Ice_Cool_23
Favori Üye
Sıkılmak degilde yarısma cok uzuyor mesela toplam 8 hafta olmasi yeterli cunku boyle uzadikca sahne bulmakta da zorlaniyoruz@MayısKralı bak insanlar sıkılmış programdan bir ara ver 2-3 ay diyorum![]()
Sıkılmak degilde yarısma cok uzuyor mesela toplam 8 hafta olmasi yeterli cunku boyle uzadikca sahne bulmakta da zorlaniyoruz@MayısKralı bak insanlar sıkılmış programdan bir ara ver 2-3 ay diyorum![]()
Yarışmacı sayına bakıyor.Yani ne kadar yarışmacı o kadar hafta.Sıkılmak degilde yarısma cok uzuyor mesela toplam 8 hafta olmasi yeterli cunku boyle uzadikca sahne bulmakta da zorlaniyoruz![]()
Mesela bi hafta 1 kisi geri donmustu elenen bi de mesela bazi haftalar 2 kisi elenebilir.Yarışmacı sayına bakıyor.Yani ne kadar yarışmacı o kadar hafta.![]()
Baya etkili bir sahne seçmiş katılıyorum başarılıOylarımı kullandım, en beğendiğim sahne bu hafta İlker Kaleli'nin - @Bully oldu.![]()
Harun oyları da alıp uçtu gitti![]()
![]()
![]()
Valla akşamdan beri yok sanmıyom geleceğiniArtık bu gece açıklasın dün gece tamam dedik ama yarın çok geç olur![]()
Valla akşamdan beri yok sanmıyom geleceğini![]()
![]()
Yarın artık. Oylar tamam zaten ama bugün forum biraz olaylı hemde az kişi var zaten.@MayısKralı
Hem artık ben yönetiyorum yarışmayı.![]()
ne olayı oldu ki ne kaçırdımMesajıma güldürdün koymuş burada galiba açıklar şimdi![]()
@Bully @xemrexxx @Çiğdem- @denizz19 @Ice_Cool_23 burdadır olaylar yumuşamış olur hem.![]()
Ben hep buralardayım.ne olayı oldu ki ne kaçırdım![]()
![]()
Ben hep buralardayım.![]()
Aman ne halin varsa gör be inşallah sonuçlar açıklandığında aktif olmam.Yarın arkadaslar. Birkac kişi daha var. Şöyle bol katılım olsun istiyorum ben.![]()
@MayısKralı @Çiğdem- @Bully