Toptan yasaklatalım daha makbule geçer.Adminle konuşup anlaşarak malum şahsın ismini spoiler içine yazma zorunluluğu getirteceğim
Adam kan dondurucu bir iticiliğe sahip ya.Güldüm, durdum, gene güldüm. Her şeyi anladım da neden 2 boy büyük ceket giyiyor onu anlamıyorum.
Keşkeee. Ama o kadar cani olmayalım görevden alınsın mevzu kapansın.
Cani olalım "kan dökmeden" bu adam gitmez Hoop siyasi esprimi de yaparımToptan yasaklatalım daha makbule geçer.
Adam kan dondurucu bir iticiliğe sahip ya.
Keşkeee. Ama o kadar cani olmayalım görevden alınsın mevzu kapansın.
Vurdu gol olduu. Adam en azından eleştirileri dikkate almış bak başka bir dedeyi getirdi Florya'ya.Cani olalım "kan dökmeden" bu adam gitmez Hoop siyasi esprimi de yaparım
Duygun darbe yapmaya hazırlanıyormuş duyumcular öyle diyor Haziran'da her şey belli olur.Vurdu gol olduu. Adam en azından eleştirileri dikkate almış bak başka bir dedeyi getirdi Florya'ya.
Aynı Aziz başkan gibi İnşallah Dursun gider Aziz başkanımız kalır ve nice şampiyonluklar görürüzDursun Özbek adamdır bence camia sahip çıkmalı
O da farklı bir dede ama ekibindekilere her türlü okeyim. Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak daha ne isteriz. Bakalım kupa geçsin düzlüğe çıkıp çıkmayacağımız belli olur.Duygun darbe yapmaya hazırlanıyormuş duyumcular öyle diyor Haziran'da her şey belli olur.
Bu arada Emrah Başsan'la anlaşmışız öyle diyorlar. Nasıl topçu abi sen bilirsin ben pek takip edemedim bu sezon ? @sürgünüm
senin duanın kabul olması muhtemel dursun bey 1 seneyi dolduramadan giderDuygun darbe yapmaya hazırlanıyormuş duyumcular öyle diyor Haziran'da her şey belli olur.
Bu arada Emrah Başsan'la anlaşmışız öyle diyorlar. Nasıl topçu abi sen bilirsin ben pek takip edemedim bu sezon ? @sürgünüm
Aynı Aziz başkan gibi İnşallah Dursun gider Aziz başkanımız kalır ve nice şampiyonluklar görürüz
Kanat oyuncusu ama Yasin Öztekin'den kötü bence. Antalyaspor kaç yıldır kurtulmaya çalışıyor, daha önce bize teklif etmişlerdi. Galatasaray taraftarı ilk maçta yuhalar bunu.Duygun darbe yapmaya hazırlanıyormuş duyumcular öyle diyor Haziran'da her şey belli olur.
Aynı Aziz başkan gibi İnşallah Dursun gider Aziz başkanımız kalır ve nice şampiyonluklar görürüz
Adamlar Ronaldinho ile anlaşıp dandik futbolcularını bize iteliyor ya şimdi biz verem kanser olmayalım da kim olsun beKanat oyuncusu ama Yasin Öztekin'den kötü bence. Antalyaspor kaç yıldır kurtulmaya çalışıyor, daha önce bize teklif etmişlerdi. Galatasaray taraftarı ilk maçta yuhalar bunu.
Sanmıyorum ama inşallah diyeyim agasenin duanın kabul olması muhtemel dursun bey 1 seneyi dolduramadan gider
Bence daha beter dibi boylayacağız. Bu yağlı suratlı penguen CAS'a falan gitmiş ordan sonuç çıkarırsa hayatta gitmez bu. Sanki başarı elde etmiş gibi şişerek gezer ortalarda. Hayatta gitmez. Bari eli yüzü düzgün transfer yapmayı denese. Bruma ve Telles de geri dönecekmiş. Melo'yu veto ettiğini söyledi bugün. Yaşlıymış öyle diyor Allahın dengesizi.O da farklı bir dede ama ekibindekilere her türlü okeyim. Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak daha ne isteriz. Bakalım kupa geçsin düzlüğe çıkıp çıkmayacağımız belli olur.
19-20 yaşında bu çocuk için yetenekli diyorlardı ama gram üstne koyamadı. Bizim Türk futbolcuları böyle zaten, ilk maaşlarıyla araba satın alıp antrenman yapacakları yerde gezip tozuyorlar. Ulan koskoca takımlarda nasıl izleme ekibi var anlamış değilim, 5 senedir Antalya'da ne oynadığı belli oyuncuyu yeni keşfetmiş gibi alıyorlar. Gidin Carole gibi genç oyuncular getirin tutmazsa da kimse kızmaz size.Adamlar Ronaldinho ile anlaşıp dandik futbolcularını bize iteliyor ya şimdi biz verem kanser olmayalım da kim olsun be
Carole'dan kötü değildir be abi yapma etme Geçen sezon 11 gol 9 assist, bu sezon 20 maçta 5 gol 2 asistle oynamış. 24 yaşındaymış en kötü yedek olur fahiş bir fiyat ödenmezse tabii.19-20 yaşında bu çocuk için yetenekli diyorlardı ama gram üstne koyamadı. Bizim Türk futbolcuları böyle zaten, ilk maaşlarıyla araba satın alıp antrenman yapacakları yerde gezip tozuyorlar. Ulan koskoca takımlarda nasıl izleme ekibi var anlamış değilim, 5 senedir Antalya'da ne oynadığı belli oyuncuyu yeni keşfetmiş gibi alıyorlar. Gidin Carole gibi genç oyuncular getirin tutmazsa da kimse kızmaz size.
Peeh o zaman vay halimize. Bir an önce şu transfer dönemini görsek de sonumuzu tahmin etsek en azından. Eli yüzü düzgün transferler şart.Adamlar Ronaldinho ile anlaşıp dandik futbolcularını bize iteliyor ya şimdi biz verem kanser olmayalım da kim olsun be
Sanmıyorum ama inşallah diyeyim aga
Bence daha beter dibi boylayacağız. Bu yağlı suratlı penguen CAS'a falan gitmiş ordan sonuç çıkarırsa hayatta gitmez bu. Sanki başarı elde etmiş gibi şişerek gezer ortalarda. Hayatta gitmez. Bari eli yüzü düzgün transfer yapmayı denese. Bruma ve Telles de geri dönecekmiş. Melo'yu veto ettiğini söyledi bugün. Yaşlıymış öyle diyor Allahın dengesizi.
Twitter duyumcularına dikkat etmek lazım. Geçen yıl yaşanan İbrahimovic vakası cereyan edebilir Beklentiyi her zaman düşük tutmak iyidir 😉Peeh o zaman vay halimize. Bir an önce şu transfer dönemini görsek de sonumuzu tahmin etsek en azından. Eli yüzü düzgün transferler şart.
Galatasaray ile Antalyaspor'un oyun yapsı çok farklı futbolu hiç bilmeyen insanlar gibi konuşursan benim kafam ağrır. )Carole'dan kötü değildir be abi yapma etme Geçen sezon 11 gol 9 assist, bu sezon 20 maçta 5 gol 2 asistle oynamış. 24 yaşındaymış en kötü yedek olur fahiş bir fiyat ödenmezse tabii.
Zaten geçen yıldan sonra ben beklentiyi minimumda tutuyorum. Hayırlısı olsun.Twitter duyumcularına dikkat etmek lazım. Geçen yıl yaşanan İbrahimovic vakası cereyan edebilir Beklentiyi her zaman düşük tutmak iyidir 😉
Ben iki yıl öncesine kadar izliyordum beğendiğim bir futbolcuydu. Sıfıra iner, orta yapar mücadele eder. Her türlü Carole'den iyiydi. Ama Carole de kötü değil o da formunda olduğu zaman yararlı bir bek. Yine diyorum gelsin bari yedek otursun. Bizim yedek kulübesi çer çöpGalatasaray ile Antalyaspor'un oyun yapsı çok farklı futbolu hiç bilmeyen insanlar gibi konuşursan benim kafam ağrır. )
Ahım şağım yetenekleri yok zaten boş alan bulursa gol attığı doğrudur ama takımlar Galatasaray'a karşı defans yapıyorlar. Kapalı saunmada adam eksiltebilir mi? benim şüphelerim var. Kendi işini doğru yapsa Antalyaspor zaten yıllardır yollarını ayırmak istemezdi.
Bonservisi olmayan adamlara yönelmek iyi taktik böylece UEFA'nın yaptırımlarından kurtuşmuşta olunuyor ama ikinci sınıf futbolculara yönelerek yapmamak lazım bunu.Ben iki yıl öncesine kadar izliyordum beğendiğim bir futbolcuydu. Sıfıra iner, orta yapar mücadele eder. Her türlü Carole'den iyiydi. Ama Carole de kötü değil o da formunda olduğu zaman yararlı bir bek. Yine diyorum gelsin bari yedek otursun. Bizim yedek kulübesi çer çöp
Bruma var inşallah Sinan ve Bruma ikilisinden birini harcamazlar. İkisinin de oynayacağı bir sistem kurulabilir.Bonservisi olmayan adamlara yönelmek iyi taktik böylece UEFA'nın yaptırımlarından kurtuşmuşta olunuyor ama ikinci sınıf futbolculara yönelerek yapmamak lazım bunu.
Büyük ihtimalle seneye Sinan sağ kanatta oynar içeriye kat ederek. Asıl mevkisi ileri üçlünün solunda oynayan Podolski var. Ortaya bir forvet şart işte.
Daha yedeğe niye adam alıyorsunuz onu anlamıyorum, herelde saçacak para arıyorsunuz. Bu futbolcuya maaş ödenmeyecek mi, elinizdeki birçok oyuncuyu çıkaramaya çalışırken kadro boş yere şişirilmiş olacak.
Sen de abartma seneye 3 4 takviyeyle şampiyonluğa oynayacak bir takım olması içten bile değil yani. Tabi bunu iyi bir teknik adam geleceğini varsayarak söylüyorum.Bruma var inşallah Sinan ve Bruma ikilisinden birini harcamazlar. İkisinin de oynayacağı bir sistem kurulabilir.
Bonservisi olmayan adam bize gelir mi abi sence? Sen olsan Avrupa'ya 1 (belki 2) sene gidemeyen, şampiyonluk hedefi olmayan bir kulübe gelir misin?