İşte 'Yıldızlar Yarışıyor All-Star' Kadrosu!

Seni Hollanda'ya yollayalım aramızda para toplayıp :A Erasmus diye gidip portakal soyarsın malum Hollandanın portakalı meşhur :A
Erasmus kazanıp gitmedim la ben. O kadar ağır şeklim var yani. :A Şu okulu bir finito yapalım akarız Avrupa'ya bir yerinden. :A Hollanda falan karıştırma. :A

Aaa yok ben en iyi hastane olsun istiyorum siz köfteci, waikikici diyorsunuz. :A Moralimi bozmayın. :A
Bakma sen bunlara hak eden hak ettiği yere gelir elbet. :A
sen de bence lokantada çalış belki birisiyle mercimeği fırına verirsin:A
hahah ayy tamam son birşey söyleyip konuyu kapatayım bilgisayar programcılığı menuzuyuz biz öyle az buz bir bölüm değil ordan mezun olan sınıf arkadaşımı gördüm geçen aylarda oğlan 3 yıl geçmiş hala kendini bir yere atamamış çaycılık yapıyor şuan:F

hahah ayy tamam son birşey söyleyip konuyu kapatayım bilgisayar programcılığı menuzuyuz biz öyle az buz bir bölüm değil ordan mezun olan sınıf arkadaşımı gördüm geçen aylarda oğlan 3 yıl geçmiş hala kendini bir yere atamamış çaycılık yapıyor şuan:F
O bölümden mezunsa ve bir yere gelememişse problem bence ondadır. Hiç girişimci bir ruha sahip değilmiş o arkadaş. :A

ben şok 😱 kız sen bilgisayar parçalarını görsen makyaj malzemesi sanıp yüzüne sürersin😱

Kız ben Gata, American Hastanesi yada Liv Hospital istiyorum senin yüzünden moral filan kalmadı. 😱

Olum özelde okuyorum oraya gitsem yalandan okulum yarım dönem veya 1 yıl uzayacak. :A Ben üşengeç adamım o 1 yıl daha da uzardı. İyi ki gitmemişim. :A
Buna değecek şeyler yaşama ihtimalin de azımsanmayacak kadar yüksekti hata etmişsin :A

Tam tersi her şeyi ölçüp biçtim ben. :A İleride yine şans geçecek elime ama sene kaybına tahammülüm yoktu. :A
İşte tam bir mühendis kafası :A Bizim evde de bir mühendis var ve ben bundan rahatsızım. Her şeyiniz hesap kitap be kardeşim yeter :A