi sırası varİyi yapmışsın, ben de LOST'a başladım ama her sezonu 22-25 bölüm arası ve 6 sezonu var. O diziyi bitirmem baya uzun sürer, sıkıntıya girdim askıya aldım. Yani günde 1 bölüm falan izleyip ilk iki sezonu falan bitireceğim. Bayramdan dönünce de bitirmeye çalışacağım artık.
DEXTER güzeldir ona bakabilirsin, sürükleyici bir dizi. Bende senin gibi öyle sıkıcı işlere gelemiyorum.
Karar değiştirdim, diziyi ful izleyeceğim.Cidden izlemişsin @Yiğitt helal olsun. 😱
Utanmasan 1.sezona efsane diyeceksinKarar değiştirdim, diziyi ful izleyeceğim.
Aslında sadece ilk sezonla kalacaktım ama tamamıyla bitirme kararı aldım.
Benim için 2 ve 3 efsanedir.Utanmasan 1.sezona efsane diyeceksin