Kurtlar Vadisi Pusu 299.Bölüm Yorumları

Senin Pusat Edhoya gidiyomus
Gitsin ağa inşallah. Vadide o kadar sahtekar ekip içinde boşa durdu zaten

20 küsür fedai'yi tek başına akladı kertenkele Cahit :) Hey maşallah.

Görkem Sevindik'ide büyük ihtimal siyasi ve Çakır olaylarından harcadılar bu sadece bir tüyodur :)

la ölenler kalanlar öyle bir temizlik yapılıyor ki çöplerin yanında lüzumlu kişiler de gidiyor

Bu bölüme efekt anlamında harika, süper, muazzam diyenlere film-dizi tavsiye edilir :A Yine aynı fikirdeyse gözlük de tavsiye edilir :A Hala aynı fikirdeyse doktor tavsiye edilir :A İletişim için pm atın :A

Gitsin ağa inşallah. Vadide o kadar sahtekar ekip içinde boşa durdu zaten

Sahtekar ekip mi sana birşey diyim mi raci şaşmaz bir kardeş olarak necati şaşmaza
büyük yanlış yaptı kardeşsiniz siz ye ayrılmak ne demek aynı türde dizi yapmak ne
ne demek hadi yapıyosun saygı duyuyorum daha önce sorun yaşamışsın oktay kaynarca
diziye demediği bırakmıyordu katıldığı programlarda vadi gösterildiği zaman kapatın
görmek istemiyorum diyen adam efsane olmuş karakterinin aynısı oynuyor bu sahtekarlık
değil mi

Bu bölüme efekt anlamında harika, süper, muazzam diyenlere film-dizi tavsiye edilir :A Yine aynı fikirdeyse gözlük de tavsiye edilir :A Hala aynı fikirdeyse doktor tavsiye edilir :A İletişim için pm atın :A
her hafta 120 dakika bölüm yayınlayan dizilerden örnek bekliyorum bizde biliyoruz uydurma olduğunu filmle kıyas etmek ayrı bir kafa milyon dolarlık yılda 20 bölüm oyanayan 60 dakikalık milyon dolarlık dizilerle kıyas etmek de başka bir kafa

cevap vermiyim dedim ama sen beğenmediğin tmm saygı duyuyorum beğenenlere
bu yorumlar neden onu anlamıyorum o onun zevkidir beğenir nedeni niçini olurmu ya:F:F:F:F

her hafta 120 dakika bölüm yayınlayan dizilerden örnek bekliyorum bizde biliyoruz uydurma olduğunu filmle kıyas etmek ayrı bir kafa milyon dolarlık yılda 20 bölüm oyanayan 60 dakikalık milyon dolarlık dizilerle kıyas etmek de başka bir kafa
Bu bütçelere daha iyisini çekerim. Bölüm başı 1 trilyon para alıyorsun Allahtan kork be :A

@-KADİR- haksızmıyım kadirim dediğim gibi olmadımı ben izledim oktay
kaynarcayı magazin programına katılmıştı ya kapatın izlemek istemiyorum
diyordu

la Deli Hüsnü den ne istediniz dursaydı hayır adamın kendisininde haberi yok bu haberler nereden çıktı diziye devam diyordu

çekersin (b) kabayı çekersin 6 günde çekersin
Çeken çekiyor aga ama yine söylüyorum bu aksiyon işinde Vadi tekel olduğu için eleştiremiyorum çünkü başka emsal teşkil eden unsur yok kıyaslamak için. Eskiden daha fazla alıyorlardı o zamanlar kuru sıkı kullanılıyordu hatta Pusunun ilk bölümlerinde. Bütçe azalınca patlama çatlama sahnelerindeki kalite gözle görülür oranda düştü. Bunu görmemek için kör olmak lazım.

Çeken çekiyor aga ama yine söylüyorum bu aksiyon işinde Vadi tekel olduğu için eleştiremiyorum çünkü başka emsal teşkil eden unsur yok kıyaslamak için. Eskiden daha fazla alıyorlardı o zamanlar kuru sıkı kullanılıyordu hatta Pusunun ilk bölümlerinde. Bütçe azalınca patlama çatlama sahnelerindeki kalite gözle görülür oranda düştü. Bunu görmemek için kör olmak lazım.
la bunu görüyoruzda bu şartlarda bunlar normaldir vakit olsa biraz daha iyisi tabi ki çekilebilir bütçe olsa daha da fazlası dikkatini çekerim bu bir dizi bu işler öyle kolay değil daha iyisini istemek hakkın ama birde gerçekler var bazuka efekti kötüydü onun dışında ki patlama sahnesindeki efekt idare etti işte

Eleştirilerine katılıyorum ablacım iyi ve kaliteli bir dizi izleyelim istiyosun bende istiyorum ama
şurdan bakalım bölümü 2 saatlik çekiyorlar haftanın 6 günü saatlerce hemde iki ayrı ekip
çekiyor bu bakımdan zor olsa gerek kaliteli efektler kullansalar 1 trilyonda alsalar yetmez
diye düşünüyorum😉

la bunu görüyoruzda bu şartlarda bunlar normaldir vakit olsa biraz daha iyisi tabi ki çekilebilir bütçe olsa daha da fazlası dikkatini çekerim bu bir dizi bu işler öyle kolay değil daha iyisini istemek hakkın ama birde gerçekler var bazuka efekti kötüydü onun dışında ki patlama sahnesindeki efekt idare etti işte

Diyorum anlamıyor kimse, Dizi Kayaoğlu Haneda'nına kaldı diyorum size. Vadi'de imkanmı yok? O patlama sahnesini bile akrabalarına yaptırmışlardır bundan emin olabilirsin. Şuan ne şirketler var Profesyonal Kurtlar Vadisi 'ne efect yapmak için bvekleyen ama gel görki şu hale bak. Getir liseden bir ögrenci ver imkanı o bile çok daha iyi yapar. Kesinlikle sahnede emek yok. Biz seyirciler olarak bu diziye bu kadar Sadık kalabilirken neden sevilen, EFSANE karakterleri yolluyorlar? Seyirciye saygı nerede? Neden sahnelerde emek yok? Vadi'ye tepki göstermek Vadi'yi sevmemek anlamına gelmiyor. DAHA İYİSİNİ İSTEMEK ve Tepki ile daha iyi yapmalarını saglamak anlamına geliyor. Böyle herşeye " MUAZZAM MUHTEŞEM " derseniz daha beterini izlersiniz.

seon finali fragmanını verirler herhalde bakalım neler varmış

Diyorum anlamıyor kimse, Dizi Kayaoğlu Haneda'nına kaldı diyorum size. Vadi'de imkanmı yok? O patlama sahnesini bile akrabalarına yaptırmışlardır bundan emin olabilirsin. Şuan ne şirketler var Profesyonal Kurtlar Vadisi 'ne efect yapmak için bvekleyen ama gel görki şu hale bak. Getir liseden bir ögrenci ver imkanı o bile çok daha iyi yapar. Kesinlikle sahnede emek yok. Biz seyirciler olarak bu diziye bu kadar Sadık kalabilirken neden sevilen, EFSANE karakterleri yolluyorlar? Seyirciye saygı nerede? Neden sahnelerde emek yok? Vadi'ye tepki göstermek Vadi'yi sevmemek anlamına gelmiyor. DAHA İYİSİNİ İSTEMEK ve Tepki ile daha iyi yapmalarını saglamak anlamına geliyor. Böyle herşeye " MUAZZAM MUHTEŞEM " derseniz daha beterini izlersiniz.
işine bak istediğin yorumu yap benim yorumuma falan karışma beğenen izler beğenmeyen de istediğini daha iyisini izler ulan herşeyi siz biliyorsunuz lise öğrencisi yaparmış yapsın ulan bu işler o kadar kolay değil mi iki film izlediler diye herkes yönetmen herkes senarist olmuş altı üstü bir dizi ölen ölür kalan kalır isteyen izler bu kadar basit