Kurtlar Vadisi Pusu 298.Bölüm Yorumları

ayoll adam nerdeyse andreiye gel beni şey yap ama öldürme diyecekti tövbe estafurullah okadar rezil durumda öldü pusat ağzımı bozudrmaya niyet etmişşsin ama daha vadi umrumda olmadığı için ilk defa bukadar sakinim :F

:F:F:F:kiki::kiki::kiki: he sen ağzını boz diye uğraşıyorum burda töbe töbe
sen ağzını bozma bir değil bin oklava kafamızda kırılır yahu

iyidir başkan ; vadi için soruyorsan bu saatten sonra vadinin devam etmesi süpriz olur enteresan işler oldu reytingler 1.lik falan onları zaten geçtimde bu yapılanlardan sonra vadi hala yoluna devam edebilirse doğrusu şaşırtıcı olur ne oldu , ne yapılmak isteniliyor anlam veremiyorum
Ben seni sormuştum aslında :) vadi içinde su akar yatağını bulur :) biz bu kadar kahırlanırken adamlar eğlenip şarkılar söylüyorlarsa söylenecek söz bırakmıyorlar aslında :( demek ki herşey yolunda onlar adına :( sözün bittiği andır :(

Ben seni sormuştum aslında :) vadi içinde su akar yatağını bulur :) biz bu kadar kahırlanırken adamlar eğlenip şarkılar söylüyorlarsa söylenecek söz bırakmıyorlar aslında :( demek ki herşey yolunda onlar adına :( sözün bittiği andır :(

yahu her dizi 200.üncü bölümlerde falan eğlenir vadinin ki niye göze battı yahu:(

Tilkinin ölümü hakikaten çok basit oldu :( o kadar cool takılıyordu ki bir planı var zannetmiştim :(
ayoll adam havuzuna bile geçit yaptırmış polatın bile aklına gelmemişti hani şeytanın aklına gelmez derlerya peki böyle bir adam nasıl polatın ofisinde gizli geçit olduğunu düşünemiyor ayrıca polata beni öldürme hatta dost bile oluruz diye yalvalarak öldü adam bumuydu vadinin en korkusuz adamı bu akşamki sahneleri vadi düşmanına al yaz deseler aynısını yazar şu saatten sonra bu vadi düşmanlarına destek olmamak lazım bu sahneleri kim yazmıssa vadi düşmanıdır şuan benim gözümde 10.yıl gibi hainler içimize işlemişler :F

burda vadicilerin hezeyanlarını görünce onlar adına üzüldüm kendime sıra gelmedi bakalım bu işin sonu nasıl bitecek
ha bizim yapacağımız iş belli gerçek manada siyah ekranda vadi müziği çalarak yayın yapsalarda izleyecez

Sen bu gece beni anlamakta zorlanıyorsun sen bence biraz dinlen :(

ben ne demek istediğinizi anlıyorum ama bu kadarda abartılacak durum yok
ortada

burda vadicilerin hezeyanlarını görünce onlar adına üzüldüm kendime sıra gelmedi bakalım bu işin sonu nasıl bitecek
ha bizim yapacağımız iş belli gerçek manada siyah ekranda vadi müziği çalarak yayın yapsalarda izleyecez

Kadir seneye beni burda yalnız bırakma anlaşılan ikimiz kalacaz:(

herkes vadi bitmiştir benim için diyor bakalım kendilerini dev aynasında gören pana ne yapacak
2 efsane ölüyor kimsenin haberi bile olmuyor bari adam gibi reklam yap bu kadar acizlik bu kadar vurdumduymazlık görmedim nerden tutarsan tut elinde kalır fazla da söze gerek yok.
kendimizi boşuna yormayalım görüldüğü üzre kimsenin umrunda değiliz. bundan sonra kendimiz vadi üzerine yormayacam ulan derslerime bu kadar kafa yorsam yeminle hukuk falan okurdum ayıp ya şu vefakar seyirciye ayıp

Ya Kadir biz izleriz sorun diğer elemanlar da :)

aga seni kırmak istemiyorum ama vadiyi bu kadar yerlere seren adamları savunmak vadiye ihanettir NET
savunduğumu düşünüyor musun?aslında ben hala olayı anlamadım sanki vadi aniden final kararı almış süre vermiişler yetiştirmek için sonunu bağlamak için karekterleri öldürüyorlar bu kadar kolay mı bu işler vadi ayağına sıkmayı da geçti karnına böbreğine falan sıkıyor hedefleri vadiyi bitirmekse okey diyecem

savunduğumu düşünüyor musun?aslında ben hala olayı anlamadım sanki vadi aniden final kararı almış süre vermiişler yetiştirmek için sonunu bağlamak için karekterleri öldürüyorlar bu kadar kolay mı bu işler vadi ayağına sıkmayı da geçti karnına böbreğine falan sıkıyor hedefleri vadiyi bitirmekse okey diyecem
sessiz kalmakta savunmaktır aga bişeyler söyle herşeyi kabullenmeyi nasıl başarıyorsun