NOlmuş? Kerimoğlu neyi ifşa etmiş?Acun kerim oğlumun eline bileti verdi.. Kerimoglunun semihin uyanikligini ifşa edip iki üç defa göstererek artık geriye sadece Semih fanlarinin elerinde kerimogluna atıkları oyun acisi kaldı))))
NOlmuş? Kerimoğlu neyi ifşa etmiş?Acun kerim oğlumun eline bileti verdi.. Kerimoglunun semihin uyanikligini ifşa edip iki üç defa göstererek artık geriye sadece Semih fanlarinin elerinde kerimogluna atıkları oyun acisi kaldı))))
Sonunda geç de olsa doğruyu buldun)) her zaman kazanana oynayan maskeli)))Helal olsun Atakana adam varını yoğunu ortaya koyuyor ve takımı tek başına ayakta tutuyor.
Semihten kurtulma yolları![]()
Cemaatin Dominik İmamı @Maskeli Fedai'nin inlerine gireceğizParalelerden daha iyi saklamış kendinı kandirildim)))
Gizem kerimoglu Nagihana karsi
Kerimoglu kazandi
Atakan Serkaya karsi
Atakan kazandi
@Bully @eskici @ABAY_06 @sürgünüm @Maskeli Fedai @beyazsoy @vadikızı @Forumdash @Harunnn60 ve suan hatirlayamadiklarim nerdesiniz
Memic ezgiye karsi
Memic kazandi
buyuk farkla kazanmasi gerekirken kil payi aldi
Semih eliyle dokunmadan labutlari takması gerekiyordu kerimoglu gördü hemen ifşa etti acunda iki üç kez tekrarla gösterdi ve Semih oyunu kaybettiNOlmuş? Kerimoğlu neyi ifşa etmiş?![]()
Neyse senin algı operasyonuna gelmeyecemSonunda geç de olsa doğruyu buldun)) her zaman kazanana oynayan maskeli)))
dominikde de kaybedecekler Allahın izniyle eyyyyyyyy maskeliCemaatin Dominik İmamı @Maskeli Fedai'nin inlerine gireceğiz![]()
Ahahaah kerimoğlu bunu yapacak cesareti varmıymışSemih eliyle dokunmadan labutlari takması gerekiyordu kerimoglu gördü hemen ifşa etti acunda iki üç kez tekrarla gösterdi ve Semih oyunu kaybetti
Andranelinle gerçek yüzü çıktı işte neyse semihciler atıkları oyların üzerine soğuk su içsinler)))Ahahaah kerimoğlu bunu yapacak cesareti varmıymışneyse finali memiç yapar birazdan
![]()
Kerimoğlu resmen sattıAndranelinle gerçek yüzü çıktı işte neyse semihciler atıkları oyların üzerine soğuk su içsinler)))
Adam titreyip kendine gelmiş atakan diyor başka bir şey demiyor.. Maskelideki çark nagihanda yok)))Korkma titreee@Maskeli Fedai
Bu aralar maskelideki değişimden rahatsızımAdam titreyip kendine gelmiş atakan diyor başka bir şey demiyor.. Maskelideki çark nagihanda yok)))
Semih ile kerimoglu iyi sizi iyi uyuttu hadi geçmiş olsun)))Kerimoğlu resmen sattıYazık)))
Neyse ki ben baştan beridir savunmuyordum bileAndranelinle gerçek yüzü çıktı işte neyse semihciler atıkları oyların üzerine soğuk su içsinler)))
Bugun cumartesi
Oyunun basinda nagihan moralsiz oldugunu söylemisti. Oynamayayim demisti basta
Semih ile kerimoglu iyi sizi iyi uyuttu hadi geçmiş olsun)))
Anladim. Benimkide o hesapMaç yok ondandır. İş güç olmayınca izliyorum. Dizi falan izlediğim yok zaten zaman doldurmaya çalışıyoruz Survivor ile.![]()