Ohh sonunda ayrıldınız.o foruma dönücek haziran ayında ozaman düşücek elime![]()
Ohh sonunda ayrıldınız.o foruma dönücek haziran ayında ozaman düşücek elime![]()
bir savunmasını yapsın bakalım gelince önceOhh sonunda ayrıldınız.![]()
Niye 19 Mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramını mı kutlayacakmış![]()
Jüriler 10 üzerinden oylayacak dimi biz eski sistemde oylamaya devam ediyoruz.@Bully ekledim.
@Çiğdem- söyledim.
Oylama Başlamıştır arkadaşlar. Özelden bana atıyorsunuz.Sahneleri konuda bulabilirsiniz.
Son Oy Kullanma Tarihi: 16 Mayıs 20:00
@destere @xemrexxx @Billy Kane @eskici @turkuazz @EFE UYSAL @Tolstoyevski
@Doğu @MEnes @pompy @GunesinOglu @Since2011 @MayısKralı @EnveR @vadikızı @denizz19 @Ice_Cool_23
Öyleymiş.Jüriler 10 üzerinden oylayacak dimi biz eski sistemde oylamaya devam ediyoruz.![]()
hayvani bir aşkı var belki çocuğun
aaa bir sen eksiktin ayoll olursunuz 4 kişi bu yarışmanın kaç sunucusu var bitmeden sayı 10 u bulucak gibiOylarımı kullandım.
@Harunnn60 gerekli hatırlatmaları yap ha millete yine ben el atmak durumunda kalmayayım yarışmacı olarak.![]()
Şu yarışma bir bitse artık diyecem All-Star var kurtuluş yok anlayacağın.aaa bir sen eksiktin ayoll olursunuz 4 kişi bu yarışmanın kaç sunucusu var bitmeden sayı 10 u bulucak gibi![]()
Gelmemiş etiket.Şu yarışma bir bitse artık diyecem All-Star var kurtuluş yok anlayacağın.
Neyse etiketimi takmayan @Harunnn60'a selamlar bu arada.![]()
Helal olsun.Gelmemiş etiket.Ben yarın herkese zorla kullandıracağım hiç merak etme.
![]()
Ama kulaklarım çok ağrıyor nedeni belli oldu şimdi.Helal olsun.Sana bildirim gitmiyor demek bu aralar sana yolladığım bazı bildirimlere tepki gelmiyor çünkü.
![]()
Hahaha yok canım kötü anmadım hiç seni üzülme içinin temizliğini biliyorum.Ama kulaklarım çok ağrıyor nedeni belli oldu şimdi.![]()
Bugün de sana mı gönderiyoruz@xemrexxx @GunesinOglu @EnveR @MEnes @Doğu @vadikızı @Yiğitt @Billy Kane @eskici @Mr.At @EFE UYSAL Akşam 20:00 'a kadar oylarınızı özelden bana göndermiş olun.Alt tarafı 4 sahne var.
![]()
Canı sıkılan programı sunuyor diyelim.Bugün de sana mı gönderiyoruzBu yarışmanın resmi sunucusu kim ben hala anlamadım
![]()