Polat Şaşmaz
Favori Üye
hiçbir açıdan karşılaştıramazsın ki reytingleri de karşılaştıramazsın arka sokaklar her zaman sıradan reytingler almıştır ilk başları hariç
ama sende insanın sinirleriyle oynuyorsun kusura bakma taraflıymış
@vadikızı abla bizde isteriz ki vadi en iyi yerde olsun 13 yıldır olduğu gibi ama bu zihniyet vadiye fayda getiremez bunu görmek lazım
ahh ahhh atv son sezonda 11 reytingi beğenmiyordum bu yaz aylarında 11 e düşmüştük ve kanaldan kurtulmak için sürekli laf atıyorduk 11 reytingi az bulduğum için şimdi 4-5 reytin gördükçe insan aza yetinmeyince gerçekten çokluğu bulamıyormuş
Pazartesi günü başlarız. Etkinlik konusunu açsanaOff otoban mix çalıyor iyice eskilere gittim. Benim acilen eski Vadiye başlamam lazım.
Pazartesi günü başlarız. Etkinlik konusunu açsana
Dur olum kendi kendine gelin güvey olmaPazartesi günü başlarız. Etkinlik konusunu açsana
Dur olum kendi kendine gelin güvey olma
deli hüsnü niye ölür aga akıl alır gibi değil ne yapıyorlar anlamıyorumGaye Gürsel(Safiye)
Adnan Erdoğan(Hüsnü Yalınkılıç)
da gidici
sence ölür mü aga ;enteresan işler oluyordeli hüsnü niye ölür aga akıl alır gibi değil ne yapıyorlar anlamıyorum
benim beyin iflas etti aga süreci takip edecez bakalım artık elden bişey gelmiyor bari o ölmeseydisence ölür mü aga ;enteresan işler oluyor
aga hazırlıklı olalım seneye vadiden teklif gelir baksana kadro boşaldı olabilir yanibenim beyin iflas etti aga süreci takip edecez bakalım artık elden bişey gelmiyor bari o ölmeseydi
benim beyin iflas etti aga süreci takip edecez bakalım artık elden bişey gelmiyor bari o ölmeseydi