Benim Albümüm / Çeyrek Final Haftası Oylama Başladı

Çeyrek final şarkımız 500.000'den fazla satışa ulaşarak Türkiye'de tüm zamanların en çok satan tekli albümüne ismini veren "Kuzu Kuzu" oluyor :)

Eminim ki birçoğumuzun çocukluk şarkısıdır desteklerinizi bekleriz :A

@Bully @denizz19 @Harunnn60 @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @yatutarsa @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @Çiğdem-
@Maskeli Fedai bu şarkıyla yarışırken bir puan vermiştim şimdide aynı tarifenin geleceğinden en ufak kuşkun olmasın :) bir kere aksi bir durumda maskeli arkadaşımıza ayıp olur ? :) dimi maskeli nerelerdesin ses ver ? :)

Anılarım canlandı :A Sıla ile @denizz19 da iddialı bu hafta :A Bakalım ne olacak zirve yarışı kızıştı Allah jürilere yardım etsin :)
bu hafta tarkoza yüksek puan verirsen bizden değilsin :) seni dışlarız mahalle baskısı uygularız o da yetmezse pres makinasıyla ümüğünü sıkarız :))

@Maskeli Fedai bu şarkıyla yarışırken bir puan vermiştim şimdide aynı tarifenin geleceğinden en ufak kuşkun olmasın :) bir kere aksi bir durumda maskeli arkadaşımıza ayıp olur ? :) dimi maskeli nerelerdesin ses ver ? :)
Yok ben baktım 1 değil tam 4 puan vermişsin bu hafta da aynı puanı bekleriz :A

bu hafta 2 kişi eleniyor cnm oyüzden şıkıştı bunların kuyrukları :A:A:A
bu hafta iki kişi elenmez sen karıştırdın sanırım zaten geçen sefer iki kişi elendi bu hafta tek kişi elenecekti ne beceriksiz sunucusun kendi dediklerini unuttun :)

Yok ben baktım 1 değil tam 4 puan vermişsin bu hafta da aynı puanı bekleriz :A
kaç kişi varmış orda yarışan :) 15 kişi arasında 4 puan almış burda toplam 5 kişi arasında kaç puan alır sence :)

bu hafta iki kişi elenmez sen karıştırdın sanırım zaten geçen sefer iki kişi elendi bu hafta tek kişi elenecekti ne beceriksiz sunucusun kendi dediklerini unuttun :)

kaç kişi varmış orda yarışan :) 15 kişi arasında 4 puan almış burda toplam 5 kişi arasında kaç puan alır sence :)
3 farklı hafta 2 eleme olucaktı 5. hafta 7. ve 8.hafta diye belirledim cnm yarı finalde tek eleme olucak bu haftada 2 eleme var :A:A:A

3 farklı hafta 2 eleme olucaktı 5. hafta 7. ve 8.hafta diye belirledim cnm yarı finalde tek eleme olucak bu haftada 2 eleme var :A:A:A
o zaman bu hafta işler kötü bakalım yıldız teyzeyle sertab ın şarkısınıda görelim ona göre gidecekler kesinleşir :) bir kere sıla elenmez o iş zor :) hangi şarkıyla gelsede sarsılmıyor :) ama sezen sertap ve yıldız teyze şarkısıyla kendilerini göstermeli :)

o zaman bu hafta işler kötü bakalım yıldız teyzeyle sertab ın şarkısınıda görelim ona göre gidecekler kesinleşir :) bir kere sıla elenmez o iş zor :) hangi şarkıyla gelsede sarsılmıyor :) ama sezen sertap ve yıldız teyze şarkısıyla kendilerini göstermeli :)
hahahah evet @Bully un şimdi neden kıvrandığını anlamışsındır klipte cnm
:F:F:F

10 üzerinden 4 puan vermişsin bu da 5 üzerinden 2 puana denk geliyor yani bu hesaba göre 1 puanı Tarkan almıyor senden bu hafta :A

hahahah evet @Bully un şimdi neden kıvrandığını anlamışsındır klipte cnm
:F:F:F
Öyle kıvranmaya can kurban ne güzel dans ediyor adamım :A