Dediğimi anlamadın tahmin etmiştim. Üni açılalı 4 yıl oldu diyorum yani üst sınıf yok bizde. O yüzden vermiyorlar üstten ders.ıyyy sanki bizim 2. yıımız benm de 4.yılım
Son düzenleme:
Dediğimi anlamadın tahmin etmiştim. Üni açılalı 4 yıl oldu diyorum yani üst sınıf yok bizde. O yüzden vermiyorlar üstten ders.ıyyy sanki bizim 2. yıımız benm de 4.yılım
o zaman o ünide iş yoktur üni sayısı artsın diye açılanlardandırDediğimi anlamadım tahmin etmiştim. Üni açılalı 4 yıl oldu diyorum yani üst sınıf yok bizde. O yüzden vermiyorlar üstten ders.
Pazar şu sınavdan sonra belirleyeyim sahneleri ama biraz riskli toplu sahne yollamak çünkü o hafta rakiplerin sahnelerini bilmeden yollamış olacak yarışmacılarEvet ilk sezonda öyleydi öyıe daha rahat oluyor hafta sahneyle başlıyordu.
ayol tüm gün jensen oğlanın memelerine bakarsan tabi işe yaramaz iş aradığın mı var
bizim erkek öğrencilerde fırına falan girmişlerdi mezun olunca fırında .çalısmak için üni bitirdilerKorkutma bizi.
Yarar yaraar meraklanma. Eğitim şart.ben üni bitireli 3 yıl olucak bir haltada yaradığını görmedim
İşte daha heyecanlı olacak.Pazar şu sınavdan sonra belirleyeyim sahneleri ama biraz riskli toplu sahne yollamak çünkü o hafta rakiplerin sahnelerini bilmeden yollamış olacak yarışmacılar
ayol bugün yemek getiren çocuk geçen sene bizim übiden mezun olmuş işletmeden şimdi yemek servisi yapıyor motorlabizim erkek öğrencilerde fırına falan girmişlerdi mezun olunca fırında .çalısmak için üni bitirdiler
Tam öyle sayılmaz ama zaten benim meskekte pek de önemli değil hangi üniyi bitirdiğin. İnşaat mühendisi diplomasını al yeter.o zaman o ünide iş yoktur üni sayısı artsın diye açılanlardandır
Ama kaçıncı haftalarda iki eleme filan olur belirtmişsin buna bakılarak sahne sıralamaları yapılabilirİşte daha heyecanlı olacak.
bitirince seni libyaya gönderelim orada çok inşaat yapıyormşuz @destere gibi okluk içinde yaşaTam öyle sayılmaz ama zaten benim meskekte pek de önemli değil hangi üniyi bitirdiğin. İnşaat mühendisi diplomasını al yeter.
Beren'i bana devret ilk haftadan eleneyim bu iş huzur içinde çözülsünLa @Doğu bırakmıyorlar beni diplomasi tıkandı, zorla yarışacağız.
Bizde üninin 4. yılı ilk mezun olacağız ondan üstten alamıyoruz. Yoksa alırdık yani pek de zor bir şey değil.
Bu hanım ablamız mı? Bu hatun için dil bile öğrenir o Seni paravan olarak mı kullanıyorbilmiyom valla sen en iyisi ashley bensonın twitter adresine bak tweetlerde göreceğin türkçe ve sapıkça tweetler hep destereye ait
Çiğdem yeter tamam 😱bizim erkek öğrencilerde fırına falan girmişlerdi mezun olunca fırında .çalısmak için üni bitirdiler
akıl var mantık var bu kız destereye bakar mı destere daha düşük seviylerle takılıyor mecburiyettenBeren'i bana devret ilk haftadan eleneyim bu iş huzur içinde çözülsün
Bu hanım ablamız mı? Bu hatun için dil bile öğrenir o Seni paravan olarak mı kullanıyor
Ben Avrupa seviyrem. Karıştırma Doğu'yu falan.bitirince seni libyaya gönderelim orada çok inşaat yapıyormşuz @destere gibi okluk içinde yaşa
şimdi çiğdem ilk defa mantıklı ve gerçekçi konuşuyor büyük şehirde yaşıyorsan mezuniyetten sonraki 1 yıl içinde en az 3 ay lc waikikide çalışıcan demektirÇiğdem yeter tamam 😱
Bilemiyorum öyle mi yapsak ne yapsak. Ama 7 sahne falan diyor üşenirsen bence sen o kadar sahne bulmaya.Beren'i bana devret ilk haftadan eleneyim bu iş huzur içinde çözülsün
Bu hanım ablamız mı? Bu hatun için dil bile öğrenir o Seni paravan olarak mı kullanıyor
Çiğdem yeter tamam 😱
hahah ayy bakalım @Harunnn60 üniyi bitirince hangi lokantada işe başlayacak belkide yazın bir gittiğimiz köftecide falan harunu görürüz köfte pişirirkenayol bugün yemek getiren çocuk geçen sene bizim übiden mezun olmuş işletmeden şimdi yemek servisi yapıyor motorla
Aaa yok ben en iyi hastane olsun istiyorum siz köfteci, waikikici diyorsunuz. Moralimi bozmayın.hahah ayy bakalım @Harunnn60 üniyi bitirince hangi lokantada işe başlayacak belkide yazın bir gittiğimiz köftecide falan harunu görürüz köfte pişirirken
sen de bence lokantada çalış belki birisiyle mercimeği fırına verirsinhahah ayy bakalım @Harunnn60 üniyi bitirince hangi lokantada işe başlayacak belkide yazın bir gittiğimiz köftecide falan harunu görürüz köfte pişirirken
Bakma sen bunlara hak eden hak ettiği yere gelir elbet.Aaa yok ben en iyi hastane olsun istiyorum siz köfteci, waikikici diyorsunuz. Moralimi bozmayın.