NBA Ödüllü Oyunu Ünllüler Kazandı | Survivor Ex-Magazin

O değil de Curry berbat oynuyor. Geçen sene neredeyse tek başına şampiyon yapan adam nerdee şimdiki nerde.. Semih beyin ameliyatı yapmış Stephen Curry'e :A @Maskeli Fedai
Geçen sene tek yaptı diyemeyiz şimdi. :A Desek Lebron yapardı adam triple double ortalamasıyla oynadı finalde. GSW müthiş takım oyunu oynandı ve Love İrving sakattı ondan kazandı. :A

Geçen sene tek yaptı diyemeyiz şimdi. :A Desek Lebron yapardı adam triple double ortalamasıyla oynadı finalde. GSW müthiş takım oyunu oynandı ve Love İrving sakattı ondan kazandı. :A
Bence onlar olsa da alırdı :A Geçen seneki takımdan eser yok. Şu maç giderse bitti her şey. :T: Fark kapanacak mı diye beklerken benim gözler kapanacak geberdim uykusuzluktan :A

Bu arada demin Yattara yoktu şimdi geldi :A Çok tuhaf şeyler oluyor demin Semih cep telefonuyla çekim yapıyordu :A @Forumdash araştırılsın savcılar göreve :A

Ben her play off böyleyim normal benim için. :A Thompson şov devam bu arada. :A
Soyunma odasında yürek yemiş :A

Curry üçlük deneyemiyor korkudan :A Al işte yine on sayı oldu fark. Ulan şu fetönün finosunun takımına elenirseniz Allah belanızı versin evlerinize ateşler salsın :A

Son düzenleme:
Dün akşam eleme gecesiyle ekranlara gelen Survivor'da heycan bitmiyordu. Acun Ilıcalı'nın bir süpriziyle geceye renk kattı. Eleme sonrası oyunu kazanan takım bu gece düzenlenecek olan Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder NBA maçına gideceklerdi.

Ödül Ünlülerin
CjQ4vOkWgAAvMun.jpg
CjQ4jEXWsAECgXn.jpg

img_20160525_040637-jpg.50626

@Bully @Yiğitt @Doğu @eskici @dosimosi @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @polat şaşmaz @beyazsoy
Oley. Peki Atakan nerde :( umarim iyidir. Babasi 2 gun dinlenmesi gerekiyor diye yazmis. Umarim ödulu kacirmamisdir

Yalnız Atakan nerde (b) Ben göremedim. İnşallah ciddi bir durum yoktur.

Atakan katılamamış ufak bir kıza geçirmişti ya fragman da vardı ya

En yakın çekim bu, burda da yok.
En çok sayıyı alıp gidemediyse üzülürüm gerçekten:( @Doğu
CjQ9cxoWgAAOeuu.jpg

Bizimkiler ayağa kalkmiş:A

Atakan gidememiş kazadan dolayı

Oley. Peki Atakan nerde :( umarim iyidir. Babasi 2 gun dinlenmesi gerekiyor diye yazmis. Umarim ödulu kacirmamisdir

atakan katılamamış kazadan dolayı

Atakan katılamamış ufak bir kıza geçirmişti ya fragman da vardı ya

Atakan gidememiş kazadan dolayı

atakan katılamamış kazadan dolayı
Yattarayi göremiyoruz. Ikisi ve acun ayni tarafta oturuyor olabilir.bazi resimler paylasilmis atakana benzeyen. Aksam belli olur.
Bazi bilgilerde kafasina dikis yapildigi ve hastanede dinlendirildigi söyleniyor.
Suda bir kac saniye kalmak kötu sonuclara yol aciyor malesef. Umarim öyle birsey degildir

Yattarayi göremiyoruz. Ikisi ve acun ayni tarafta oturuyor olabilir.bazi resimler paylasilmis atakana benzeyen. Aksam belli olur.
Bazi bilgilerde kafasina dikis yapildigi ve hastanede dinlendirildigi söyleniyor.
Suda bir kac saniye kalmak kötu sonuclara yol aciyor malesef. Umarim öyle birsey degildir

Evet önce yattara görünmemiş sonra başka bir resim var orda yattara var
bakalım görecez akşam

Dün akşam eleme gecesiyle ekranlara gelen Survivor'da heycan bitmiyordu. Acun Ilıcalı'nın bir süpriziyle geceye renk kattı. Eleme sonrası oyunu kazanan takım bu gece düzenlenecek olan Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder NBA maçına gideceklerdi.

Ödül Ünlülerin
CjQ4vOkWgAAvMun.jpg
CjQ4jEXWsAECgXn.jpg

img_20160525_040637-jpg.50626

@Bully @Yiğitt @Doğu @eskici @dosimosi @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @polat şaşmaz @beyazsoy

Her yıl bu oyunun kazananı ortaya çıkıyor zaten, bir kere de gizli kalsa şaşıracağım. :F

Atakan yok herhalde, gitmemiş? (b)

IMG_20160525_055034.jpg

Bu arada demin Yattara yoktu şimdi geldi :A Çok tuhaf şeyler oluyor demin Semih cep telefonuyla çekim yapıyordu :A @Forumdash araştırılsın savcılar göreve :A

Soyunma odasında yürek yemiş :A

Curry üçlük deneyemiyor korkudan :A Al işte yine on sayı oldu fark. Ulan şu fetönün finosunun takımına elenirseniz Allah belanızı versin evlerinize ateşler salsın :A

Evet uyumaya gitmeden sosyal medyada yattara gelmiş Semih gitmiş diyorlar. Bu arada Acun'lu foto bulmuştum. Sevgilisiymiş yanındaki:F

Tişört Atakan'a benziyor, boy uzun, kısa saç. Atakan'a benziyor bence:X @dosimosi @Bully @Doğu

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking