o her mayıs ayı kayboluyor geçen yıl ekimde gelmişti bu yıl haziran diyor oda birşeydirNereye gitti la bize veda etmeden
o her mayıs ayı kayboluyor geçen yıl ekimde gelmişti bu yıl haziran diyor oda birşeydirNereye gitti la bize veda etmeden
twetara girer inş oylarından mahrum kalmayalım@Çiğdem- @MEnes @Doğu destere Tarkan'la uğraşmasının bedelini ödedi
Uzun zamandır üzerinde çalıştığım operasyon sonunda başarıyla sonuçlandı, adı da sıva operasyonu Semih Öztürk'e özendim @Maskeli Fedai
Böylece Tarkan'a vereceği 1 puanlardan yırtmış olduk
Öyle bir dünya yok ayrıca sen niye uğraşıyon ki Tarkan'a 1 vermesi için seni de onun yanına yollarım böylece birbirinizden kopmamış olursunuztwetara girer inş oylarından mahrum kalmayalım
yarışmanın başkanı final haftalarında kaçıyor ayoll büyük finalde benden sonra en yüksek oy onun olucaktı ama oda hayal oldu böylecelikleÖyle bir dünya yok ayrıca sen niye uğraşıyon ki Tarkan'a 1 vermesi için seni de onun yanına yollarım böylece birbirinizden kopmamış olursunuz
Allah cezanı vermesin @destere nin yanına gidesice.ssSertab Erener - Açık Adres
Ekli dosyayı görüntüle 50346
Bu hafta ki şarkım çok popüler olan ''Açık Adres'' Zaten hepiniz biliyorsunuz bu şarkıyı.
Umarım Beğenirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 50347
@Bully @xemrexxx @destere @Çiğdem- @turkuazz @Yiğitt @cevaa @GunesinOglu
@vadikızı @EFE UYSAL @MayısKralı @EnveR @Aserat @OzaN @BesaleT @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @tolgab @yatutarsa @eskici @Maskeli Fedai @DarkLeqenD @denizz19
Yukardaki mesajımı görmedin sanırım destere'yi sıva operasyonuyla şutladık yerine en büyük aday sensin Duracağın yeri çok iyi biliyorsun @MEnes de örnek almalı sendenHahaha forumun gündemi ülke gündemiyle paralel gidiyor Yeni başkan kim olacak hadi kulisler başlasın
La sen de şarkını açıkla artık hadi de oylama başlasın.ssAllah cezanı vermesin @destere nin yanına gidesice.ss
Hahaha forumun gündemi ülke gündemiyle paralel gidiyor Yeni başkan kim olacak hadi kulisler başlasın
ben yeni başkanı @DarkLeqenD olarak düşünüyorum ama @destere nin koltuğunu doldurucaktır
Bizim makamda mevkiide gözümüz yoktur önemli olan yarışmanın bekası @Çiğdem- en uygun ismi belirleyecektir @destere sıva görevini elindeki malayı bana takdim ederek devretti dün gece Artık bu forumun sıvacısı benimYukardaki mesajımı görmedin sanırım destere'yi sıva operasyonuyla şutladık yerine en büyük aday sensin Duracağın yeri çok iyi biliyorsun @MEnes de örnek almalı senden
La sen de şarkını açıkla artık hadi de oylama başlasın.ss
Hayır ya havalara sokma şunu zaten egosu şişik yeterince iyice uçar artık jüri başkanı olursaben yeni başkanı @DarkLeqenD olarak düşünüyorum ama @destere nin koltuğunu doldurucaktır
Harbiden de öyle şuraya bak. Başkan terk etti ortalık karıştı.Hahaha forumun gündemi ülke gündemiyle paralel gidiyor Yeni başkan kim olacak hadi kulisler başlasın
Ben her zaman adaletin yanında oldum. Doğrulardan vazgeçmem, makam ve mevkide gözüm yoktur. Ancak aday gösterilirsem başkan olurum, yoksa kendimi aday göstermem.Yukardaki mesajımı görmedin sanırım destere'yi sıva operasyonuyla şutladık yerine en büyük aday sensin Duracağın yeri çok iyi biliyorsun @MEnes de örnek almalı senden
La sen de şarkını açıkla artık hadi de oylama başlasın.ss
Ulan yorumunu görmeden yazdım, yine aynı şeyleri düşünüyoruz.
Hahaha işte bunlar hep Davutoğlu effect Teamüller neyi öngörüyorsa o olsunHarbiden de öyle şuraya bak. Başkan terk etti ortalık karıştı.
Ben her zaman adaletin yanında oldum. Doğrulardan vazgeçmem, makam ve mevkide gözüm yoktur. Ancak aday gösterilirsem başkan olurum, yoksa kendimi aday göstermem.
Ulan yorumunu görmeden yazdım, yine aynı şeyleri düşünüyoruz.
Hahahaha aynen öyle.Hahaha işte bunlar hep Davutoğlu effect Teamüller neyi öngörüyorsa o olsun
Beni etiketlemeyi yine becerememiş @destere'nin yanına gidesice.ssbu haftaki şarkım : çabuk olalım aşkım
@Çiğdem- @destere @Harunnn60 @MEnes @DarkLeqenD @Doğu @OzaN @denizz19 @EnveR @turkuazz @pompy @Bully @Yiğitt @cevaa @GunesinOglu @vadikızı @cookies @Aserat @BesaleT @MayısKralı @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @tolgab @yatutarsa @eskici @Maskeli Fedai
Iyy sensin gereksiz şu ana kadar tek bir gerekli mesajına rastlayamadımgereksiz bir kişiliksin çünkü neyse bildiğin gibi @denizz19 şikede bir dünya markası bence ona karşı güçlerimizi birleştirelim