İşte 'Yıldızlar Yarışıyor All-Star' Kadrosu!

Hem de 2 hafta sürecek. Üstüne 1 hafta da bütünleme var. :A Çekilmesem de yolcu olurum ilk haftada. :A

İlk hafta eleme yok :A

İlk sezon ki gibi sahneler toplu olur zaten. 10 gün süre veririz siz ilk 7 haftanın sahnelerini toplu atarsınız. :D

Şom ağızlı şey. :A 2 veya 3 dersten büte kalma ihtimalim var. :A Onları da hallederiz büte kalmadan, önemli bir ayrıntı değil. :A
bnm 3 dersim var 1 tane final sınavı varonu da geçerim gibi:A

Bunu diyor. :A Evet ben yapmıştım. Hayret sen sevmezdin bunu. Sonradan mı kıymete bindi. :A
Ekli dosyayı görüntüle 50519
@destere @Çiğdem- @MEnes @Doğu @Bully @pompy
yıdız tilbeli olan daha güzel bir kere insna bakınca delice oynamak istiyor:A

İlk hafta eleme yok :A

İlk sezon ki gibi sahneler toplu olur zaten. 10 gün süre veririz siz ilk 7 haftanın sahnelerini toplu atarsınız. :D
Yani zorla yarıştıracaksın beni. :A

bnm 3 dersim var 1 tane final sınavı varonu da geçerim gibi:A

yıdız tilbeli olan daha güzel bir kere insna bakınca delice oynamak istiyor:A
Geçersin geçersin pek bir şey yokmuş. :A Ben 9 dersle boğuşuyorum burada. :A

Yani zorla yarıştıracaksın beni. :A

Geçersin geçersin pek bir şey yokmuş. :A Ben 9 dersle boğuşuyorum burada. :A
tabi buralara kolay gelmedik son 2 dönemde 2 şer ders üsten ala ala canımız çıktı :A

@xemrexxx destere seni soru yağmuruna tutmuş yine. :F Git ilgilen adamla 5 dakika bi. :F
ay yabancı kızlara sarkıyor @Çiğdem- görmüyor diye sonra ingilizcesi yetmiyor şoparın .ss @MEnes @Doğu ben gideyim çiftleşmelerine tercümanlık edeyim:A

tabi buralara kolay gelmedik son 2 dönemde 2 şer ders üsten ala ala canımız çıktı :A

ay yabancı kızlara sarkıyor @Çiğdem- görmüyor diye sonra ingilizcesi yetmiyor şoparın .ss @MEnes @Doğu ben gideyim çiftleşmelerine tercümanlık edeyim:A
Söyle de gelsin artık :A Nereyi sıvıyor yine :A

Vaay üstten almak bir de, beklemezdim senden. Tembel bir şey sanardım seni. :A :A

Git git sahip çık @destere ye rezil etmesin bizi elaleme. :A

Söyle de gelsin artık :A Nereyi sıvıyor yine :A
bilmiyom valla sen en iyisi ashley bensonın twitter adresine bak tweetlerde göreceğin türkçe ve sapıkça tweetler hep destereye ait:A
article-2536251-1A7EFB6600000578-369_634x645.jpg

Arkadaşlar 8 hazirana kadar süreniz var. İlk 7 hadta bende diğer 7 hafta @EnveR de olacağı için ben 7 haftanın sahnelerini toplu alacağım. 8 hazirana kadar süre 7 sahnenizi belirleyip bana gönderin. :X tek tek gönderdiğiniz sahneler sayılmayacaktır.

İlk 3 hafta recap süresi: max 2.30 dk
4-7. Haftalar recap süresi max 4.00 dk.

İlk hafta eleme yok 2 3 4 5. haftalar 2li eleme bunuda göz önünde bulundurun sahne seçerken. :)

@EFE UYSAL @Çiğdem- @Tzira @GunesinOglu @denizz19 @Aserat @ozgur2113 @Bully @Billy Kane @Harunnn60 @Since2011 @MEnes @turkuazz @Ice_Cool_23 @eskici @S.G.A.T. @Mr.At @vadikızı @HachiKo

Arkadaşlar 8 hazirana kadar süreniz var. İlk 7 hadta bende diğer 7 hafta @EnveR de olacağı için ben 7 haftanın sahnelerini toplu alacağım. 8 hazirana kadar süre 7 sahnenizi belirleyip bana gönderin. :X tek tek gönderdiğiniz sahneler sayılmayacaktır.

İlk 3 hafta recap süresi: max 2.30 dk
4-7. Haftalar recap süresi max 4.00 dk.

İlk hafta eleme yok 2 3 4 5. haftalar 2li eleme bunuda göz önünde bulundurun sahne seçerken. :)

@EFE UYSAL @Çiğdem- @Tzira @GunesinOglu @denizz19 @Aserat @ozgur2113 @Bully @Billy Kane @Harunnn60 @Since2011 @MEnes @turkuazz @Ice_Cool_23 @eskici @S.G.A.T. @Mr.At @vadikızı @HachiKo
Sahneleri toplumu yollayacağız