Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

çok beklersin seneye de kanal d deyiz bakalım ocak ayını görebilecek mi vadi
Yalnız bu sene de devam ederse en çok süre aldığımız ikinci kanal olacak Show'dan sonra. İlk vadide de 13 bölüm yayınlananmıştı. Eski Vadi + 3 Sezon olmuş oluyor Atvyi geçiyoruz.

Yalnız bu sene de devam ederse en çok süre aldığımız ikinci kanal olacak Show'dan sonra. İlk vadide de 13 bölüm yayınlananmıştı. Eski Vadi + 3 Sezon olmuş oluyor Atvyi geçiyoruz.
tarihin en kötü bölümlerini izledik kanal d de bakalım ne yapacaklar final kokusu almaya başladım

tarihin en kötü bölümlerini izledik kanal d de bakalım ne yapacaklar final kokusu almaya başladım
Eğer Necati Şaşmaz reytingleri gördüyse veya gösteriyorlarsa diziyi net bitirir. Çünkü bu adam 20'li reytingleri görmüş, zirveyi görmüş bu rezilliklere tahammül edemez karakteri gereği. Zaten çocuğu da oldu bitirir, hayatına bakar.

görüşlerinize saygı duyuyorum ama final olmayacak vadimiz
reytinglerden haberin var mı polyanna abla

Eğer Necati Şaşmaz reytingleri gördüyse veya gösteriyorlarsa diziyi net bitirir. Çünkü bu adam 20'li reytingleri görmüş, zirveyi görmüş bu rezilliklere tahammül edemez karakteri gereği. Zaten çocuğu da oldu bitirir, hayatına bakar.
yeni mi görüyor sezon başından beri durum bu

Ratingleri görmemesi mümkün değil görüyordur onunda kafası karışıktır eminim
ama çokta kötü değil ratingler sanırım bu durumdan rahattır yeni sezonda daha
iyi şeyler yapar ben kesinlikle bitirmeyeceğini düşünüyorum bitirecek adam recep
ivedik geçti diziyi bir final yazar bitirirdi

reytinglerden haberin var mı polyanna abla

yeni mi görüyor sezon başından beri durum bu

Bana polyanna deme ben düşüncem neyse onu diyorum siz beğenmemeye başladınız
diye bende beğenmemek durumunda değilim polyannalık yapmıyorum bu bir ratingleri gördüm evet kötü ama 13 yıla ragmen yinede iyidir benim düşüncemde bu bir daha lütfen
polyanna deme bana:(

iyi şeyler yapar ben kesinlikle bitirmeyeceğini düşünüyorum bitirecek adam recep

(ama çokta kötü değil ratingler sanırım bu durumdan rahattır )

ayy sen yukarıdakı kopyaladığım yazıdan reytingler kötü değil necati bey oyüzdenmi rahattır demek istedin mağaradamı yaşıyorsun sen bacım artık bunu sormazsam uyuyamam bu gece :F :F :F

@Çiğdem- neye güldün canım benim:)

ayy sen yukarıdakı kopyaladığım yazıdan reytingler kötü değil necati bey oyüzdenmi rahattır demek istedin mağaradamı yaşıyorsun sen bacım artık bunu sormazsam uyuyamam bu gece :F :F :F

Çiğdem 13 yıldır devam eden bir dizi değilmi 14.sezona girecek totalda ikinci
ab d de 2.olmuş 13 yıla rağmen bu bir başarı değilmidir hangi dizi arka sokaklar
hariç bu kadar devam edebildi

Bana polyanna deme ben düşüncem neyse onu diyorum siz beğenmemeye başladınız
diye bende beğenmemek durumunda değilim polyannalık yapmıyorum bu bir ratingleri gördüm evet kötü ama 13 yıla ragmen yinede iyidir benim düşüncemde bu bir daha lütfen
polyanna deme bana:(
polyanna gibisin abla kurtlar vadisi kanal d ye geçmeden önce 7 reyting altı asla almamış bir diziydi atv de ki son sezonunda 10 reytingin altına düştüğü tek bir bölüm vardı. şuan 5 reyting zor alan ab de 3 alamayan bir diziyiz ne demek çok kötü değil sen vadiye bu sezon başladın galiba

Realizm akımının öncüsü @Çiğdem- helal bee :A Gerçekleri görmek lazım. Dizinin reytingleri yerlerde sürünüyor. Haa şu da var 5-6 reytigle bir dizi devam eder mi eder ama biz sıradan bir dizi değiliz. Madem ki devam edecek o zaman 13 yıldır zirvede demeyeceksin.

polyanna gibisin abla kurtlar vadisi kanal d ye geçmeden önce 7 reyting altı asla almamış bir diziydi atv de ki son sezonunda 10 reytingin altına düştüğü tek bir bölüm vardı. şuan 5 reyting zor alan ab de 3 alamayan bir diziyiz ne demek çok kötü değil sen vadiye bu sezon başladın galiba

Atv de yayınlanırken neden o kadar rating alıyordu biliyormusun taraflı bir sezondu
o yüzden siyasi yönden taraflıydı vadi o yüzden o kadar rating alıyordu kanal d
geçince taraflı yanını bırakınca böyle oldu işte

Atv de yayınlanırken neden o kadar rating alıyordu biliyormusun taraflı bir sezondu
o yüzden siyasi yönden taraflıydı vadi o yüzden o kadar rating alıyordu kanal d
geçince taraflı yanını bırakınca böyle oldu işte
abla boş konuşma abla ne tarafı madem öyle izleme vadinin tarafı bellidir ŞAŞMAZ

Realizm akımının öncüsü @Çiğdem- helal bee :A Gerçekleri görmek lazım. Dizinin reytingleri yerlerde sürünüyor. Haa şu da var 5-6 reytigle bir dizi devam eder mi eder ama biz sıradan bir dizi değiliz. Madem ki devam edecek o zaman 13 yıldır zirvede demeyeceksin.

13 yıldır bu dizi devam ediyormu ediyor demek ki izleniyor ayrıca ben 13 yıldır
zirvede demedim 13 yıldır yayınlanıyor dizi onu diyorum

abla boş konuşma abla ne tarafı madem öyle izleme vadinin tarafı bellidir ŞAŞMAZ

Ben izlemeye devam edeceğim beğenmemeye başlayan izlemesin yorumda yapmasın
o zaman zorla konuşturuyorsunız beni

vadi 2.sırada bile olsa bubitme sebebidir cnm vadi yayınlanıyorsa toteli en azından hep alıcak aa bu sezon kış aylarını düşük reytingte olsa 1.bitirip idare ettik ama gelecek sezon kış aylarındada 1.sırayı kaptırırsak 2.sıra olması fark etmez bu dizi yayından kalkar sen vadiysen en azından toteli alıcaksın kanalların beklediğide bu zaten diziden daha doğrusu vadiden
:F :F :F

13 yıldır bu dizi devam ediyormu ediyor demek ki izleniyor ayrıca ben 13 yıldır
zirvede demedim 13 yıldır yayınlanıyor dizi onu diyorum

Ben izlemeye devam edeceğim beğenmemeye başlayan izlemesin yorumda yapmasın
o zaman zorla konuşturuyorsunız beni
Zaten sen demiyorsun abla kendi beyanları "13 yıldır zirvede" :A

Zaten sen demiyorsun abla kendi beyanları "13 yıldır zirvede" :A

13 yıldır devam ettiği için öyle diyorlardır işte umarım yeni sezon daha iyi olur

vadi 2.sırada bile olsa bubitme sebebidir cnm vadi yayınlanıyorsa toteli en azından hep alıcak aa bu sezon kış aylarını düşük reytingte olsa 1.bitirip idare ettik ama gelecek sezon kış aylarındada 1.sırayı kaptırırsak 2.sıra olması fark etmez bu dizi yayından kalkar sen vadiysen en azından toteli alıcaksın kanalların beklediğide bu zaten diziden daha doğrusu vadiden
:F :F :F

Kış güneşi dizisi 13 lerde falan devam ederken vadi 2.sıradayken yayından
kaldırılır öylemi :F

Bu alana bir cevap yazın...