Seni Hollanda'ya yollayalım aramızda para toplayıp Erasmus diye gidip portakal soyarsın malum Hollandanın portakalı meşhurBen Avrupa seviyrem. Karıştırma Doğu'yu falan.
Seni Hollanda'ya yollayalım aramızda para toplayıp Erasmus diye gidip portakal soyarsın malum Hollandanın portakalı meşhurBen Avrupa seviyrem. Karıştırma Doğu'yu falan.
Erasmus kazanıp gitmedim la ben. O kadar ağır şeklim var yani. Şu okulu bir finito yapalım akarız Avrupa'ya bir yerinden. Hollanda falan karıştırma.Seni Hollanda'ya yollayalım aramızda para toplayıp Erasmus diye gidip portakal soyarsın malum Hollandanın portakalı meşhur
Bu kız için dumanla bile haberleşmeyi deneyebilir destere Evlilik haberleri doğru mu la İzdivaça mı katılıyor destere totoşuakıl var mantık var bu kız destereye bakar mı destere daha düşük seviylerle takılıyor mecburiyetten
Aaa yok ben en iyi hastane olsun istiyorum siz köfteci, waikikici diyorsunuz. Moralimi bozmayın.
Bakma sen bunlara hak eden hak ettiği yere gelir elbet.
hahah ayy tamam son birşey söyleyip konuyu kapatayım bilgisayar programcılığı menuzuyuz biz öyle az buz bir bölüm değil ordan mezun olan sınıf arkadaşımı gördüm geçen aylarda oğlan 3 yıl geçmiş hala kendini bir yere atamamış çaycılık yapıyor şuansen de bence lokantada çalış belki birisiyle mercimeği fırına verirsin
Seni Kültür ve Turizm Bakanlığı adına kınıyorum o zamanErasmus kazanıp gitmedim la ben. O kadar ağır şeklim var yani. Şu okulu bir finito yapalım akarız Avrupa'ya bir yerinden. Hollanda falan karıştırma.
kızın birine zorla evlenme teklif ettirdi doğru yaniBu kız için dumanla bile haberleşmeyi deneyebilir destere Evlilik haberleri doğru mu la İzdivaça mı katılıyor destere totoşu
O bölümden mezunsa ve bir yere gelememişse problem bence ondadır. Hiç girişimci bir ruha sahip değilmiş o arkadaş.hahah ayy tamam son birşey söyleyip konuyu kapatayım bilgisayar programcılığı menuzuyuz biz öyle az buz bir bölüm değil ordan mezun olan sınıf arkadaşımı gördüm geçen aylarda oğlan 3 yıl geçmiş hala kendini bir yere atamamış çaycılık yapıyor şuan
ben şok 😱 kız sen bilgisayar parçalarını görsen makyaj malzemesi sanıp yüzüne sürersin😱hahah ayy tamam son birşey söyleyip konuyu kapatayım bilgisayar programcılığı menuzuyuz biz öyle az buz bir bölüm değil ordan mezun olan sınıf arkadaşımı gördüm geçen aylarda oğlan 3 yıl geçmiş hala kendini bir yere atamamış çaycılık yapıyor şuan
hahah ayy tamam son birşey söyleyip konuyu kapatayım bilgisayar programcılığı menuzuyuz biz öyle az buz bir bölüm değil ordan mezun olan sınıf arkadaşımı gördüm geçen aylarda oğlan 3 yıl geçmiş hala kendini bir yere atamamış çaycılık yapıyor şuan
Allah onu kahretsin erkekliğin yüz karası Eldeki @Çiğdem-'i de kaybetti yazıklar olsunkızın birine zorla evlenme teklif ettirdi doğru yani
Olum özelde okuyorum oraya gitsem yalandan okulum yarım dönem veya 1 yıl uzayacak. Ben üşengeç adamım o 1 yıl daha da uzardı. İyi ki gitmemişim.Seni Kültür ve Turizm Bakanlığı adına kınıyorum o zaman
çiğdemin elde olanı değil 100 km uzakta duranı makbüldür sağlık için yaniAllah onu kahretsin erkekliğin yüz karası Eldeki @Çiğdem-'i de kaybetti yazıklar olsun
Buna değecek şeyler yaşama ihtimalin de azımsanmayacak kadar yüksekti hata etmişsinOlum özelde okuyorum oraya gitsem yalandan okulum yarım dönem veya 1 yıl uzayacak. Ben üşengeç adamım o 1 yıl daha da uzardı. İyi ki gitmemişim.
Tam tersi her şeyi ölçüp biçtim ben. İleride yine şans geçecek elime ama sene kaybına tahammülüm yoktu.Buna değecek şeyler yaşama ihtimalin de azımsanmayacak kadar yüksekti hata etmişsin
İşte tam bir mühendis kafası Bizim evde de bir mühendis var ve ben bundan rahatsızım. Her şeyiniz hesap kitap be kardeşim yeterTam tersi her şeyi ölçüp biçtim ben. İleride yine şans geçecek elime ama sene kaybına tahammülüm yoktu.
Sen iyi bilirsin.yeni gelin kim bee
@destere nin konuştuğumu gelicekmişSen iyi bilirsin.
Valla foruma gelirse ne yapacaksın bilmiyorum. Geçmişte kız kavgaların forumda meşhur çünkü.