Survivor 2016 - 90.Bölüm Yorumları

Semihe zorla bir senaryo vermişler sen filimde kahkaha atan kötü adamı oynuyacaksin demiş yoksa normal bir hayatta bir insan bu kadar ciğeri karalar bağlamaz.. Zaten murat onu ölen kardeşi yerine koymuş o dışarı çıkınca onu da sildi böyle bir adam Semih işte.. Kendi kendini anlatan biri.. Semihi bu kadar insanlıktan çıkaran fanlari adamın egosunu şişirdiler sonuç bu
Dışarı çıkınca silmedi yahu birlikte tatile gittiler sonra Murat daha da abartınca Kurre meselesini yollar ayrıldı.Semihi seçim yapmaya zorlamış hatta tek taraflı değerlendir

Dışarı çıkınca silmedi yahu birlikte tatile gittiler sonra Murat daha da abartınca Kurre meselesini yollar ayrıldı.Semihi seçim yapmaya zorlamış hatta tek taraflı değerlendir
Bütün kavgalarda hep Semih haklı zaten. Kardeşi olmuş birine daha anlayışlı olamamış mi Semih yanı

Bir kıza şehvetli diyen ahlaklı mı oluyor acaba ırz düşmanı lafı bence ağır bir olmuş
neye dayanarak ırz düşmanı deniyor anlamadım serkaya kindar falan deniyordu semih dahada kindarcı beni serkaycı olarak görüyorsunuz ama küfürlü bir adamı destekleyerek yorumlar yapmam semihe gıcık olduğum için böyle görünüyor şimdi iki taraf hakkında yani semih ile serkay hakkında yorum yapmak istiyorum ilk tartışmalarında serkay semihe yemeği yerden yiyceksin falan demişti onu demeyecekti semihte kışkırtmayacaktı serkay semihe korkaksın demeyecekti doktor olayında @beyazsoy defalarca söyledi ama bende şu yandan bakıcam şimdi doktorsunuz ve karşınızda dizim ağrıyor diyen bir adam var evet
yüz ifadesini bende gördüm bakıyor muayene ediyor röntgen istiyor bakıyor birşey yok
adama bakıyorsun ağrıyor diyo aksıyo falan bir mr istiyorsun yine birşey yok e bu doktoru
kandırma olmuyor mu oynama dediğin adamda hiç birşey yok üstelik oyun kazandığında
birşey yokmuş gibi takım arkadaşlarına koşuyor diğer oyunlarda koşarak gayet güzel yarışıyor semih diyor ki bana saldırdılar bana şunu yaptılar bana bu yaptılar bana
önyargı geldiler tamam sana önyargılı gelmişler gönüllülerin en büyük hatası buydu
önyargılı gelmek madem sen göründüğün gibi değilsin bana ön yargılı geldiler diyosun
bu önyargıyı kıracak hareketler davranışlar yapsana ama beyin ameliyatı yapacağım
diyerek geliyorsan önyargılı geliyosun demek sen öyle diyerek geliyorsan onlarda sana
önyargılı gelir son olarak semihinde serkayın da hataları çok dün akşam semihin
serenomide dedikleri yaptığı hareket çok ayıptı film izlicem falan bağırması falan
olmadı kendi takım arkadaşları bile eleştirdi onu dün efecan elendi valla başarılı bir
şekilde oyun kazanarak gitti semih üzüldü tabii serkay gidecek sanıyordu bakalım bundan
sonra ne olacak

Semihi kötü biri gibi göstermeye gerek yok ki semihi kendini gayet güzel kötü
gösteriyor akşamki hareketinden sonra ki onu yorumladılar
Yahu beyin ameliyatının nesi önyargı? Adama havalimanında yürüyüşüyle konuşmasıyla falan dalga geçmişler bile.Yahu adamı sürekli küçümsüyorlar bu mu yemek yiyecek bu mu Amerikaya gidecek diye.Adamın sevgilisine laf atıyorlar havalimanında adam ne yapsın onlara karşı

Semih nerde kışkırttı yahu adama durduk yere saldırıya geçtiler.Bir kıza şehvetli dedi bla bla bla yahu adam özür diledi.Ne çok abartiyorsunuz bazı olayları.Semihin annesine küfür eden Serkayı savunmaya devam et o zaman.

Önyargıyı kıracak davranışlarda bulunmuş ki Kerimoğlu Semihin tarafına geçti.Dün panaromada Mert vardı Kerimoğlu ona Efecanlarla Serkaylarla anlaştım demiş sonra Semihle anlaşa anlasa diger tarafın gerçek yüzünü görmüş işte.Demek ki önyargı kırılabiliyor.

Semihin o yaptığı bence gayet komik ve eğlenceliydi.Şovunu yaptı orda ve iyi de yaptı.

Bütün kavgalarda hep Semih haklı zaten. Kardeşi olmuş birine daha anlayışlı olamamış mi Semih yanı
Semih periscope yayını yapmış o zaman.Bizim aramizdaki mesele konuşulup halledilecek mesele diye ama kimse yanaşmadı.Hal böyle olunca bitti tabi

Yahu beyin ameliyatının nesi önyargı? Adama havalimanında yürüyüşüyle konuşmasıyla falan dalga geçmişler bile.Yahu adamı sürekli küçümsüyorlar bu mu yemek yiyecek bu mu Amerikaya gidecek diye.Adamın sevgilisine laf atıyorlar havalimanında adam ne yapsın onlara karşı

Semih nerde kışkırttı yahu adama durduk yere saldırıya geçtiler.Bir kıza şehvetli dedi bla bla bla yahu adam özür diledi.Ne çok abartiyorsunuz bazı olayları.Semihin annesine küfür eden Serkayı savunmaya devam et o zaman.

Önyargıyı kıracak davranışlarda bulunmuş ki Kerimoğlu Semihin tarafına geçti.Dün panaromada Mert vardı Kerimoğlu ona Efecanlarla Serkaylarla anlaştım demiş sonra Semihle anlaşa anlasa diger tarafın gerçek yüzünü görmüş işte.Demek ki önyargı kırılabiliyor.

Semihin o yaptığı bence gayet komik ve eğlenceliydi.Şovunu yaptı orda ve iyi de yaptı.

Semih periscope yayını yapmış o zaman.Bizim aramizdaki mesele konuşulup halledilecek mesele diye ama kimse yanaşmadı.Hal böyle olunca bitti tabi

Ben serkayı savunmadım dikkat ettiysen iki tarafında hatalarını söyledim semih
her konuşmasında kışkırtıyor dün akşam bile ben serkay gibi diyerek kkonuşmaya
başladı

Ben serkayı savunmadım dikkat ettiysen iki tarafında hatalarını söyledim semih
her konuşmasında kışkırtıyor dün akşam bile ben serkay gibi diyerek kkonuşmaya
başladı
Semihe istedikleri gibi hakaret ederkende Semih kışkırtmıştı.

Semih bu senenin en çok konuşulan ismi.İyi veya kötü olsun.Adam eğlenceli işte gül gitsin.Yaptığı hareketlerde güzel ve komik işte

Semihe istedikleri gibi hakaret ederkende Semih kışkırtmıştı.

Semih bu senenin en çok konuşulan ismi.İyi veya kötü olsun.Adam eğlenceli işte gül gitsin.Yaptığı hareketlerde güzel ve komik işte

Bak ben iki tarafında hatalarını yazdım yorumumda tabii ki serkayın efecanın
hareketleri hoş değildi size göre eğlenceli olabilir saygı duyuyorum ama ben
hiç gülmüyorum vallahi

Serkay ile Semih konusunda iki tarafında yanlışları bulunuyor.açıkçası iki tarafta masum değildir..dün Semih'in yaptığını takım arkadaşları dahi yanlış buldu.bu yaptıkları hiç hoş değildi bu ortada.

Serkay ile Semih konusunda iki tarafında yanlışları bulunuyor.açıkçası iki tarafta masum değildir..dün Semih'in yaptığını takım arkadaşları dahi yanlış buldu.bu yaptıkları hiç hoş değildi bu ortada.

Aynen öyle bende bunu diyorum işte her iki tarafında hatası var ama sanki bir tarafın
hatası varmış gibi yorumlar var

ödül oyununu gönüllüler kazandı sonunda acun iki grupla konuşurken semihe söz verdi
akşam film izlicez falan dedi saçma bir hareket yaptı
Bilmiyorum tam olarak nasil hareket etti ama sevinmesi dile getirmesi dogal. Iki dusmani kafa kafaya carptirildi oyuzden sevinc gösterisi yapar fakat ikinci dokunulmazlik oyununda göstermesi daha uygundu.
Gönulluler kerimoglunun ardindan dans etmislerdi ve kiz elenmis hala ardindan terbiyesizlik yaptilar. Ozaman kimse bukadar tepki göstermedi.