Ohh sonunda ayrıldınız.o foruma dönücek haziran ayında ozaman düşücek elime
Ohh sonunda ayrıldınız.o foruma dönücek haziran ayında ozaman düşücek elime
bir savunmasını yapsın bakalım gelince önceOhh sonunda ayrıldınız.
Niye 19 Mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramını mı kutlayacakmış
Jüriler 10 üzerinden oylayacak dimi biz eski sistemde oylamaya devam ediyoruz.@Bully ekledim.
@Çiğdem- söyledim.
Oylama Başlamıştır arkadaşlar. Özelden bana atıyorsunuz. Sahneleri konuda bulabilirsiniz.
Son Oy Kullanma Tarihi: 16 Mayıs 20:00
@destere @xemrexxx @Billy Kane @eskici @turkuazz @EFE UYSAL @Tolstoyevski
@Doğu @MEnes @pompy @GunesinOglu @Since2011 @MayısKralı @EnveR @vadikızı @denizz19 @Ice_Cool_23
Öyleymiş.Jüriler 10 üzerinden oylayacak dimi biz eski sistemde oylamaya devam ediyoruz.
hayvani bir aşkı var belki çocuğun
aaa bir sen eksiktin ayoll olursunuz 4 kişi bu yarışmanın kaç sunucusu var bitmeden sayı 10 u bulucak gibiOylarımı kullandım.
@Harunnn60 gerekli hatırlatmaları yap ha millete yine ben el atmak durumunda kalmayayım yarışmacı olarak.
Şu yarışma bir bitse artık diyecem All-Star var kurtuluş yok anlayacağın.aaa bir sen eksiktin ayoll olursunuz 4 kişi bu yarışmanın kaç sunucusu var bitmeden sayı 10 u bulucak gibi
Gelmemiş etiket. Ben yarın herkese zorla kullandıracağım hiç merak etme.Şu yarışma bir bitse artık diyecem All-Star var kurtuluş yok anlayacağın.
Neyse etiketimi takmayan @Harunnn60'a selamlar bu arada.
Helal olsun. Sana bildirim gitmiyor demek bu aralar sana yolladığım bazı bildirimlere tepki gelmiyor çünkü.Gelmemiş etiket. Ben yarın herkese zorla kullandıracağım hiç merak etme.
Ama kulaklarım çok ağrıyor nedeni belli oldu şimdi.Helal olsun. Sana bildirim gitmiyor demek bu aralar sana yolladığım bazı bildirimlere tepki gelmiyor çünkü.
Hahaha yok canım kötü anmadım hiç seni üzülme içinin temizliğini biliyorum.Ama kulaklarım çok ağrıyor nedeni belli oldu şimdi.
Bugün de sana mı gönderiyoruz Bu yarışmanın resmi sunucusu kim ben hala anlamadım@xemrexxx @GunesinOglu @EnveR @MEnes @Doğu @vadikızı @Yiğitt @Billy Kane @eskici @Mr.At @EFE UYSAL Akşam 20:00 'a kadar oylarınızı özelden bana göndermiş olun. Alt tarafı 4 sahne var.
Canı sıkılan programı sunuyor diyelim. Hadi gönder oyları.Bugün de sana mı gönderiyoruz Bu yarışmanın resmi sunucusu kim ben hala anlamadım