Ya ilk 3'e girersek forumu bırakırım o kadar net söylüyorumSen de abartma seneye 3 4 takviyeyle şampiyonluğa oynayacak bir takım olması içten bile değil yani. Tabi bunu iyi bir teknik adam geleceğini varsayarak söylüyorum.![]()
Ya ilk 3'e girersek forumu bırakırım o kadar net söylüyorumSen de abartma seneye 3 4 takviyeyle şampiyonluğa oynayacak bir takım olması içten bile değil yani. Tabi bunu iyi bir teknik adam geleceğini varsayarak söylüyorum.![]()
Totemlerinden biri anladım ben seni.Ya ilk 3'e girersek forumu bırakırım o kadar net söylüyorum![]()
Totemlerinden biri anladım ben seni.![]()
Yoksa bir Galatasaray'lı asla umutsuz olmaz bu kadar.
![]()
Hacı, yabancı oyuncu sınırlandırması kalktı. Türkiye'de Serdar Aziz dışında büyük takımlarda oynayacak oyuncu görmüyorum. Bu durumlar göz önündeyken yabancı oyun bilgisi yüksek olan birinin alınması daha faydalı olur bence. Sevilla ismini dahi duymadığımız oyuncuları 1-2 milyona nasıl alıyorsa biz de aynısını yapmalıyız.Bruma var inşallah Sinan ve Bruma ikilisinden birini harcamazlar. İkisinin de oynayacağı bir sistem kurulabilir.
Bonservisi olmayan adam bize gelir mi abi sence? Sen olsan Avrupa'ya 1 (belki 2) sene gidemeyen, şampiyonluk hedefi olmayan bir kulübe gelir misin?
Bence defansdaki sıkıntı çözülürse grupdan çıkabilir. alexis i göndersinler,şu marcelo da osmanlı macında 2 gol attı die satı alma opsiyonunu kulanıp alacaklarmıs ne gerek var abi yaa. Arkadaslar senol hoca ilk yılında şampiyon oldu. sezon başı kemik kadroyu beliredi pereira gibi 10.haftaya kadar deneme yanılma yapmadı.herkese gorevini en başta verdi herkes yerini bildi. umarım gidipde samuel Eto yu metoyu rodgellayı almazlarMario Gomez takımda kalırım ama Şampiyonlar Ligi seviyesinde transferler yapılırsa diyor. Aklı yolu bir Beşiktaş'ın kadrosuna bonservisi olmayan Ben Arfa ve van der Wiel, Liverpool'un uygun fiyata bırakacağı Skrtel ve yine boşta Caner Erkin gibi bir sol bek katılırsa bu kadro iş yapar. Çünkü orta saha ve hücum hattımız muhafaza edilirse iyi.
Ayrıca Boyko'yu Everton istiyor, satıp üstüne 1-2 daha ekleyip Arsenal'den ayrılmak isteyen Ospina alınmalı. Bu saydığım oyuncuların çok fazla maliyeti yok. Başarı geldikçe karşılığını alacaksın zaten.
Bizim de Sevilla kupamız var.![]()
uefa kupası o zaman gerçekten büyük bir kupaydı şimdi dandik takımların kapıştığı bi kupa oldu. zamanında yendiğimiz takımlar dönemin en iyi takımlarıydı o kupanın değeri ve anlamı çok daha farklıdırBu kupayı bu tarihlerde bizde almışık.![]()
Marcelo yedek olarak kalacak zaten. Rhodolfo iyileşirse formayı alır her türlü. Geri beşliye şampiyonlar ligi seviyesinde transfer yapmak lazım ama bizimkilerin cebinde akrep var yaparlar mı bilemem.Bence defansdaki sıkıntı çözülürse grupdan çıkabilir. alexis i göndersinler,şu marcelo da osmanlı macında 2 gol attı die satı alma opsiyonunu kulanıp alacaklarmıs ne gerek var abi yaa. Arkadaslar senol hoca ilk yılında şampiyon oldu. sezon başı kemik kadroyu beliredi pereira gibi 10.haftaya kadar deneme yanılma yapmadı.herkese gorevini en başta verdi herkes yerini bildi. umarım gidipde samuel Eto yu metoyu rodgellayı almazlardefans krizi aşılırsa seneye de beşiktaş alır kupayı.