Survivor 2016 - 90.Bölüm Yorumları

Durum ortada mr sonucuna göre Semih sapa sağlam.. Doktor hata yapmış işte.. Semihin sakat olduğuna inanmış. Doktor da insan hata yapar.. Koskoca hipokrat yemini eden adamlar hastanın karnına makas unutuyor sen ne diyin)))
Yav onu anladık doktor hata yapmış da Semih'in burdaki fonksiyonu nedir? Herifi hipnoz mu etti ? :A Tamam burda herkes taraf da azıcık mantıklı olmakta fayda var :) Semihçiler de arada coşuyor onlara da gerekeni söylüyoruz yanlış anlama :A

Damla ağlamiş onla dalga geçmicek miş:F

Beyonce için olmasın?:A ağızlarında tutturmuşlar bi abdye gidemedik edemedik:F

Sevgili=hasret çekmeden dolayı ağlama
Sen 3 aydır gece gunduz aynı yerde ye iç sevincini hüznünü yaşadiğin adama üzülme elendi diye?

Niye gideceği belli?:X
Anasına Ağlamayan adam sevgilisine de ağlamaz. Semihi sevenlere en zor şey sevgiyi anlatmak sanırım)))

Yav onu anladık doktor hata yapmış da Semih'in burdaki fonksiyonu nedir? Herifi hipnoz mu etti ? :A Tamam burda herkes taraf da azıcık mantıklı olmakta fayda var :) Semihçiler de arada coşuyor onlara da gerekeni söylüyoruz yanlış anlama :A
Adamın öyle bir yüz ifadesi vardı ki doktor korktu işte başıma iş almayayim dedi ben de kandim o gün serkaylara giydirdim hatta yoksa doktorin el ile muaneyle bir insanın sakat oluğunu (Kırkık varsa belki) anlamasi zor.. Boşuna röntgen mr tomografi icad olmadı.. Gerçi bunlar yokken doktorlar daha tecrübeliydi şimdi doktor mra yoluyor

Adamın öyle bir yüz ifadesi vardı ki doktor korktu işte başıma iş almayayim dedi ben de kandim o gün serkaylara giydirdim hatta yoksa doktorin el ile muaneyle bir insanın sakat oluğunu (Kırkık varsa belki) anlamasi zor.. Boşuna röntgen mr tomografi icad olmadı.. Gerçi bunlar yokken doktorlar daha tecrübeliydi şimdi doktor mra yoluyor
Uzatma bence fazla :A

Semih iki adam ağlarken yaptığı konuşmayla kesinkes bu yarışmayı kaybetti.. Semihci arkadaşlar boşuna daha oy atmayın yazık paranıza)))

Semihin kendisiyle en çok kavga eden Nihal giderken de ağlamıştı ellerini dizine vurmuştu))) @@

Sakamisinin yahuu adam iki dakika önce ağlayan insanlara karsi sevinecegim diyor.. Serkayin gitmemesine üzülüyor işte aynı nihalin gitmesine üzüldüğü gibi.. Serkay beni de gömer üzüntüsü o)))
Serkayın karşısında pısırık insanlar yok Semih var.Sıkar elemesi biraz

Ona da ağlamasa boşuna yaşansın ki böyle birini bile satmış adam.. Kaybettiğim kardeşim yerine koydum dedi Semih onu bile sattı.. Bu kadar vicdansız biri Semih serkay ağlarken gülmüş çok mu

Tartismak güzel diyorsun :A O saydirmasin mazallah.. :F
Aynen cnm sıkılıyor oyalanıyorum:F

Anasına Ağlamayan adam sevgilisine de ağlamaz. Semihi sevenlere en zor şey sevgiyi anlatmak sanırım)))
Semihi 2 kere doğru düzgün ağlarken gördüm. Biri murat elendiğinde diğeri de mektup iletişim ödülümüydü neydi o zaman. Semih ayrı kalmalara dayanıklı adam neden ağlayıp gezsin? Alaçatıdan dışarı çıkamayan adam elbet ağlar anasından babasından ayrı kalınca:X

Semihi 2 kere doğru düzgün ağlarken gördüm. Biri murat elendiğinde diğeri de mektup iletişim ödülümüydü neydi o zaman. Semih ayrı kalmalara dayanıklı adam neden ağlayıp gezsin? Alaçatıdan dışarı çıkamayan adam elbet ağlar anasından babasından ayrı kalınca:X
Bugün Aramızda Kalmasın da Bonbon Funda Semihe çok ağır sözler söyledi.Yok merhamet versin Allah kalbine bu kadar nefret ve merhametsizlik zarar vs vs vs diye Semihi sanki kötü biriymiş gibi lanse etmeye çalıştı.Ütopyada da insanları ezer falan diyordu

Bir kıza şehvetli diyen ahlaklı mı oluyor acaba ırz düşmanı lafı bence ağır bir olmuş
neye dayanarak ırz düşmanı deniyor anlamadım serkaya kindar falan deniyordu semih dahada kindarcı beni serkaycı olarak görüyorsunuz ama küfürlü bir adamı destekleyerek yorumlar yapmam semihe gıcık olduğum için böyle görünüyor şimdi iki taraf hakkında yani semih ile serkay hakkında yorum yapmak istiyorum ilk tartışmalarında serkay semihe yemeği yerden yiyceksin falan demişti onu demeyecekti semihte kışkırtmayacaktı serkay semihe korkaksın demeyecekti doktor olayında @beyazsoy defalarca söyledi ama bende şu yandan bakıcam şimdi doktorsunuz ve karşınızda dizim ağrıyor diyen bir adam var evet
yüz ifadesini bende gördüm bakıyor muayene ediyor röntgen istiyor bakıyor birşey yok
adama bakıyorsun ağrıyor diyo aksıyo falan bir mr istiyorsun yine birşey yok e bu doktoru
kandırma olmuyor mu oynama dediğin adamda hiç birşey yok üstelik oyun kazandığında
birşey yokmuş gibi takım arkadaşlarına koşuyor diğer oyunlarda koşarak gayet güzel yarışıyor semih diyor ki bana saldırdılar bana şunu yaptılar bana bu yaptılar bana
önyargı geldiler tamam sana önyargılı gelmişler gönüllülerin en büyük hatası buydu
önyargılı gelmek madem sen göründüğün gibi değilsin bana ön yargılı geldiler diyosun
bu önyargıyı kıracak hareketler davranışlar yapsana ama beyin ameliyatı yapacağım
diyerek geliyorsan önyargılı geliyosun demek sen öyle diyerek geliyorsan onlarda sana
önyargılı gelir son olarak semihinde serkayın da hataları çok dün akşam semihin
serenomide dedikleri yaptığı hareket çok ayıptı film izlicem falan bağırması falan
olmadı kendi takım arkadaşları bile eleştirdi onu dün efecan elendi valla başarılı bir
şekilde oyun kazanarak gitti semih üzüldü tabii serkay gidecek sanıyordu bakalım bundan
sonra ne olacak

Bugün Aramızda Kalmasın da Bonbon Funda Semihe çok ağır sözler söyledi.Yok merhamet versin Allah kalbine bu kadar nefret ve merhametsizlik zarar vs vs vs diye Semihi sanki kötü biriymiş gibi lanse etmeye çalıştı.Ütopyada da insanları ezer falan diyordu

Semihi kötü biri gibi göstermeye gerek yok ki semihi kendini gayet güzel kötü
gösteriyor akşamki hareketinden sonra ki onu yorumladılar

Semihe zorla bir senaryo vermişler sen filimde kahkaha atan kötü adamı oynuyacaksin demiş yoksa normal bir hayatta bir insan bu kadar ciğeri karalar bağlamaz.. Zaten murat onu ölen kardeşi yerine koymuş o dışarı çıkınca onu da sildi böyle bir adam Semih işte.. Kendi kendini anlatan biri.. Semihi bu kadar insanlıktan çıkaran fanlari adamın egosunu şişirdiler sonuç bu

Forum İstatistikleri

Konular
176,232
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs