Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

13 yıldır bu dizi devam ediyormu ediyor demek ki izleniyor ayrıca ben 13 yıldır
zirvede demedim 13 yıldır yayınlanıyor dizi onu diyorum

Ben izlemeye devam edeceğim beğenmemeye başlayan izlemesin yorumda yapmasın
o zaman zorla konuşturuyorsunız beni
vadi gittiği her kanalda o kanalın en çok izlenen dizisi olmuştur sen belki bilmeyebilirsin abla ona göre konuş. 15-20 leri görmüş efsanenin 5 lere düşmesi faciadır

13 yıldır devam ettiği için öyle diyorlardır işte umarım yeni sezon daha iyi olur
Öyle bir şey demeye hakları yok ki. Birisi dava açsa "gel bakalım kardeşim nerde 13 yıldır zirvedesin sen bi anlat hele" dese elle tutulur bir belgeleri, argümanları yok. Arka Sokaklar bile 10 yıldır yayında, bu sezon resmen bizi rencide ettiler ama onlar bile "10 yıldır zirvedeyiz yeaa" diye gevşeklik etmediler.

vadi gittiği her kanalda o kanalın en çok izlenen dizisi olmuştur sen belki bilmeyebilirsin abla ona göre konuş. 15-20 leri görmüş efsanenin 5 lere düşmesi faciadır

Niye bilmicem 13 yıldır takip ediyorum diziyide kanal d de en çok izlenen dizi
vadi kanal tabi ki 15-20 leri görmüş efsanenin bu durumu kötü olmaması lazım
sen senaryoyu cahite verirsen cahiti başrol yaparsan olacağı budur vadiye
senarist lazım senarist

Öyle bir şey demeye hakları yok ki. Birisi dava açsa "gel bakalım kardeşim nerde 13 yıldır zirvedesin sen bi anlat hele" dese elle tutulur bir belgeleri, argümanları yok. Arka Sokaklar bile 10 yıldır yayında, bu sezon resmen bizi rencide ettiler ama onlar bile "10 yıldır zirvedeyiz yeaa" diye gevşeklik etmediler.
aga sende abartma arka sokaklar kurtlar vadisinin ölmüş haliyle bile asla kıyaslanamaz o diznin dandikliğini tarif edemiyorum :D

argümanları yokmu hımm beni yanlış anlamayın ben pana yı savunmuyorum savunulacak
birşeyleri yok ama 13 yıla rağmen devam ediyorsa bu bir başarıdır bence tabii benim
düşüncem bu

Niye bilmicem 13 yıldır takip ediyorum diziyide kanal d de en çok izlenen dizi
vadi kanal tabi ki 15-20 leri görmüş efsanenin bu durumu kötü olmaması lazım
sen senaryoyu cahite verirsen cahiti başrol yaparsan olacağı budur vadiye
senarist lazım senarist
madem biliyorsun atv de taraflı olduğu için reytingi iyiydi diye boş boş konuşmayacaksın

13 yıldır devam ettiği için öyle diyorlardır işte umarım yeni sezon daha iyi olur

Kış güneşi dizisi 13 lerde falan devam ederken vadi 2.sıradayken yayından
kaldırılır öylemi :F
ayy bayılıcam kış güneşi ile vadi birmi cnm onlar 20.sıradada devm eder vadi 2.sıra bile bitiş sebebidir özellikle kış sezonu için diyorum yaz sezonunda okadar sıkı olmuyor :F

Kalitesini kıyaslamadım ki aga :A Oranlarından bahsediyordum.
hiçbir açıdan karşılaştıramazsın ki reytingleri de karşılaştıramazsın arka sokaklar her zaman sıradan reytingler almıştır ilk başları hariç

atv deyken diziyi cahitmi yazıyordu takas söylermisin bana
ayrıca ben senden büyüğüm sanki küçüğünmüşüm gibi konuşma benimle
ayıp oluyor
ama sende insanın sinirleriyle oynuyorsun kusura bakma taraflıymış

@vadikızı abla bizde isteriz ki vadi en iyi yerde olsun 13 yıldır olduğu gibi ama bu zihniyet vadiye fayda getiremez bunu görmek lazım

Son düzenleme:
ahh ahhh atv son sezonda 11 reytingi beğenmiyordum bu yaz aylarında 11 e düşmüştük ve kanaldan kurtulmak için sürekli laf atıyorduk 11 reytingi az bulduğum için şimdi 4-5 reytin gördükçe insan aza yetinmeyince gerçekten çokluğu bulamıyormuş :F :F :F

ahh ahhh atv son sezonda 11 reytingi beğenmiyordum bu yaz aylarında 11 e düşmüştük ve kanaldan kurtulmak için sürekli laf atıyorduk 11 reytingi az bulduğum için şimdi 4-5 reytin gördükçe insan aza yetinmeyince gerçekten çokluğu bulamıyormuş :F :F :F
10-11-12 lere küfrediyorduk şimdi öyle bir oran alsak bayram yaparız :D

hiçbir açıdan karşılaştıramazsın ki reytingleri de karşılaştıramazsın arka sokaklar her zaman sıradan reytingler almıştır ilk başları hariç

ama sende insanın sinirleriyle oynuyorsun kusura bakma taraflıymış

@vadikızı abla bizde isteriz ki vadi en iyi yerde olsun 13 yıldır olduğu gibi ama bu zihniyet vadiye fayda getiremez bunu görmek lazım
Bu sezon bizi duman ettiler aga bana arşivleri açtırma :A

Bu oranları da arayacağız seneye aha buraya yazıyorum :A

Bu sezon bizi duman ettiler aga bana arşivleri açtırma :A

Bu oranları da arayacağız seneye aha buraya yazıyorum :A
ararız cnm bak son atv sezonu 11 beğenmiyorduk geçen yıl kanal d kanalına geldik 10 alamaz olduk bu seferde 9 reytingi beğenmedik eee bu sezonda 9 u arar olduk 7 reyting ortalama gittik bence seneyede 7 reytingi çok arıcaz 4-5 ortalama devam eder :F

ararız cnm bak son atv sezonu 11 beğenmiyorduk geçen yıl kanal d kanalına geldik 10 alamaz olduk bu seferde 9 reytingi beğenmedik eee bu sezonda 9 u arar olduk 7 reyting ortalama gittik bence seneyede 7 reytingi çok arıcaz 4-5 ortalama devam eder :F
Atvye ben de sövüyordum ama o sezonları mumla arıyoruz mumla :T: Hatta geçen sezonu bile özlüyorum Hanedanlar konsepti filan. İlgi çekiciydi.

Atvye ben de sövüyordum ama o sezonları mumla arıyoruz mumla :T: Hatta geçen sezonu bile özlüyorum Hanedanlar konsepti filan. İlgi çekiciydi.
hahah aa bak cnm ben geçen sezonu beğenmedim ağır eleştirmiştim ama 10 bölümde beğenmiştim ve en azından vadi esintileri vardı o bölümlerde bu sezon vadi esintileri bulmak çok zor çünkü ilk defa vadinin konsepti yoktu dizide polat etrafınd dönmüyordu bu sezonun konsepti yusufun yoluydu bize yusufun hayatını anlattılar dizide onun etrafında döndü zaten
:F :F :F

hahah aa bak cnm ben geçen sezonu beğenmedim ağır eleştirmiştim ama 10 bölümde beğenmiştim ve en azından vadi esintileri vardı o bölümlerde bu sezon vadi esintileri bulmak çok zor çünkü ilk defa vadinin konsepti yoktu dizide polat etrafınd dönmüyordu bu sezonun konsepti yusufun yoluydu bize yusufun hayatını anlattılar dizide onun etrafında döndü zaten
:F :F :F
Bu sezon beğendiğim 3-4 bölüm var. 264. Bölüm ve Yusuf'un Ustayı vurduktan sonraki hafıza kaybı yaşadığı ve eskilere gittiği bölümler. Gerisi çöp :)

aslında gerçekci olalım bu ölen karekterler hiçbir şey biz yolumuza devam ederiz ama bizim senarist sıkıntımız var oraya keşke takviye gelme ihtimali olsa senaryo sıkıntılı olduğu için karekterler daha fazla önem kazanıyor ee sevilen karekterlerde ölmeye devam edince izleyici kaybına uğrama hali başgösterebilir ama burada yapılan öldük bittik vah vah tüh tüh diye yapılan yorumlara katılmam söz konusu değil bu yapılanlar bizi bitirmez ama bundan sonra yapılmayacak olası hamleler bizi bitirir işte buraya güvenemiyorum emin olamıyorum endişemde bundandır