Survivor 2016 - 63.Bölüm Yorumları

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,741
Puanı
1,060
Tv8'in sevilen yarışma programı bu akşam 19.00 itibariyle ekranlarda özetiyle başlayacak.

Ardından 20.30'da yeni bölümüyle izleyenlerine keyifli anlar yaşatacak.

Survivor 63.Bölümüyle bu akşam Tv8'de. İyi seyirler.

Bugunki ilk yorumda benden olsun :) su siralar oyun haric diger göruntuleri izlemiyorum. Bakalim özette yeni planlarla karsilasacakmiyim

Internette gizlenmeyi seviyorum. Daha rahat hissediyorum kendimi.
Fotografimin cekilmesini sevmiyorum mesela . Cok az sayili hesaplarim var sosyal medyada ve asla resmimi paylasmiyorum.
Dizi yarisma hakkinda yorum yazmayi seviyorum ve internetteki arkdasliklara inancim ve guvencim olmadigi icin kimseyle samimi olmak istemedigim icin biraz gizli takiliyorum :D
Burdaki kisilerin 10 yas kucugum yada 10 yas buyugum olmasi önemli degil. Maksat yorum yapip kafa dagitmaksa insanlarin özellikleri önemsiz

Varlığın yokluğun belli olsun diye demiştim neyse senin Atakan eleniyormuş tüyo aldım.))
Benim atakan elense elense finalde elenir. Bu dedigine sende inanmamissindir kessin :D

Internette gizlenmeyi seviyorum. Daha rahat hissediyorum kendimi.
Fotografimin cekilmesini sevmiyorum mesela . Cok az sayili hesaplarim var sosyal medyada ve asla resmimi paylasmiyorum.
Dizi yarisma hakkinda yorum yazmayi seviyorum ve internetteki arkdasliklara inancim ve guvencim olmadigi icin kimseyle samimi olmak istemedigim icin biraz gizli takiliyorum :D
Burdaki kisilerin 10 yas kucugum yada 10 yas buyugum olmasi önemli degil. Maksat yorum yapip kafa dagitmaksa insanlarin özellikleri önemsiz

Benim atakan elense elense finalde elenir. Bu dedigine sende inanmamissindir kessin :D
Tm tm bir laf dedik bin laf işittik.))

Herkes nerde ya :)

@eskici bu senin görev ama yoksun ?
Oyun basladi

Nagihanin pisikolojisi niye bozukmus ? Izlemedim

Yattara Efecan mucadelesi
Efecan kazandi

Son düzenleme:
Atakan kazandi
Niye öyle artistlik yapiyorki oynarken :)
Semihde ibrahime yenildi. Unlulerin 2 sayisinida atakan kazandi

Millet gelir acelen ne? Yol trafik yemek derken bu saatde anca televizyon karşısında yerimizi alabiliyoruz. :)
O millet hergun normalde 1 saat önceden burda :)

Atakan kazandi
Niye öyle artistlik yapiyorki oynarken :)
Semihde ibrahime yenildi. Unlulerin 2 sayisinida atakan kazandi

O millet hergun normalde 1 saat önceden burda :)
Okuldan çıkanlar erken geliyor doğrudur. :)

Nagihan ben oynamayacağım diyor, suratının halinden belli afallamış durumda. :)

Ve Yattara kazandı 3-5.