Kurtlar Vadisi Pusu 296.Bölüm Yorumları

Lanet olsun öldürecekler Pusat'ı..

Neyin kafası bu arkadaş. Kimi izletecekler acaba bize. Fehmi ile Asyanin yemekte ne yiyeceğinimi yoksa Yusuf ve avradınimi? Yada Tilki ile KENANNNNN Efsanesimi hay... Pusat ölürse kesin Kenan Raskoln ve Tilkiyi düşman yaparlar...

Ya memati gibi yumuşamazdı o sen rahat ol :) Aldatılmak asla hoşuna gitmezdi. Hele Baronun oğlu olduğunu falan filan duysa aboo kan çıkardı :A
abartma aga memati neyse o da oydu kızar mızar sonra barışırlardı :D

@-KADİR- pusatı harcayacak bu çapsızlar bu saatten sonra bişey düşünmek istemiyorum çok yazık oldu çok

yalnız vadi acayip ince bir mesaj verdi enteresan ;

Makamlar Hizmet İçindir

Ci2FVLTWsAEF1UF.jpg

@Doğu @Polat Şaşmaz @takas

Koskoca Polat Alemdar Medine fukarasına döndü nerde elitlik nerde Mehmet Karahanlı'nın oğlu be kardeşim :A

lan burda bölüm mü biter küfrettirecekler bana cibiliyetsizler
@-KADİR- bu çapsızlar ne zaman büyük süpriz dese melemen çıkıyor çapları bu kadar demekki

lan burda bölüm mü biter küfrettirecekler bana cibiliyetsizler
@-KADİR- bu çapsızlar ne zaman büyük süpriz dese melemen çıkıyor çapları bu kadar demekki
ahaha doğru yalnız bu sefer büyük süpriz demediler tam küfürlük hayır bitireceksen bitir son sahneyi 3 defa gösteriyorsun

Koskoca Polat Alemdar Medine fukarasına döndü nerde elitlik nerde Mehmet Karahanlı'nın oğlu be kardeşim :A
usta halk adamı hiç halktan kopmadı 😀

sizin yazacağınız senaryoya sokim Allah belanızı versin adama mekanda kumar oynatıp iyice kötüleyip öldürecekler bitirin lan diziyi rezilliğe bak kimi sevsek kötüleyip öldürüyolar böyle bişey yok ya izleyiciye gram saygısı yok bunların

yeni bölüm fragmanı çıkmış diyorlar doğru mu

O mekanda kumar oynatılıp sonra da Pusat'ı harcarlarsa dizi benim için biter. Allah rahmet eylesin.

böyle bişey yok ya artık kurtlar vadisinden hiçbir beklentim yok bitirin kardeşim bu saatten sonra uzatmanın anlamı yok bu kadar sevilen adamları tek tek tek öldürüyorsunuz yusufla size başarılar isyan ediyorum yeter artık!

yeni bölüm fragmanı çıkmış diyorlar doğru mu
çıktı aga izlede rezilliği gör