Kurtlar Vadisi Pusu 298.Bölüm Yorumları

haydi cümleten hayırlı geceler

baş ağrısı da cabası
bu arada haftaya daha çok kan akacakmış deli hüsnü başta olmak üzere birçok karakter ölecek gibi

vay benim vadim , vay büyük usta necati şaşmaz ;
Gelen vurdu Giden vurdu ...
@takas @Doğu @Polat Şaşmaz @Çiğdem-
biz ise desteğimize devam ediyoruz o vuruculardan olmayacağız
:hand:
Bende butun zorluklara ragmen destek vermeye devam ettim ama sonunda beni de bıktırdılar. Ulan şu bölümün reziiligine bak. Ben beklerdim ki Pusat vurulsun ameliyatta Polat eskileri aklına getirsin sonra Tilkiyi Pusat gömülmedn gebertsin ama işte senarist bozuntuları yazamıyor Necati abi de karismiyor soz bitti

Belki bakarsin seneye devam edebilirim ama Vadinin bitmesini kaldıramam ben bu senaristlerle gidilirse yol yakında biter

Açın son ses Elif Dedim'i, yakın sigaraları..
Haydi Allah rahatlık versin iyi geceler.

Veee instagramda Batuhan(Kenan), Doguhan(Yusuf) güney kardeşler tarafından engellendim.. @gorkemsevindikf hesabı ile tepki gösterdim yediremedi karaktersizler...

Arkadaslar daha fazla moral bozmadan 1 97 arasına girelim. Yetti artık. Millet gelişir ileri sarar. Bizde tam tersi geri sarıyoruz.
Raconlarin racon olduğu
En efsane yillara dönelim. Hep birlikte izleyelim. Daha fazla acı çekmek istemiyorum

Arkadaslar daha fazla moral bozmadan 1 97 arasına girelim. Yetti artık. Millet gelişir ileri sarar. Bizde tam tersi geri sarıyoruz.
Raconlarin racon olduğu
En efsane yillara dönelim. Hep birlikte izleyelim. Daha fazla acı çekmek istemiyorum

aramıza hg tanışalım adın ne senin

Mert ben :) Eskilerdenim bende. Ilk günden beri koyu bir izleyiciyim. @Dogu sayesinde gördüm burayı

Mert ben :) Eskilerdenim bende. Ilk günden beri koyu bir izleyiciyim. @Dogu sayesinde gördüm burayı

benim adım da melek mert memnun oldum 32 yaşındayım sen

@Doğu @Çiğdem- @takas @Polat Şaşmaz @-KADİR-
Görkem sevindik 5 gün bu resmi paylaşmıştı göstermeyi unuttum
abilerin abisi diyerek bu resmi paylaştı burası hastane bu demek ki
pusat ölmeyecek

jnj0An.png

Son düzenleme: