Survivor 2016 - 81.Bölüm Yorumları

Kesin kesin objektif bakamıyorsun :F :F Finale kalamaz ins görürsün o zaman :A hayaller :A
Objektiflik konusunda en son konuşması gereken sensin bence hayranı olduğun şeyleri ölümüne savunuyorsun olumsuz yönlerini görmüyorsun bu yüzden aldığın cezalar da ortada :A

Sende görmüyorsun Semih oturttu Atakana :A Mesela?
Rüyanda oturtmuş olabilir bu konseyin kazananı Atakan'dı, tarafsız gözle izleyen herkes söyler. Fanlığı abarttığın için aşırı gaza geliyorsun, karşıt yorumlara fazla tahammül edemiyorsun.

Semihin arkadaşım demesi baştan oyun baştan beri tek başımayım diyor
semih açıkca yalan söylüyor işte
Nagihanin ezgiyi yazdırma kulislerinde Semih de bulundu yandan yancı oldu sonra ha yattaraya gelerek neden ezginin yazılması gerektiğini kulisini yaptı yattara haa böyle diyeydiniz yunus değil ezgi derdim dedi. Anlaştik mi Semih ozturk diyerek kaç kez yattara konuştu sonra hem yattara hem Semih biz kulis yapmadık dedi)))

Objektif olarak yorum yapıyorum :A Atakan kesinlikle haklı. Semih tek başına haraket ediyorsa Ünlülere geçtiği günden beri yani son 1 aydır biz rüya görüyoruz. Benim zaten Semihten soğuma nedenim Nagihan gibi duruşu bozuk bir kadınla ittifak kurmasıydı. Ha Atakan haklı diyoruz ama zamanlama kesinlikle yanlış. Atakan durduk yere Semih'e cephe aldı. Belki yeri değildi ama Atakan doğruları söyledi.

Rüyanda oturtmuş olabilir bu konseyin kazananı Atakan'dı, tarafsız gözle izleyen herkes söyler. Fanlığı abarttığın için aşırı gaza geliyorsun, karşıt yorumlara fazla tahammül edemiyorsun.
@Maskeli Fedai karsim gibi benim karakterim bu :D
Objektif olarak yorum yapıyorum :A Atakan kesinlikle haklı. Semih tek başına haraket ediyorsa Ünlülere geçtiği günden beri yani son 1 aydır biz rüya görüyoruz. Benim zaten Semihten soğuma nedenim Nagihan gibi duruşu bozuk bir kadınla ittifak kurmasıydı. Ha Atakan haklı diyoruz ama zamanlama kesinlikle yanlış. Atakan durduk yere Semih'e cephe aldı. Belki yeri değildi ama Atakan doğruları söyledi.
Acun istedi belli naptida taraf aldi direk.

Nagihanin ezgiyi yazdırma kulislerinde Semih de bulundu yandan yancı oldu sonra ha yattaraya gelerek neden ezginin yazılması gerektiğini kulisini yaptı yattara haa böyle diyeydiniz yunus değil ezgi derdim dedi. Anlaştik mi Semih ozturk diyerek kaç kez yattara konuştu sonra hem yattara hem Semih biz kulis yapmadık dedi)))

Semih bunu hep yapıyor zaten yapıyor sonra diyor ki yapmadım
yahu izlendiğini bilmiyormu birde zekiyim diyo

Haftanın özlü sözleri atakandan geldi

Semih sürekli esgi konusunu acacaksa bizde seminin çocukluğuna inelim

Şimdi kılçık operasyonu (semihi yazarak)

Biz adamıza arkadaş geldiğini sanıyorduk ama meğer muhasebeci transfer etmişiz

))))

Semih bu üç lafı yedi resmen)))

Sonunda bir kişide semihi tanımaya başladı yahu:F
@EFE UYSAL acun niye öyle birşey desin ki ne yararı olacak

Suan izledim tum tartismalari. Atakan galiba hastanede bilgiler almis :)
Semihin moral gitti. Artik atakan patladi. Dediklerinde hakli ama biraz fazla geldi sanki. Semihi hazirliksiz yakaladi. Semih cabuk fikir ureten birisi degil cunku.

Ve Avatar Atakan şampiyonluğu kendi eliyle kaybeder geçmiş olsun.

Atakan'a büyük ihtimalle dışardan birşeyler demişler yoksa Semihe açıktan cephe açması normal değil.Gönüllüler rüzgârını da arkasına alıp Semihe giydirdi.Daha dün Efecan ve Serkay için neler söyleyen Atakan kardeşim mardesim laflarına girdi.Gereksiz yere saçmaladın

@Forumdash Acun büyük ihtimalle Atakana Semihe karşı cephe almasını sağlamış.Atakan bu kadar bilgiyi alamaz çünkü

Sonuç olarak iyice dibe vurdu program her haliyle.Bir yarışmacıya bir takım laflar söyleniyorsa çöpe atalım programı.

Ve Avatar Atakan şampiyonluğu kendi eliyle kaybeder geçmiş olsun.

Atakan'a büyük ihtimalle dışardan birşeyler demişler yoksa Semihe açıktan cephe açması normal değil.Gönüllüler rüzgârını da arkasına alıp Semihe giydirdi.Daha dün Efecan ve Serkay için neler söyleyen Atakan kardeşim mardesim laflarına girdi.Gereksiz yere saçmaladın

@Forumdash Acun büyük ihtimalle Atakana Semihe karşı cephe almasını sağlamış.Atakan bu kadar bilgiyi alamaz çünkü

Sonuç olarak iyice dibe vurdu program her haliyle.Bir yarışmacıya bir takım laflar söyleniyorsa çöpe atalım programı.

Neden alamasın hastanede izlemediğini nerden biliyorsun