Emin Özaltun
Üye
Herkes yönetmen, senarist olmuş! Çok dogru bir söz Cahit Kayaoğlu senarist 
Sezon Final'i fragmanına bak
Tüm seyircileri Yusuf ölecekmi diye bekletirsiniz artık yeni sezona..
Sezon Final'i fragmanına bak
benim yorumum kardeşim izlersem izlerim ne var yani çok bilen insanlardan haz etmem çakır öldü mü çok mu istiyorsun çakır ı görmek aç atv yi izle ramazan mübarek gün fazla uzatmak istemiyorumDiyorum anlamıyor kimse, Dizi Kayaoğlu Haneda'nına kaldı diyorum size. Vadi'de imkanmı yok? O patlama sahnesini bile akrabalarına yaptırmışlardır bundan emin olabilirsin. Şuan ne şirketler var Profesyonal Kurtlar Vadisi 'ne efect yapmak için bvekleyen ama gel görki şu hale bak. Getir liseden bir ögrenci ver imkanı o bile çok daha iyi yapar. Kesinlikle sahnede emek yok. Biz seyirciler olarak bu diziye bu kadar Sadık kalabilirken neden sevilen, EFSANE karakterleri yolluyorlar? Seyirciye saygı nerede? Neden sahnelerde emek yok? Vadi'ye tepki göstermek Vadi'yi sevmemek anlamına gelmiyor. DAHA İYİSİNİ İSTEMEK ve Tepki ile daha iyi yapmalarını saglamak anlamına geliyor. Böyle herşeye " MUAZZAM MUHTEŞEM " derseniz daha beterini izlersiniz.
Herkes yönetmen, senarist olmuş! Çok dogru bir söz Cahit Kayaoğlu senarist![]()
benim yorumum kardeşim izlersem izlerim ne var yani çok bilen insanlardan haz etmem çakır öldü mü çok mu istiyorsun çakır ı görmek aç atv yi izle ramazan mübarek gün fazla uzatmak istemiyorum
aman kim ne derse desin herkes beğenmediği olaylar olunca sallıyor hayır sallasın olabilir herkes farklı karekterleri sevebilir de birde çıkıp bize sallıyorlarBiz cahit e senarist dedik mi @-KADİR- de bende her zaman cahitin senaryo
ekibinde olmamasını der dururuz neden beğenenlere her zaman böyle denir
onuda ben anlamam vallahi![]()
aman kim ne derse desin herkes beğenmediği olaylar olunca sallıyor hayır sallasın olabilir herkes farklı karekterleri sevebilir de birde çıkıp bize sallıyorlar
Bırakma aga herkese yakışır sana yakışmazDeli hüsnüyü öldürdünüz ya alayınıza yazıklar olsun 3 haftadır kimi seviyorsak öldürdünüz artık her hafta aynı şeyleri yazmaktan bıktım ve sıkıldım. haftaya sezon finalini internetten izler ve vadiye elveda derim NET
Aynen başkan vadi freni patlamış kamyon gibi gidiyor bu kadar şey normal şartlarda olmaz yolun sonu gorünmuyor dediğin gibi hayırlısıÇok enteresan işler oluyorsonumuz hayır olur inşallah
Sakin ol takasyapacağınız işe yazacağınız senaryoya sokayım bitirin artık
abi bunlar yüzünden günaha giriyoruz teraviye gitmedim bi de bu rezilliği izlemek için yav abi deli hüsnü neden öldürülür Allah aşkına bunlar nasıl bir beyin yapısına sahip delirmemek için bırakacamSakin ol takasRamazan ayında fiillere dikkat
![]()
Aga sen rahat ol şimdi onun kızgınlığı geçsin yine izleyecek hicbirşey olmasa alışkanlıktan yine izlerBırakma aga herkese yakışır sana yakışmaz