Maskeli basbas bağırıyor ben Asyayım diye [emoji2] tabi başka bir bayanda olabilir.
Başka hangi bayan olacak zeynepten başkası olamaz
@takas nerdesinn yorum yap ablacım
Maskeli basbas bağırıyor ben Asyayım diye [emoji2] tabi başka bir bayanda olabilir.
5 yıl derken agason 3 yılı kesin görmekle beraber 5 yılın en iyi sezon finali olma ihtimali yüksek bir bölüm izleyecez
Hahahahaha güzel fıkraymış agason 3 yılı kesin görmekle beraber 4 yılın en iyi sezon finali olma ihtimali yüksek bir bölüm izleyecez
Bugün kotam doldu ama yine de belli olmaz hele bi karnımızı doyurakda duruma göre birşeyler söyleyebilirim 😀Hahahahaha güzel fıkraymış aga
Bugün kotam doldu ama yine de belli olmaz hele bi karnımızı doyurakda duruma göre birşeyler söyleyebilirim 😀Hahahahaha güzel fıkraymış aga
Bu analizi oruca yoruyorum aga Yoksa sağlıklı, aklı başında olan bir insan evladı yapamazdıBugün kotam doldu ama yine de belli olmaz hele bi karnımızı doyurakda duruma göre birşeyler söyleyebilirim 😀
Bugün kotam doldu ama yine de belli olmaz hele bi karnımızı doyurakda duruma göre birşeyler söyleyebilirim 😀
Geçen sene bile iyi kötü bir gizem vardı. Leyla'yı kimin öldürdüğü, dürbünden bakan kişi vs. Bunlar hep yeni bir düşmana işaretti. Bu sezon finalinde o heyecanın bile zerresi olmayacak.@Doğu niye dislike verdin aga son 2 yil sezon finalinde ne gorduk ki ?
Olabilir aga memati nin ölmesi haricinde tnt de ki sezon finali de çok üst düzey degildi3 ideal
Bu sezon finalinde olmayacagi ne malumGeçen sene bile iyi kötü bir gizem vardı. Leyla'yı kimin öldürdüğü, dürbünden bakan kişi vs. Bunlar hep yeni bir düşmana işaretti. Bu sezon finalinda o heyecanım bile zerresi olmayacak.
3 gün sonra görürsünBu sezon finalinde olmayacagi ne malum
sizi bekliyorum 92 deyim başlayın da beraber yorumlayalım son bölümleriEtkinliğin fikir babası @Since2011 de geldiğine göre artık başlayalım ?
Yarın dvdleri arayıp bulurum aga konusunu bu gece açsak iyi olur yeni izlemek isteyenler olacaktır.sizi bekliyorum 92 deyim başlayın da beraber yorumlayalım son bölümleri
Aynen artık açalım bende Ramazanda daha bisey izleyemedimYarın dvdleri arayıp bulurum aga konusunu bu gece açsak iyi olur yeni izlemek isteyenler olacaktır.