Yıldızlar Yarışıyor- 3. Sezon - Çeyrek Final Yorum&Sohbet Konusu

Yarına kadar uzattım acele etmemekte fayda var. :) Hem 4-5 kişi oy kullanmadı daha. :)

Şimdi etiketlersin kullanırlar @Yiğitt @cookies @Felon @EnveR @Doğu @vadikızı :A

Yoo ben en baştan yavaş yavaş yapacaktım, Mayıskralı 19 Mayıs'a kadar final olsun dedi. :D Acele işleri bizim forum sevmiyor bunu iyi biliyorum :)

Oylama 3 gün süre oluncada 15 kişi kullanıyor, 1 gün süre oluncada 15 ama etiket görmeyenler oluyor mesela @vadikızı ile @Yiğitt kullanırlar umarım şimdi. :A

Şimdi etiketlersin kullanırlar @Yiğitt @cookies @Felon @EnveR @Doğu @vadikızı :A

Oylama 3 gün süre oluncada 15 kişi kullanıyor, 1 gün süre oluncada 15 ama etiket görmeyenler oluyor mesela @vadikızı ile @Yiğitt kullanırlar umarım şimdi. :A
Yoo ben en baştan yavaş yavaş yapacaktım, Mayıskralı 19 Mayıs'a kadar final olsun dedi. :D Acele işleri bizim forum sevmiyor bunu iyi biliyorum :)
sen @MayısKralı nı neden dinliyorsunki ayol at tekemyi kıçına gitsin sunucu ağırlığını koysana :F:F:F
giphy.gif

19 mayıs dediğimde sen cuma olsun dedin ve cumada karar kıldık diye hatırlıyorum. :A neyse ben çıkıyorum sen ayarlarsın bir şeyler. :D

@MayısKralı acele ettirme lütfen. :D Sen acele edince ortalık karışıyor. Yavaş yavaş gidelim işte. :)

Benim isteğim şu allstar işinden sıyrılmak artık 20 mayıstan mayıs sonuna kadar doğru dürüst giremicem. Biliyorum ki allstar konusunu haziranda açarsam kimse bilmiyorduk falan diyecek yani allstar temmuza yatacak oda benim planlamamı bozuyor aslında sorun yok 3. sezonla ilgili. :)