Fragman iyi izlenmiş yine. Neredeyse 800 bin izlenme. Bu rezil sezona rağmen izlenmeler gayet iyi.2.fragman çıkmazsa rezillik olur sezon finali fragmanı bu kadar basit olmamalı
youtube da en çok izlenen diziyiz helal olsun bu cefakar izleyiciyeFragman iyi izlenmiş yine. Neredeyse 800 bin izlenme. Bu rezil sezona rağmen izlenmeler gayet iyi.
Safiye ölecektirKÖTÜ HABERrkadaşlar 300.bölümün son sahnesinde ÇOK BÜYÜK bir kayıp vereceğiz. Onu belki siz tahmin edebilirsiniz...
İYİ HABERrkadaşlar bu iyi haberim Yusuf'a gıcık kapanlar için. Arkadaşlar Yusuf bu bölümden sonra yeniden bir süre ortalıktan kaybolacak!
safiye büyük kayıp değil İnşallah erhan olmaz o da ölürse vadiyi asla izlememSafiye ölecektir
Fiş almazsak o 'bir süre'yi 'sonsuza dek' yapamıyor muyuz ?KÖTÜ HABERrkadaşlar 300.bölümün son sahnesinde ÇOK BÜYÜK bir kayıp vereceğiz. Onu belki siz tahmin edebilirsiniz...
İYİ HABERrkadaşlar bu iyi haberim Yusuf'a gıcık kapanlar için. Arkadaşlar Yusuf bu bölümden sonra yeniden bir süre ortalıktan kaybolacak!
youtube da en çok izlenen diziyiz helal olsun bu cefakar izleyiciye
v2 çıkacakmış
Kanal D'de İlk Fragmanımız Buydu
Bu veya v2 De Son Fragmanımız Olacak İnşallah..
As kankaSa agalar,kankalar,hacılar
Ertan Saban'ın bu kadar kısa vadide kalması üzücü olur .Perşembeye Ait Güzel Tüyo:
Gölge Bu Perşembe Babil'in Kılıcı ile Polat Alemdar Tarafından Öldürülecek..!!!!
Ve Aleykümselam patron görüşmeyeli nasılsınSa agalar,kankalar,hacılar
Gelir gelmez çırağın birisine ders verdim.Ve Aleykümselam patron görüşmeyeli nasılsın
La salla şimdi oyunu etkinlik konusuyla ilgili adminle konuştun mu kanka sen ?Gelir gelmez çırağın birisine ders verdim.
Kanka o izini ben çoktan almıştım .La salla şimdi oyunu etkinlik konusuyla ilgili adminle konuştun mu kanka sen ?
Sen de burdaysan artık başlasak diyoruz millet çıldırdı ?Kanka o izini ben çoktan almıştım .
Tamamdır kanka bu hafta başlarız .Bu arada Deli Hüsnü ve Tilki ölmüşSen de burdaysan artık başlasak diyoruz millet çıldırdı ?