Maskeli basbas bağırıyor ben Asyayım diye [emoji2] tabi başka bir bayanda olabilir.
Başka hangi bayan olacak
@takas nerdesinn yorum yap ablacım
Maskeli basbas bağırıyor ben Asyayım diye [emoji2] tabi başka bir bayanda olabilir.
5 yıl derken agason 3 yılı kesin görmekle beraber 5 yılın en iyi sezon finali olma ihtimali yüksek bir bölüm izleyecez
Hahahahaha güzel fıkraymış agason 3 yılı kesin görmekle beraber 4 yılın en iyi sezon finali olma ihtimali yüksek bir bölüm izleyecez
Bugün kotam doldu ama yine de belli olmaz hele bi karnımızı doyurakda duruma göre birşeyler söyleyebilirim 😀Hahahahaha güzel fıkraymış aga![]()
![]()
Bugün kotam doldu ama yine de belli olmaz hele bi karnımızı doyurakda duruma göre birşeyler söyleyebilirim 😀Hahahahaha güzel fıkraymış aga![]()
![]()
Bu analizi oruca yoruyorum agaBugün kotam doldu ama yine de belli olmaz hele bi karnımızı doyurakda duruma göre birşeyler söyleyebilirim 😀
Bugün kotam doldu ama yine de belli olmaz hele bi karnımızı doyurakda duruma göre birşeyler söyleyebilirim 😀
Geçen sene bile iyi kötü bir gizem vardı. Leyla'yı kimin öldürdüğü, dürbünden bakan kişi vs. Bunlar hep yeni bir düşmana işaretti. Bu sezon finalinde o heyecanın bile zerresi olmayacak.@Doğu niye dislike verdin aga son 2 yil sezon finalinde ne gorduk ki ?
Olabilir aga memati nin ölmesi haricinde tnt de ki sezon finali de çok üst düzey degildi3 ideal![]()
Bu sezon finalinde olmayacagi ne malumGeçen sene bile iyi kötü bir gizem vardı. Leyla'yı kimin öldürdüğü, dürbünden bakan kişi vs. Bunlar hep yeni bir düşmana işaretti. Bu sezon finalinda o heyecanım bile zerresi olmayacak.![]()
3 gün sonra görürsünBu sezon finalinde olmayacagi ne malum![]()
sizi bekliyorum 92 deyim başlayın da beraber yorumlayalım son bölümleriEtkinliğin fikir babası @Since2011 de geldiğine göre artık başlayalım ?![]()
Yarın dvdleri arayıp bulurum aga konusunu bu gece açsak iyi olur yeni izlemek isteyenler olacaktır.sizi bekliyorum 92 deyim başlayın da beraber yorumlayalım son bölümleri![]()
Aynen artık açalım bende Ramazanda daha bisey izleyemedimYarın dvdleri arayıp bulurum aga konusunu bu gece açsak iyi olur yeni izlemek isteyenler olacaktır.![]()