Ben bu 12 numaranın sahibiyle Ahmet Çakarın savcının odasındaki konuşmasını dinledim tam bir yalaka. İsmi de Mehmet Alakuş muydu neydi. SoundCloud'da yayınlamıştı geçen sene. Eskiden araları iyiydi de sonra bu ergenler paralı köpeğe evrilince iyice raydan çıktı Erteme falan da sallamaya başladılarAhmet Çakar'dan seninkilere:
''12 Numara..İşinize gelince Gs'ye küfür ediyorsunuz, işinize gelince Gs'ye yalakalık yapıyorsunuz..Lolipopçusunuz..''
Beşiktaş'ı yensinler ki ligde 5. sırayı alsın gelecek sezon Avrupa cezasından kurtulsunlar, yoksa biz zaten kupayı vermiyeceğiz diyorsun? benim anladığım bu.galatasaray dan ümidim yok zaten bjk yi yenecek güçleri yok güçleri olsa bile bu maça fazla konsantre olacaklarında sanmıyorum bjk 3 atar biz tarihi farkı kaçırdık bjk rahat bir gailibiyet alır
ama kupa finalinde gs bizim karşımıza çıktığında hesap kesimini yaparız gs yi avrupa kupalrından 2 yıl uzakta tutmuş oluruz
benim sezonun geri kalanından beklediğim durum bu
Her şeyden bir maduriyet çıkarmayın yahu. Semih itici biri kız ne yapsin)))Birde şiir okuyacan sandım veya etkilenmedim gibi cümleler kuruldu.Semih'inde morali bariz bozuldu.
Bir not daha Semihi alkışlamayan gönüllüler Semih onlar kalktığında tek tek alkışlıyordu.İşte bu yüzden sonuna kadar Semih Öztürk
Her maç öncesi algı operasyonu yapıyor 1 milyonluk hesap. Bu siteyi takip edenlere Allah akıl fikir versin. Çarşı ve Ultraslan'ın da 1 milyonun üstünde takipçisi var, bu tarz şeylere tenezzül ettiğini görmedim.Ben bu 12 numaranın sahibiyle Ahmet Çakarın savcının odasındaki konuşmasını dinledim tam bir yalaka. İsmi de Mehmet Alakuş muydu neydi. SoundCloud'da yayınlamıştı geçen sene. Eskiden araları iyiydi de sonra bu ergenler paralı köpeğe evrilince iyice raydan çıktı Erteme falan da sallamaya başladılarGereken ayarı vermiş Hocammm
![]()
Bildiğin ergen bunlarHer maç öncesi algı operasyonu yapıyor 1 milyonluk hesap. Bu siteyi takip edenlere Allah akıl fikir versin. Çarşı ve Ultraslan'ın da 1 milyonun üstünde takipçisi var, bu tarz şeylere tenezzül ettiğini görmedim.![]()
Burda iticilik ayrı hak ayrı.Biraz adaletli yorumlar yapsan iyi olurHer şeyden bir maduriyet çıkarmayın yahu. Semih itici biri kız ne yapsin)))
Sanki Semih bu karga sesiyle birinci olacaktı hak eden birici oldu neyin mağduriyeti ya kendinize gelin)))Burda iticilik ayrı hak ayrı.Biraz adaletli yorumlar yapsan iyi olur
Adam türküyü temiz okudu ama Nagihandan sonraki en yüksek puanı Seda Bakan verdi birde kaba bir şekilde davrandı etkilenmedim dedi.Semihte toparlamaya cçalıştı ama olmadi
kupayı vermeyecez doğru ; gs ölmüş bitik bir takım bjk yi yenemez rahat bir maç çıkartacak beşiktaş ve matematiksel olarak olmasada şampiyonluğunu ilan edecek ( ha gs nin gücü olsada birşey değişeceğini sanmam papermonda ki yemeği biliriz lig sizin kupa bizim muhabbetini hatırlarız yani biz her türlü şampiyonluğu kaybettik)Beşiktaş'ı yensinler ki ligde 5. sırayı alsın gelecek sezon Avrupa cezasından kurtulsunlar, yoksa biz zaten kupayı vermiyeceğiz diyorsun? benim anladığım bu.![]()
Sanki Semih bu karga sesiyle birinci olacaktı hak eden birici oldu neyin mağduriyeti ya kendinize gelin)))
Semihin her şey yaptınız. Bu zeki Müren kalmıştı)))
bak bak subnimal msja Galatasaray bu sene 1 maç dışında bildiğim evinde maç kaybetmedi. Beşiktaş'da defans yok ev sahibi takım her zaman avantajlı olan taraftır. Beraberlik yeter inşallah. Fenerbahçe maç kaybetmez zaten, Emre ve Bekir'li Başakşehir her türlü yatar başka da zor maçınız yok, lig şampiyonluğu son maça kalır. Hak eden kazansın algı operasyonluğu yapmaya gerek yok.kupayı vermeyecez doğru ; gs ölmüş bitik bir takım bjk yi yenemez rahat bir maç çıkartacak beşiktaş ve matematiksel olarak olmasada şampiyonluğunu ilan edecek ( ha gs nin gücü olsada birşey değişeceğini sanmam papermonda ki yemeği biliriz lig sizin kupa bizim muhabbetini hatırlarız yani biz her türlü şampiyonluğu kaybettik)