Kurtlar Vadisi Pusu 298.Bölüm Yorumları

Ulan aga nasıl bir imtihansın sen :A Neyse sana ve ablana mutluluklar Vadi ile bizim daha fazla verem kanser olmaya takatimiz kalmadı :A

vakitsiz öten horozun başını keserler

son sözümüzü daha söylemedik
şimdilik bu kadar bir süre sonra görüşecez

😀

Helal bee işte bunu anlatmaya çalışıyoz sabahtan beri :A
yanlış düşünüyorsun cnm vadi benim umrumda umrumda olmasaydı çoktan bırakmıştım
ayoll necati bey ayrılmadan diziden bu dizide ne olursa olsun sen bırakmazsın :F

tamam necati beyi bende seviyorum insan olarak ama vadinin kimse üstüne çıkamaz bizim vadi hayatımız oldu artık yalnız senin hayatın olan şey necati bey dizide ne halt yapıyorsa yapsınlar necati bey dursunda diyorsundur :A

neyi hoş değildi
Neyini anlatıyım. Dandik olmuş. Pusat sıradan bir adam gibi ölmüş. Hiç duygu yok. Hekimoğlu'nu koymuşlar sonrasına, birazcık onunla bir şeyler hissettiriyor.
Tilki'de de hiçbir şey hissetmedim. Bir mimiğim bile kıpırdamadı. Çok sıradan bir ölüm olmuş. Ölümün bir karizması yok, çekiçiliği yok, akılda kalıcılığı yok.

ayoll necati bey ayrılmadan diziden bu dizide ne olursa olsun sen bırakmazsın :F

tamam necati beyi bende seviyorum insan olarak ama vadinin kimse üstüne çıkamaz bizim vadi hayatımız oldu artık yalnız senin hayatın olan şey necati bey dizide ne halt yapıyorsa yapsınlar necati bey dursunda diyorsundur :A

hiçte öyle değil çiğdem diuyorum ya yanlış düşünüyosun necati şaşmaz
benim hayatım falan değil hiç bir zaman öyle demedim ben

Tahmini kaç ay sürüyor acısı? Yani ne kadar zaman sonra Perşembe geceleri izleme isteği duymamaya başlıyorsun?
İlk perşembe babam sayesinde hatırlamıştım Vadi'yi (niye izlemiyosun falan demişti), ikinci perşembe günü Vadi olduğunu bile unutmuştum. :D:D

Neyini anlatıyım. Dandik olmuş. Pusat sıradan bir adam gibi ölmüş. Hiç duygu yok. Hekimoğlu'nu koymuşlar sonrasına, birazcık onunla bir şeyler hissettiriyor.
Tilki'de de hiçbir şey hissetmedim. Bir mimiğim bile kıpırdamadı. Çok sıradan bir ölüm olmuş. Ölümün bir karizması yok, çekiçiliği yok, akılda kalıcılığı yok.

Sence öyle saygı duyuyorum ama bence güzeldi tilkinin ölümü akılda
kalacak oldu bence tabii

İlk perşembe babam sayesinde hatırlamıştım Vadi'yi (niye izlemiyosun falan demişti), ikinci perşembe günü Vadi olduğunu bile unutmuştum. :D:D
İraden kuvvetliymiş benim o kadar değil maalesef :) Benim babam da izliyor zaten birlikte izliyoruz. Benim izlememem için kendimi odaya kitlemem lazım. Deneyeceğim teşekkür ederim :)

Tamam aga seneye full eski Vadiyi başa sarar sarar izler yorumlarız :A
İnşallah final olur ben dayanamam perşembe vadi olacak tv ye bakmayacam yemek yememek su içmemek gibi bişey ulan ne yapacam ben ya nolur vadi sevgimi içimden söküp atın :D

sende de nasıl bi irade varmış arkadaş bu kadar kolay nasıl oluyor :D