Kurtlar Vadisi Pusu 298.Bölüm Yorumları

sessiz kalmakta savunmaktır aga bişeyler söyle herşeyi kabullenmeyi nasıl başarıyorsun
aga ne diyelim ben nelerine güvenip bu işleri yapıyorlar onu çözmeye çalışıyorum haftaya ve ondan sonraki bölüm daha kanlı olacakmış kim kaldı ki zaten nasıl olacak neden olacak anlyamıyorum

sessiz kalmakta savunmaktır aga bişeyler söyle herşeyi kabullenmeyi nasıl başarıyorsun

@-KADİR- e katılıyorum bende anlamadım pusat öldü ölmediğimi kafam karışık

aga ne diyelim ben nelerine güvenip bu işleri yapıyorlar onu çözmeye çalışıyorum haftaya ve ondan sonraki bölüm daha kanlı olacakmış kim kaldı ki zaten nasıl olacak neden olacak anlyamıyorum

Safiye ve gölge de ölecek diyorlar

bu kadar sevilen adam ölüyorsa final yapılsın yok devam edecekse zaten şansı yok vadinin
çok kötü başım ağrıyor ulan pana ne hallere soktun bizi

Abla @-KADİR-'le özelden anlaşıp bizim sabrımızı mı test ediyorsunuz :A Ciddi ciddi soruyorum :A
kardeş biz vadici olarak aynı fikirleri düşünüyoruz özelden görüşmemize gerek yok zaten hepiniz aynı şeyleri yazıyonuz bırakda 2 tane aykırı ses olsun değil mi :A iyidir herkes aynı şeyleri yazsa ne güzelliği olacak değil mi

rahat edecekseniz gelin dövün çiğdem:)
bence senin vadi umrunda bile değil cnm sen vadiyi değil necati şaşmazı seviyorsun :F
bu akşam tamamen emin oldum senin sevgin vadiye değil ne yaptıklarıylada ilgilenmiyorsun senin takibinde ve umrunda olan tekşey necati bey bunu her dost sana söylemez kıymetimide bil :F

kardeş biz vadici olarak aynı fikirleri düşünüyoruz özelden görüşmemize gerek yok zaten hepiniz aynı şeyleri yazıyonuz bırakda 2 tane aykırı ses olsun değil mi :A iyidir herkes aynı şeyleri yazsa ne güzelliği olacak değil mi
Ulan aga nasıl bir imtihansın sen :A Neyse sana ve ablana mutluluklar Vadi ile bizim daha fazla verem kanser olmaya takatimiz kalmadı :A

bence senin vadi umrunda bile değil cnm sen vadiyi değil necati şaşmazı seviyorsun :F
bu akşam tamamen emin oldum senin sevgin vadiye değil ne yaptıklarıylada ilgilenmiyorsun senin takibinde ve umrunda olan tekşey necati bey bunu her dost sana söylemez kıymetimide bil :F

yanlış düşünüyorsun cnm vadi benim umrumda umrumda olmasaydı çoktan bırakmıştım

Helal bee işte bunu anlatmaya çalışıyoz sabahtan beri :A

bu kadar sevilen adam ölüyorsa final yapılsın yok devam edecekse zaten şansı yok vadinin
çok kötü başım ağrıyor ulan pana ne hallere soktun bizi
aga seni biliyorum senin yorumların şu an ki sinirle abartı katılmıyorum ama saygı duyuyorum senin ki sevgiden bunu anlayabiliyorum sana hak veriyorum
katılmıyorum dediğim kısmı izlenmez bıraktım falan demek yoksa genel olarak zaten herşey ortada