Ben de hafta arası için söylemiştim uzatma.Bugun cumartesi
Oyunun basinda nagihan moralsiz oldugunu söylemisti. Oynamayayim demisti basta
Gizem Kerimoğlu yürek mi yemiş, önüne geleni yeniyor.
Ben de hafta arası için söylemiştim uzatma.Bugun cumartesi
Oyunun basinda nagihan moralsiz oldugunu söylemisti. Oynamayayim demisti basta
Dunde persembede evdeydim ben. Tatildi buralar.Ben de hafta arası için söylemiştim uzatma.)
Ezgi Kerimoğlu yürek mi yemiş, önüne geleni yeniyor.
Gizem Kerimoğlu yazacağım yerde Ezgi Kerimoğlu yazmışım hiç de düzelt demiyorsunuz?Dunde persembede evdeydim ben. Tatildi buralar.
Benimki herzmanki gibi harika.Gizem Kerimoğlu yazacağım yerde Ezgi Kerimoğlu yazmışım hiç de düzelt demiyorsunuz?
Bu ikisinin isimlerini karıştırıyorum. Ezgi ve Gizem'in 4 harfi aynı ondan olabilir mi?
Seninki yine kazandı. 5-6.![]()
sen daha önce pek gelmiyordun survivor konularina. Finale yaklasti diyemi ilgini cekmeye basladi bu sene ?Yattara ile Atakan tek başına savaş veriyor helal olsun.
Nerdesin TurabiAcun kerim oğlumun eline bileti verdi.. Kerimoglunun semihin uyanikligini ifşa edip iki üç defa göstererek artık geriye sadece Semih fanlarinin elerinde kerimogluna atıkları oyun acisi kaldı))))
Maç yok ondandır. İş güç olmayınca izliyorum. Dizi falan izlediğim yok zaten zaman doldurmaya çalışıyoruz Survivor ile.sen daha önce pek gelmiyordun survivor konularina. Finale yaklasti diyemi ilgini cekmeye basladi bu sene ?
Semih sadece kerimoglu satmamis))) @Doğu @Forumdash @Harunnn60Semih yazıklar olsun sana .ss Önde geldiği sayıları verdi resmen
Bedavadan İboya ve Efecana sayı verdi .ss
Paralelerden daha iyi saklamış kendinı kandirildim)))@Maskeli Fedai aslında kripto Serkaycı ama size çıtlatmıyor![]()
Helal olsun Atakana adam varını yoğunu ortaya koyuyor ve takımı tek başına ayakta tutuyor.