Liverpool - Sevilla| Uefa Europa League Finali| Haber ve Yorumlar

Gameiro boş yere Barcelona'nın transfer listesinde yer almıyor. Böyle savaşçı ve 90 dakika koşan adamlar lazım Barcelona'ya. Sadece yıldızlarla olmuyor.

Sevilla Coke ile 2-1 yaptı. :(

Harikulade bir hücum organizasyonu. Müthiş bir geri dönüş ulan ne oldu soyunma odasında sanki başka bir takım oynuyor ikinci yarıyı :A

Ah ulan hakem ilk yarı penaltıları verse maçı çoktan koparmıştık. Klopp hocam uyuma da Joe Allen'i al oyuna yoksa kupanın sapını alacağız.

Klopp bir şeyler yap la kupa gidiyor. Şu herifler almasın artık uefayı bıktım valla :D

Çok sinir oldum ya Sevilla tam kanser. Ama iyi geri döndüler. İkinci yarı çok daha farklı oynuyorlar. Bu arada @sürgünüm abi sonuna kadar haklısın hakem net 2 penaltıyı yalan etti. Şuan 3 olmuştu. :(

Yeter be kardeşim adamlar kupaya abone oldu resmen biri şunları durdursun artık :T: Deniz Ateş Bitnel göreve :A

Sevilla'nın kuruluş amacı her yıl UEFA Kupası kazanmak. ''Sevilla kupası'' olarak ismi değiştirilsin UEFA kupasının.

Al işte 3 oldu. Sevilla yine şampiyon.

Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok sinir oldum ya Sevilla tam kanser. Ama iyi geri döndüler. İkinci yarı çok daha farklı oynuyorlar. Bu arada @sürgünüm abi sonuna kadar haklısın hakem net 2 penaltıyı yalan etti. Şuan 3 olmuştu. :(
2 net penaltı, üçüncüsü de tartışılabilir. Yoksa soyunma odasından bu moralle dönemezdi Sevilla.

Avrupa Ligi 160 takımın yarıştığı ve sonunda Sevilla'nın kazandığı bir turnuvadır.

Hadi be Liverpool. 2005i hatırlayın. 3-0dan milana karşı maç çevirmiş takımsınız siz. Sevilla da neymiş :D

Kendimi yırttım Joe Allen'i al diyerek. 3-2 olmuş atı alan Üsküdar'ı çoktan geçmiş ondan sonra oyuna alıyor.

2005'deki gibi bir geri dönüş olur mu acaba :A YNWA bee yardırın :A

2005'te Atatürk Olimpiyat stadyumunda 40-50 bin arası İngiliz taraftar vardı öyle bir şey çok zor. İspanyol takımları çok disiplinli Sevilla A. Madrid'e benziyor bu saatden sonra zor gol yer.

Türk basını her sene Unai Emery'i Türkiye'ye getiriyor. Ulan bu adam gerizekalı mı her sene UEFA Kupası alıyor, rahatı yerinde. Niye gelsin ki :)