Kanal D Hayat Şarkısı - Dizi Yorumları

bazı sahnelerde dedim genel olarak iyi :A
sen ne anlarsın ayrıca gültepe-analar danalar gibi sıkıcılıkta marka 2 diziyi hati metmiş insansın zaten trt dizileri de izliyon .ss
Konuyu saptırmaya çalışman ne kadar tatlı. :A

Ayrıca Gültepe'den ne istiyorsun, fıstık gibi diziydi ve bu sezon başlasa hala da izliyor olurduk. Analar ve Anneler'in konusu bağlandığı için o kadar özlemiyorum, ama onun bitmesi de tamamen vizyonsuz kanal yüzünden. TRT dizilerine gelirsek Baba Candır'ın dışında geçen yaz Beni Böyle Sev ve bu yaz Hangimiz Sevmedik'i izledim/izleyeceğim. Of, yine yordun beni. :A

Senin Filiz yine arz-ı endam etti. Gözümüz gönlümüz açıldı, ama karakteri gıcık işte. :A @xemrexxx

Konuyu saptırmaya çalışman ne kadar tatlı. :A

Ayrıca Gültepe'den ne istiyorsun, fıstık gibi diziydi ve bu sezon başlasa hala da izliyor olurduk. Analar ve Anneler'in konusu bağlandığı için o kadar özlemiyorum, ama onun bitmesi de tamamen vizyonsuz kanal yüzünden. TRT dizilerine gelirsek Baba Candır'ın dışında geçen yaz Beni Böyle Sev ve bu yaz Hangimiz Sevmedik'i izledim/izleyeceğim. Of, yine yordun beni. :A

Senin Filiz çıktı yine. Gözümüz gönlümüz açıldı, ama karakteri gıcık işte. :A @xemrexxx
sen esas yakamoz kulumuzun yanına alp dağlarına sürüldüğünde yorulacaksın her gün koyun güdersin:A

Hülya Cevher yine muhteşem bir planla Zeynep'i ekarte etti. Müfit'in belgeleri bulundu ve Bayram da hapse girmekten kurtuldu. :Z

Gel de gör seninkinin nasıl yenildiğini. :A @xemrexxx

bu haftalık diziye bu ka yorum yeter :D dizi iyi çıkarsa tapatalk desteğimizi sunarız:A
"İyi çıkarsa" mı? Şu an tartışmasız ekranların en kaliteli yapımı. Yazın ilk bölümden izle işte, sıcak Ramazan günlerinde iftara kadar 2-3 doz Hülya Cevher'i izleyip göz orucunu tamamlarsın. Hem bir şey anlamadan Tapatalk desteği vermek de saçma olur. :A

"İyi çıkarsa" mı? Şu an tartışmasız ekranların en kaliteli yapımı. Yazın ilk bölümden izle işte, sıcak Ramazan günlerinde iftara kadar 2-3 doz Hülya Cevher'i izleyip göz orucunu tamamlarsın. Hem bir şey anlamadan Tapatalk desteği vermek de saçma olur. :A
bakalım artık sosyal medyatik abartmalar kesilirse bakarız:A

bakalım artık sosyal medyatik abartmalar kesilirse bakarız:A
Geçen sezon Poyraz böyle övüldüğünde abartı demiyordun, şimdi ne oldu da fikrin değişti? Zaten Annemin Yarası'nı boşu boşuna izlememiştin, bari bunda lafımı dinle. Gelecek sezon için 2-3 kişiye daha önermeyi düşünüyorum, o zaman konular daha şenlikli geçer. Neyse, iyi geceler. :A

Geçen sezon Poyraz böyle övüldüğünde abartı demiyordun, şimdi ne oldu da fikrin değişti? Zaten Annemin Yarası'nı boşu boşuna izlememiştin, bari bunda lafımı dinle. Gelecek sezon için 2-3 kişiye daha önermeyi düşünüyorum, o zaman konular daha şenlikli geçer. Neyse, iyi geceler. :A
poyraz karayel başkaydı melun ıyyy hemen de poyrazla karşılaştırıyor.ss

2 haftada 17 bölümü bitirdim, yazın izlerim diyordum da izleyecek birşey kalmayınca buna sardım iyi oldu.

Güzel dizi, artık haftalık takip etmeye çalışırım. Bakalım Şef'in başı belalardan kurtulacak mı ? :)

Hey gidii Ahmet Mümtaz Taylan. Sen kalk Leyla ile Mecnun'da efsanevi oyunculuk sergile efsanevi bir dizi izlet. Sonra git böyle vasat altı dizilerde oyna. Ah ulan ah... :A
"Vasat altı" mı? Daha önce izledin mi? Eğer izlemediysen izle, çünkü gördükten sonra bu lafları söylediğine pişman olacaksın. :)