Haftaya pompy'e yollayalımCanı sıkılan programı sunuyor diyelim. Hadi gönder oyları.
Haftaya pompy'e yollayalımCanı sıkılan programı sunuyor diyelim. Hadi gönder oyları.
Haydaaa ben de yolladım EnveR'e sana mı gönderiyor muşuz peeh.@xemrexxx @GunesinOglu @EnveR @MEnes @Doğu @vadikızı @Yiğitt @Billy Kane @eskici @Mr.At @EFE UYSAL Akşam 20:00 'a kadar oylarınızı özelden bana göndermiş olun. Alt tarafı 4 sahne var.
Yarına kadar uzattım acele etmemekte fayda var. Hem 4-5 kişi oy kullanmadı daha.@Harunnn60 nerelerdesin?
Sana verirlerse olacağı buYarına kadar uzattım acele etmemekte fayda var. Hem 4-5 kişi oy kullanmadı daha.
Yoo ben en baştan yavaş yavaş yapacaktım, Mayıskralı 19 Mayıs'a kadar final olsun dedi. Acele işleri bizim forum sevmiyor bunu iyi biliyorumSana verirlerse olacağı bu
Yarına kadar uzattım acele etmemekte fayda var. Hem 4-5 kişi oy kullanmadı daha.
Yoo ben en baştan yavaş yavaş yapacaktım, Mayıskralı 19 Mayıs'a kadar final olsun dedi. Acele işleri bizim forum sevmiyor bunu iyi biliyorum
sen @MayısKralı nı neden dinliyorsunki ayol at tekemyi kıçına gitsin sunucu ağırlığını koysanaYoo ben en baştan yavaş yavaş yapacaktım, Mayıskralı 19 Mayıs'a kadar final olsun dedi. Acele işleri bizim forum sevmiyor bunu iyi biliyorum
bırakta çocuk işini ypsın ayollSırf Yıldızlar düşsün Benim Albümüm yükselsin diye atmadığın çamur kalmadı.ss
Yoo ben en baştan yavaş yavaş yapacaktım, Mayıskralı 19 Mayıs'a kadar final olsun dedi. Acele işleri bizim forum sevmiyor bunu iyi biliyorum
@MayısKralı acele ettirme lütfen. Sen acele edince ortalık karışıyor. Yavaş yavaş gidelim işte.
@MayısKralı bak insanlar sıkılmış programdan bir ara ver 2-3 ay diyorumŞu yarışma bir bitse artık diyecem All-Star var kurtuluş yok anlayacağın.
Neyse etiketimi takmayan @Harunnn60'a selamlar bu arada.