Benim Albümüm / Çeyrek Final Haftası Oylama Başladı

@Çiğdem- @MEnes @Doğu destere Tarkan'la uğraşmasının bedelini ödedi :A

Uzun zamandır üzerinde çalıştığım operasyon sonunda başarıyla sonuçlandı, adı da sıva operasyonu :A Semih Öztürk'e özendim :A @Maskeli Fedai

Böylece Tarkan'a vereceği 1 puanlardan yırtmış olduk :A

Öyle bir dünya yok ayrıca sen niye uğraşıyon ki Tarkan'a 1 vermesi için seni de onun yanına yollarım böylece birbirinizden kopmamış olursunuz :A
yarışmanın başkanı final haftalarında kaçıyor ayoll büyük finalde benden sonra en yüksek oy onun olucaktı ama oda hayal oldu böylecelikle :F:F:F

Sertab Erener - Açık Adres
sertab-erener-acik-adres-450x233.jpg

Bu hafta ki şarkım çok popüler olan ''Açık Adres'' :) Zaten hepiniz biliyorsunuz bu şarkıyı. :)

Umarım Beğenirsiniz. :bhr::Z:smilingimp:
sertab-erener-açık-adres.jpg

@Bully @xemrexxx @destere @Çiğdem- @turkuazz @Yiğitt @cevaa @GunesinOglu
@vadikızı @EFE UYSAL @MayısKralı @EnveR @Aserat @OzaN @BesaleT @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @tolgab @yatutarsa @eskici @Maskeli Fedai @DarkLeqenD @denizz19

yarışmanın başkanı final haftalarında kaçıyor ayoll büyük finalde benden sonra en yüksek oy onun olucaktı ama oda hayal oldu böylecelikle :F:F:F
Yeni jüri başkanımız @Doğu'dan başkası olmamalı adam gibi adamdır kendisi :A

@MEnes de avcunu yalar artık kankası destere artık yok ama ben onu uyarmıştım zamanında :A

Hahaha forumun gündemi ülke gündemiyle paralel gidiyor :A Yeni başkan kim olacak hadi kulisler başlasın :F
Yukardaki mesajımı görmedin sanırım destere'yi sıva operasyonuyla şutladık yerine en büyük aday sensin :A Duracağın yeri çok iyi biliyorsun @MEnes de örnek almalı senden :A

Allah cezanı vermesin @destere nin yanına gidesice.ss
La sen de şarkını açıkla artık hadi de oylama başlasın.ss

Yukardaki mesajımı görmedin sanırım destere'yi sıva operasyonuyla şutladık yerine en büyük aday sensin :A Duracağın yeri çok iyi biliyorsun @MEnes de örnek almalı senden :A

Bizim makamda mevkiide gözümüz yoktur önemli olan yarışmanın bekası :A @Çiğdem- en uygun ismi belirleyecektir :A @destere sıva görevini elindeki malayı bana takdim ederek devretti dün gece :A Artık bu forumun sıvacısı benim :A

Hahaha forumun gündemi ülke gündemiyle paralel gidiyor :A Yeni başkan kim olacak hadi kulisler başlasın :F
Harbiden de öyle şuraya bak. :A Başkan terk etti ortalık karıştı. :A :A

Ben her zaman adaletin yanında oldum. :A Doğrulardan vazgeçmem, makam ve mevkide gözüm yoktur. Ancak aday gösterilirsem başkan olurum, yoksa kendimi aday göstermem. :A :A

Bizim makamda mevkiide gözümüz yoktur önemli olan yarışmanın bekası :A @Çiğdem- en uygun ismi belirleyecektir :A @destere sıva görevini elindeki malayı bana takdim ederek devretti dün gece :A Artık bu forumun sıvacısı benim :A
Ulan yorumunu görmeden yazdım, yine aynı şeyleri düşünüyoruz. :A :A

Harbiden de öyle şuraya bak. :A Başkan terk etti ortalık karıştı. :A :A

Ben her zaman adaletin yanında oldum. :A Doğrulardan vazgeçmem, makam ve mevkide gözüm yoktur. Ancak aday gösterilirsem başkan olurum, yoksa kendimi aday göstermem. :A :A

Ulan yorumunu görmeden yazdım, yine aynı şeyleri düşünüyoruz. :A :A
Hahaha işte bunlar hep Davutoğlu effect :A Teamüller neyi öngörüyorsa o olsun :A

gereksiz bir kişiliksin çünkü :A neyse bildiğin gibi @denizz19 şikede bir dünya markası bence ona karşı güçlerimizi birleştirelim:A
Iyy sensin gereksiz şu ana kadar tek bir gerekli mesajına rastlayamadım :A

Sana güven olur mu bilemedim :A Hem Deniz'i satmam ben :A